Third Age Total War - Hotseat Campaign
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
No ale když je jasný, že armáda obránce je z více než 50% kopijník, tak by bylo dost jednoduchý nastavit AI tak, aby tam tu jízdu neposílala. To prostě nechápu, jak mohli na nejvyšší obtížnost nechat. Já v singlu proti jízdě moc nehrál, ale i tak jsem to zažil dostkrát za trpaslíky proti jízdě Rhunu.
Jinak to zastavení jsem bral už čistě jako bug a prostě jsem poslal svoje skřety ven (stejně jich moc nezbylo) a jakmile se střetly jednotky, Gondor se dal zase do pohybu.
Jinak to zastavení jsem bral už čistě jako bug a prostě jsem poslal svoje skřety ven (stejně jich moc nezbylo) a jakmile se střetly jednotky, Gondor se dal zase do pohybu.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Skřetí náčelníci hlavně chodí pěšky, to je tragédieNalk píše:Nooo zas tak často jsem se generálům nebránil a v jiných bitvách ti generálové nejsou zas tak odvážní (sebevražední), jak jsi psal. Tak těžko říct. Třeba skřetí náčelníci byly pobity šípy až v momentě, kdy už jednotky měly tendence ustupovat někam do pryč.

- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Věř že v singlu jsem lučišníka i velice snadno kosil vrrčí jezdce
A popravdě... já většinu hry řešil stav peněz někde od -1000 do +1500 (když nepočítám občasné odměny)
byl to děs 

A popravdě... já většinu hry řešil stav peněz někde od -1000 do +1500 (když nepočítám občasné odměny)

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Tak podle googlu může mít na sebevražednost generála mít vliv velikost přesily, kterou má. (U Black Gate měl početně cca 5:2 a silově 5:1). A zaseknutí se stalo i jiným, ale to bylo asi když armáda čekala na dokončení formace, ale část jednotek se zasekla na hradbách. To se ale myslim v mém případě mohlo stát taky, protože AI Gondor s několika věžemi a žebříky objížděl pevnost a někde v půlce se vyšplhal na hradby a tam nějak oxidoval co si pamatuju.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Linda je asi dlouhodobě neaktivní... však říkal, že má cosik s netem ne? 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Eh, tak ono to bylo u mě. Já proč mi už takovou dobu nepřišel tah.. tak mi to Vugi může odeslat, já to do zítřka odehraji. Případně může odehrát a přeposlat rovnou dál, ku urychlení věci. Já už do téhle diskuze chodím, jen když přeposílám tah, tak to šlo mimo mě.. 

Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
-
- Kontaktovat uživatele:
re
Máš to tamLindacpAG píše:Eh, tak ono to bylo u mě. Já proč mi už takovou dobu nepřišel tah.. tak mi to Vugi může odeslat, já to do zítřka odehraji. Případně může odehrát a přeposlat rovnou dál, ku urychlení věci. Já už do téhle diskuze chodím, jen když přeposílám tah, tak to šlo mimo mě..
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
*píše si* jestli bude sraz, bereme nůžky na LinduLindacpAG píše:Eh, tak ono to bylo u mě. Já proč mi už takovou dobu nepřišel tah.. tak mi to Vugi může odeslat, já to do zítřka odehraji. Případně může odehrát a přeposlat rovnou dál, ku urychlení věci. Já už do téhle diskuze chodím, jen když přeposílám tah, tak to šlo mimo mě..

Zkušenosti, odhodlání a dobrá morálka, kterou v mužích vzbudili velitelé Arvaleg a Denethor, kteří prohlásili stoupající oblaka kouře nad Černou Bránou za znamení, že lord Eradan dosáhl vítězství a nyní to zlem prolezlé hnízdo očišťuje ohněm. Tato nová naděje dodala gondorským veteránům dosud nevídaných sil.
S takto povzbuzeným vojskem poté lord Denethor, i v takto pokročilém věku, vypochodoval vstříc skřetům před branami. Ti byli opojeni obrovskou početní převahou a hrubě podcenili sílu gondorské těžké jízdy. Jakmile se do sebe zaklesly přední řady pěšáků zezadu podporované střelci, objela jízda celou linii a vrazila mordorským do zad. Hned při prvním útoku padl mordorský vrchni velitel. Lord Arvaleg nezaváhal, nabodl jeho hlavu na své kopí a se slovy: "Pohleďte, jejich velitel padl! My zvítězíme!" Objížděl své muže a dodával jim odvahy. Tento čin nejenom povzbudil gondorské, ale zároveň úštědřil tvrdou ránu skřetům, kteří sice ještě nějakou dobu bojovali dál, ale už zdaleka ne s takovou sebejistotou. Následovalo ještě několik dalších útoků těžké jízdy na křídla a záda mordorské armády a bojovný duch skřetů byl úplně zlomen.
Ztráta této armády je pro Mordor dosud nejdrtivější ranou od pádu Cirith Ungol a Černokněžného Krále Angmaru, pána Prstenových Přízraků. Osud Mordoru se zdá býti zpečetěn, neboť vstříc Barad Dur nyní pochoduje vojsko od Černé Brány, jehož velení se prozatím ujal lord Arvaleg, a veteráni z bojů o Minas Morgul a Cirith Ungol.
Na jihu zatím Gondor s Haradem dále hrají hru na kočku a myš - Khuzaymah obrátil své vojsko mířící na sever k Emyn Arnen a nyní pochoduje na Amon Eithel. Gondorští velitelé se opět rozhodli město nebránit a stáhli se z něj. Každý, kdo sleduje počínaní Gondoru ve válce o Harad hádá, že gondorští čekají na nějakou znatelnou výhodu nad svým protivníkem, nebo prostě a jednoduše rozptylují Harad, aby tak měli čas a prostor na válku s Mordorem.
Odehráno.
S takto povzbuzeným vojskem poté lord Denethor, i v takto pokročilém věku, vypochodoval vstříc skřetům před branami. Ti byli opojeni obrovskou početní převahou a hrubě podcenili sílu gondorské těžké jízdy. Jakmile se do sebe zaklesly přední řady pěšáků zezadu podporované střelci, objela jízda celou linii a vrazila mordorským do zad. Hned při prvním útoku padl mordorský vrchni velitel. Lord Arvaleg nezaváhal, nabodl jeho hlavu na své kopí a se slovy: "Pohleďte, jejich velitel padl! My zvítězíme!" Objížděl své muže a dodával jim odvahy. Tento čin nejenom povzbudil gondorské, ale zároveň úštědřil tvrdou ránu skřetům, kteří sice ještě nějakou dobu bojovali dál, ale už zdaleka ne s takovou sebejistotou. Následovalo ještě několik dalších útoků těžké jízdy na křídla a záda mordorské armády a bojovný duch skřetů byl úplně zlomen.
Ztráta této armády je pro Mordor dosud nejdrtivější ranou od pádu Cirith Ungol a Černokněžného Krále Angmaru, pána Prstenových Přízraků. Osud Mordoru se zdá býti zpečetěn, neboť vstříc Barad Dur nyní pochoduje vojsko od Černé Brány, jehož velení se prozatím ujal lord Arvaleg, a veteráni z bojů o Minas Morgul a Cirith Ungol.
Na jihu zatím Gondor s Haradem dále hrají hru na kočku a myš - Khuzaymah obrátil své vojsko mířící na sever k Emyn Arnen a nyní pochoduje na Amon Eithel. Gondorští velitelé se opět rozhodli město nebránit a stáhli se z něj. Každý, kdo sleduje počínaní Gondoru ve válce o Harad hádá, že gondorští čekají na nějakou znatelnou výhodu nad svým protivníkem, nebo prostě a jednoduše rozptylují Harad, aby tak měli čas a prostor na válku s Mordorem.
Odehráno.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Tak.. jdu to odehrát.. sorry za zdržení
EDIT: odehráno, odesláno, nic moc se neděje, jen elfové budují, rekrutují a chystají masivní invazní armádu, kterou dobyjí celou Středozem muhahahahahahaha

EDIT: odehráno, odesláno, nic moc se neděje, jen elfové budují, rekrutují a chystají masivní invazní armádu, kterou dobyjí celou Středozem muhahahahahahaha

Done za Mordor a Isengard.
Moc Mordoru se po poslední prohrané bitvě začíná hroutit. Nepřátelé se zdají být neporazitelní a skřeti ztrácí morálku a zdvihají se nepokoje. Už nikdo nevěří, že by se vývoj mohl nějak obrátit a i pohled Sauronova oka těká po své zemi nerzvozněji než kdy jindy.
V Isengardu je klid, očividně dobře prosperuje.
Teda Gondore fuj, další skoro fullstack skřetů rozprášen fraškou, za tohle by měl Denethor dostat nějakej ošklivej trait, co by mu snižoval respekt...
Moc Mordoru se po poslední prohrané bitvě začíná hroutit. Nepřátelé se zdají být neporazitelní a skřeti ztrácí morálku a zdvihají se nepokoje. Už nikdo nevěří, že by se vývoj mohl nějak obrátit a i pohled Sauronova oka těká po své zemi nerzvozněji než kdy jindy.
V Isengardu je klid, očividně dobře prosperuje.
Teda Gondore fuj, další skoro fullstack skřetů rozprášen fraškou, za tohle by měl Denethor dostat nějakej ošklivej trait, co by mu snižoval respekt...