*kouká na obarvenou zrzundu (btw - mi připomíná jednu kámošku z Brna

), kouká na elfku a pak se kouká na Wolfa*
No, tak vidíš, že proporce elfky nevypadají jako u té holky na fotce! A jestli to nevidíš, tak tě podezírám z toho, že trpíš stejným prokletím, jako já u (vlastního) zpěvu - ve své hlavě se slyším zpívat správně... ale okolí mi tvrdí, že je to opravdu jen v mé hlavě

.
Levé ňadro, které ti určuje konturu postavy. Tvoje elfina ho má "silokonově vydutý" (nebo má pod oblečením pushupku), zatímco u té holky je "klasicky" oblé, kapkovité. Ať už má elfina pod oblečením cokoli, to cokoli by obě prsa držela ve stejné výšce...a tím mě napadá... (bez urážky) Co ty a perspektiva? Úběžníky, horizont.
Spoj si bradavky tý holčiny...a pak zkus to samý u elfky (beru výslednou s vystínovaným prsem), ta v duu se zrzkou ponechává prostor, kde by asi mohli být. Stín u té barevné už to "káže". Pravé ňadro - podívej se, kde "končí/začíná" reálné prso a kde to naznačuje stín u tvé elfky. Btw - origo holka má slušný vercajk, u tebe stín u elfiny naznačuje, že ne (to není na závadu, ale...malý prsa "sedí" na trupu jinak než velký prsa".
U pravé ruky máš jinak malíček než ta holka (teď když je mám vedle sebe :-D, to vidím). A vlastně i prsteníček. Ty je máš "zezhora" jakoby do pěstičky, ona je má "poskládané" za sebou.
Další věc - nectíš "střed těla" - ta holka není přesně z boku, je maličko pootočená, u krku je to ještě relativně ok ( i když bych asi tu šedou záložku trochu posunul k pravému ramenu), ale u opasku už ně. Nejnižší bod opasku je na středu těla, směrem k bokum se má zvedat, u tebe pásek má nejnižší bod až na hraně a ještě to podporuje "zmuchlání"šatů.
Což by nevadil, tak by holka byla z profilu, ale co se týká hrudníku, tak ten z profilu zase nemáš.
*dumá jak to líp popsat*
Tak jsem (po letech

) tedy vzal do ruky tužku a maličko si začmáral v letu. Oproti realitě jsem ji zeštíhlil (jak přes břicho tak přes zadek). Prsa jsem se snažil mít menší, nesnažil jsem se dosáhnout holčiných proporcí.
http://www.ulozto.cz/xaVSJkz/20120312180039099-0001-jpg
(heslo stejný jako u tebe)