DOHODA NA DOBĚ HRANÍ
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Deadlymoon
Snad nebude vadit, že využiji tohoto topicu, ale bude to pro mě snažší, než Pmkovat (přesto, že jde jen o dvě osoby).
Chtěl bych se dohodnout s Aefarem a Olymarem na hře. Zkrátka abychom si našli stejný čas, kdy mužeme všichni lognout do hry. Zbtyek mužeme nechat na IC hře.
Já bych měl mít od čtvrtka čas celkem kdykoliv. Kromě Pondělka večer či soboty odpoledne.
Jinak se přizpůsobím.
A chtělo by to se dohodnout pár dnů předem samozřejmě. Takže bych to viděl na pátek, víkend a dál.
Díky.
Chtěl bych se dohodnout s Aefarem a Olymarem na hře. Zkrátka abychom si našli stejný čas, kdy mužeme všichni lognout do hry. Zbtyek mužeme nechat na IC hře.
Já bych měl mít od čtvrtka čas celkem kdykoliv. Kromě Pondělka večer či soboty odpoledne.
Jinak se přizpůsobím.
A chtělo by to se dohodnout pár dnů předem samozřejmě. Takže bych to viděl na pátek, víkend a dál.
Díky.
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
- Deadlymoon
Jakýkoliv čtvrtek?
Tento čtvrtek by to bylo moc brzo na to, abych to nějak stihl.
Pokud bychom se dneska měli dohodnout, tak bych to dal až někdy na víkend a dál.
EDIT:Ještě bych chtěl do téhle konverzace přizvat Safiru a Serbitara, kdyby se mohli také vyjádřit, kdy by jim to vyhovovalo.
Tento čtvrtek by to bylo moc brzo na to, abych to nějak stihl.
Pokud bychom se dneska měli dohodnout, tak bych to dal až někdy na víkend a dál.
EDIT:Ještě bych chtěl do téhle konverzace přizvat Safiru a Serbitara, kdyby se mohli také vyjádřit, kdy by jim to vyhovovalo.
- Deadlymoon
Paráda, takže bych to viděl v úterý po víkendu (31.1.).
Zřejmě od 18:00 nebo pozdějc, zkrátka někdy na večer.
Zřejmě od 18:00 nebo pozdějc, zkrátka někdy na večer.
- Deadlymoon
- Deadlymoon
Dobře, tak já ještě uvidím. Nerad bych to tedy dával až na příští víkend, ale teď si taky nejsem moc večerm jistý, takže upřesním.zdech píše:Příští týden až do pátku včetně to nestíhám dřív jak po 23:00.
EDIT: Ale nechci zdržovat, mágusové se hádám bez neznalého pěšáka poradí stejně kvalitně jako s ním.
- Deadlymoon
Olymar, Serbitar, Safira, Aefar
Vyhovovala by vám případně neděle 5.2.?
Vyhovovala by vám případně neděle 5.2.?
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Ohledně toho "tréninku", kdy byste tak mohli? (týká se to Franca,Selvagiona a Alky, pokud se nepletu)
Mě by vyhovovali časy
Pátek 12:00-24:00
Sobota 12:00-24:00
Neděle 12:00-22:00
Mě by vyhovovali časy
Pátek 12:00-24:00
Sobota 12:00-24:00
Neděle 12:00-22:00
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015