kokosak píše:Pozoruju. Ale to přijde ;)Selvagion píše:To téma, kokosáku, znám, četl jsem už dávno a moc moudrý z něj nejsem. Vlastně nejsem moc moudrý z celého tohohle tématu.

Moderátor: Dungeon Master
*portne ji ať to má rychlejší*Nifredil píše:*Nevěřícně nad tím zavrtí hlavou.. pak se rozhlédne po zůstalých.. sbalí si Nalka do batůžku a odnese si ho zpět na TH*
1) Budeš tak laskav a zareaguješ i na mé připomínky a nejen Kokosákovi? Byly napsané konstruktivně a jasně.A nyní k administrativě...
Na základě několika stížností ze strany hráčů uděluji Nalkovi trvalý BAN na fórum. Důvodem je jeho opakované navážení se do hráčů a útoky na ně. Momentálně má potížistu a zdá se, že je nepoučitelný. Škoda, trpělivosti s ním bylo až až.
*tleská* To je argument! Ještě chybělo napsat, že narozdíl od Nalka jsi dospělej a bylo by to dokonalý.Skurkaa píše:...Nevím jeslti tak závidíš toho SH. Jinak si mi volnej. to jen jen moje vsuvka. A jinak jsem Skurkaa s dvěma aa ne s dvěma rr
Inu pouze sem se bránil. A nevím co je na tom zajímavého. Pokud mu kamarád dovolil napsat z jeho accountu, určitě si to i přečte. A pokud sis všiml, upravil jsem to ještě dřív než si odepsal. Šlo to co nejrychleji z hlavy na stránku a až pak sem začal přemýšlet co jsem to tam vlastně napsal. Víc se k tomu nebudu vyjadřovat.KaTo píše: Btw - odepisovat někomu, kdo má BAN je... *usměje se* ...zajímavé! *krade Niam popkorn, kachničku a otevírá kolu*
Vzhledem k tomu jak ten nick vznikl, je vážně humorné, že se hádáš o jeho znění. Pak kdo tu vyvolává nějaké nesváry...Skurkaa píše:A jinak jsem Skurkaa s dvěma aa ne s dvěma rr
Možná ano, v tom případě můžete s Nalkem aspoň pak přijít s 'my ti to říkali'kokosak píše:Pozoruju. Ale to přijde ;)Selvagion píše:To téma, kokosáku, znám, četl jsem už dávno a moc moudrý z něj nejsem. Vlastně nejsem moc moudrý z celého tohohle tématu.
Ano, máš pravdu. Postování příspěvků někoho, kdo má BAN se mi líbit nemůže. Ale víc mne mrzí to, co jsi mu sem vyvěsila - přesně za podobné věci si Nalk vysloužil nesčetná varování a nakonec ten BAN. Chápu ale, že jemu je to už jedno a tobě zdá se taky. Bohužel.Nifredil píše:Sice vím, že se Ti to Pavle nebude líbit, ale přesto tímto umožňuju Nalkovi se k tomu všemu ještě vyjádřit. Přijde mi to fér.…
Nedá mi to, na to se musím ozvat.…Samuel píše:….
Diskuze neutínám, naopak nechávám je běžet, i když by je mnozí již zamykali.Samuel píše:Několikrát jsem četl Nalkovy příspěvky a nějak ten ban nemůžu pochopit. Už v minulosti jsi Pavle utnul diskuzi, která se ti nelíbila a i tehdy jsem nad tím vrtěl hlavou - tenhle přístup stylem "budete se bavit jen o nezávadných věcech, nebo se nebudete bavit vůbec" se mi fakt nelíbí.
Jde o to, že pokud je stížnost hráče oprávněná (např. hráč porušuje pravidla fóra apod.), budu jako amin fóra jednat. Pokud není oprávněná, nic se nestane a stěžovateli/navrhovateli to vysvětlím. To, kdo si na koho stěžuje psát nebudu, to je na dotyčných, aby se případně s kritizovaným hráčem domluvili.Samuel píše:A že si na Nalka někdo stěžoval? Do něj se tu navážel houf těch, kteří jsou momentálně na eq spokojení a jejich růžovou mlhu jim (mj.) Nalk rozháněl - nechci ale rozvádět, jaký efekt by mělo, kdyby si on stěžoval na ně.
Kokosak píše rozumně, respektuje pravidla fóra (i když je pravdou, že už má na kontě jedno varování) a nikoho neuráží ani na nikoho osobně neútočí apod. Proto není problém, aby se na fóru EQ vyjadřoval.Samuel píše:Přijde mi to nefér. Ale jsem rád, že alespoň Kokosák stále má možnost sem psát, protože jeho shrnutí jsou trefná a dost mi mluví z duše (zajímalo by mě, jestli zatím není za potížistu proto, že umí své myšlenky konzistentně vyjádřit, nebo je za tím něco dalšího - kousavý je dost a dost).
Myslím si, že vím co ti leží v žaludku. To, že tvá postava ani ty jako hráč neznáte situaci ve světě je problém tvůj a tvé postavy. Když na to narazíš, můžeš s tím něco IC dělat a nebo si jako bohužel čím dál tím více hráčů stěžovat na OOC křivdu. Trpaslíci (a mnozí další, ale u trpaslíků je to pro mne vidět nejlépe) trpí ztrátami paměti. Dlouho se u nich nic nedokumentovalo a tak nové generace, přestože žijí v Hagu desítky a stovky let, netuší co se stalo před několika lety a kdo co znamená nebo pro koho udlělal.Samuel píše:Abych se vyjádřil k tématu. S Pavlem se mi nehraje dobře, i když silné příšery a neřešitelné megaquesty jsou mi celkem jedno, moc se do nich nemotám a vůbec. Ale vadí mi, jak Pavel prosazuje svou pravdu bez ohledu na okolnosti, situaci a slušný mrav. V okamžiku, kdy při žalobě na jeho postavu hraje Pavel obhájce, soudce i porotu v jedné osobě a jeho hra rozhodně nepůsobí nezaujatě, ztrácím v něj jako DM důvěru. Přiznám se, že tehdy mi hru hodně otrávil.
Z DX odešel Jon, z hráčů převážně skupina kolem Braenn (nejen herní), když byl z týmu vyloučen Cybermisa.Samuel píše:A velmi mne mrzí odchod spousty dobrých hráčů/DX, iniciovaný právě jeho chováním a stylem.
Trávím řešením věcí kolem EQ několik hodin denně. Většinou to je řešení věcí hráčů a pro hráče. Do hry se sám za sebe dostanu zlomek toho času. Nejspíš je to málo, ale víc tomu věnovat nemohu.Samuel píše:Velmi bych si přál, aby Pavel začal komunikovat, fungovat a člověk z něj neměl pocit jako ze zlého policajta (a netvrď mi Pavle, že tě k tomuto chování nutíme my, hráči) a byl z něj cítit zájem o hru, o hráče a EQ jako takovou. A aby pochopil, že kritika, nesouhlas a diskuse jsou zásadními nástroji pro zlepšování (se, hry, systémů...), ne něco, co bude buď ignorovat, nebo potírat.