Wolfovy obrázky ze hry
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych nevěděl, že o zkouškovém je to marné, tak sem hodím zase nějakou kočku, co po tobě bude koukat, ooo kreslířko Niam!
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
To ani NiamWolf píše:Já ty tuny ještě ani nepokreslilgringo píše:To nepomohli ani Wolfovi, nič si z toho nerobAefar píše:Niam neustále opakuje, že to je o tunách pokreslených papírů, tak proč by ne.
I když si myslím, že mě by nepomohly ani megatuny.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Tak jsem se pokusil přemalovat Amfiberai na novou verzi. Myslíte, že je lepší?

EDIT: Tady je stará verze:
http://fc04.deviantart.net/fs71/i/2011/ … 4a7jiq.jpg

EDIT: Tady je stará verze:
http://fc04.deviantart.net/fs71/i/2011/ … 4a7jiq.jpg
Neutral Good Dungeon Master 

Klidně bych to udělal tmavší, vzhledem k tomu, že je noc a jsou tam všude stromy. A trochu mi po porování s tím starých chybí to máznuté pozadí, ale opravdu jen trošičku. Co mě ale bouchlo nejvíc bylo to, že to je pořád tak rovný, jako placka. (Nemyslím placku jako Placku :)
Ale jako joo, obzvlášť brána je hezká.
Ale jako joo, obzvlášť brána je hezká.
Mě první co bouchlo do očí byla ta kvalita, kterou jsem viděl po přidání obrázku
takže za tu se omlouvám... připadá mi to tím takové chaotické (těžko rozeznat kde co atp).
Já to právě tak tmavý nevidím. Podle mě je tam i v noci celkem světlo vzhledem k tomu, že jsou elfové na kraji desky *pokrčí rameny*
S tím pozadím jsem následně po Balrogově radě (to zní strašně :D) chtěl něco udělat, ale už to nešlo, protože jsem si blbě složil všechny vrstvy dohromady (Nebo tedy šlo by to ale dost těžko).
A kam bys dal ty svoje kopečky? Mě se líbí že Amfi je rovný =)
EDIT: Tak tady jsem zkusil udělat lepší kvalitu
http://img845.imageshack.us/img845/5452/amfinight.jpg

takže za tu se omlouvám... připadá mi to tím takové chaotické (těžko rozeznat kde co atp).
Já to právě tak tmavý nevidím. Podle mě je tam i v noci celkem světlo vzhledem k tomu, že jsou elfové na kraji desky *pokrčí rameny*
S tím pozadím jsem následně po Balrogově radě (to zní strašně :D) chtěl něco udělat, ale už to nešlo, protože jsem si blbě složil všechny vrstvy dohromady (Nebo tedy šlo by to ale dost těžko).
A kam bys dal ty svoje kopečky? Mě se líbí že Amfi je rovný =)
EDIT: Tak tady jsem zkusil udělat lepší kvalitu
http://img845.imageshack.us/img845/5452/amfinight.jpg
Neutral Good Dungeon Master 

- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Celkem dobré, placatost mi nepříjde jako akutní problém, ale byl jsi Wolfe někdy u nějakého okraje Desky? Černočerná tma tam je vždycky v noci, takže právě by Amfi mělo být v noci docela tmavé místo. 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
me se to libi tak jak to je :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Poznáme a povedl se :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa... ten kluk se za ty roky nějak spravil