Wolfovy obrázky ze hry
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
To by jeden neřekl, jak může být debata o čmárání rajcovní 

Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
-
- Kontaktovat uživatele:
Záhada Blair witch, ještě včera jsem to v práci kontroloval a doma mi to pak nefachalo stejně jako vám
. Takže dneska...znovu, lépe a radostněji:
[IMG=http://img14.imageshack.us/img14/6291/2 … 990001.jpg][/IMG]
P.S.
Ještě k oblečení - by mělo (mohlo) mít na určitých místech konstatní tlouštku (třeba na tom prsu, kde je vidět že se "nadýmá" oproti zbytku těla a tím "pro mě" ruší siluetu), včetně opasku (zvlášť pokud je zdvoj-až ztrojený v oblasti spony/přezky a který, pokud člověk takhle "sedí", se na břiše "zařezává" a na zádech odstává.
P.P.S.
Stejně si pořád myslím, že je to jeden z tvých lepších obrázků
, i když jak to tak po sobě čtu to, to skoro nevypadá.
Nu, jak řekl klasik (Jára Cimrman): "Piš *škrtnuto* kresli, kresli barde, až přijde čas, přijď a zůčtujeme!"

[IMG=http://img14.imageshack.us/img14/6291/2 … 990001.jpg][/IMG]
P.S.
Ještě k oblečení - by mělo (mohlo) mít na určitých místech konstatní tlouštku (třeba na tom prsu, kde je vidět že se "nadýmá" oproti zbytku těla a tím "pro mě" ruší siluetu), včetně opasku (zvlášť pokud je zdvoj-až ztrojený v oblasti spony/přezky a který, pokud člověk takhle "sedí", se na břiše "zařezává" a na zádech odstává.
P.P.S.
Stejně si pořád myslím, že je to jeden z tvých lepších obrázků

Nu, jak řekl klasik (Jára Cimrman): "Piš *škrtnuto* kresli, kresli barde, až přijde čas, přijď a zůčtujeme!"

Naposledy upravil(a) KaTo dne 13. 3. 2012 11.29, celkem upraveno 1 x.

Tak uf.
Něco dalšího pro kritiky Kata a George, směle do toho, ať tu máte do čeho rýt.
Jinak jsem s tím spokojen a to jen proto, že jsem nečekal, že to dotáhnu do takového konce. V prvu jsem byl skutečně zoufalý a chtěl jsem si jen něco takového zkusit, když mi to Lenwe navrhl. Nikdy jsem pár v tanci nekreslil a neměl jsem žádnou předlohu. Každopádně díky Niam za pomoc, protože bez ní bych to asi nedotáhl do takového konce!
(V prvním příspěvku tohoto topicu máte zase větší a kvalitnější verzi.)

Něco dalšího pro kritiky Kata a George, směle do toho, ať tu máte do čeho rýt.
Jinak jsem s tím spokojen a to jen proto, že jsem nečekal, že to dotáhnu do takového konce. V prvu jsem byl skutečně zoufalý a chtěl jsem si jen něco takového zkusit, když mi to Lenwe navrhl. Nikdy jsem pár v tanci nekreslil a neměl jsem žádnou předlohu. Každopádně díky Niam za pomoc, protože bez ní bych to asi nedotáhl do takového konce!
(V prvním příspěvku tohoto topicu máte zase větší a kvalitnější verzi.)

Neutral Good Dungeon Master 

-
- Kontaktovat uživatele:
Hezky jsi to Niam nakreslila, fakt jo
...ale...abych jen nechválil - kompozice postav *zamyslí se nad tanečníky*. Mooooožná že by si to zasloužilo nějaký vzor, abys trefil figuru/pózu těl.
Nohy naznačují, že jsou v půlce figury/točky, ovšem vršek těla ukazuje že se drží hooodně rozvolněně (zkrátka mají špatné držení), skoro by se dalo říci jako kdyby mu elfina měla "vypadnout" z držení nebo se mu chtěla vysmeknout/odtáhnout se od tanečníka (což zase popírá výraz jejich tváří).
*kývne na George* Teď ty, pro dnešek jsem skončil!
P.S. Hezký vystínování, volba barev a opasky.

Nohy naznačují, že jsou v půlce figury/točky, ovšem vršek těla ukazuje že se drží hooodně rozvolněně (zkrátka mají špatné držení), skoro by se dalo říci jako kdyby mu elfina měla "vypadnout" z držení nebo se mu chtěla vysmeknout/odtáhnout se od tanečníka (což zase popírá výraz jejich tváří).
*kývne na George* Teď ty, pro dnešek jsem skončil!

P.S. Hezký vystínování, volba barev a opasky.

Díky.
Niam mi v podstatě ukázala svůj náčrtek. Co jsem pak podle toho opravili byl hlavně obrys profilu hlavy Lenweho, jeho obrys zad a pak samotná jen chodidla Alky i Lenweho. Jinak zbytek je můj můj můj!
EDIT:

Niam mi v podstatě ukázala svůj náčrtek. Co jsem pak podle toho opravili byl hlavně obrys profilu hlavy Lenweho, jeho obrys zad a pak samotná jen chodidla Alky i Lenweho. Jinak zbytek je můj můj můj!

EDIT:
No tak to by nebyla Alky, aby tam neměla ten svůj trapný pramen vlasůNifredil píše:Mě se to líbí!Jen ten trčící pramen vlasů považuju za rušivý element

Neutral Good Dungeon Master 

Partner je druid, tolik k tomu špatnému držení :DKaTo píše:…
Nohy naznačují, že jsou v půlce figury/točky, ovšem vršek těla ukazuje že se drží hooodně rozvolněně (zkrátka mají špatné držení), skoro by se dalo říci jako kdyby mu elfina měla "vypadnout" z držení nebo se mu chtěla vysmeknout/odtáhnout se od tanečníka (což zase popírá výraz jejich tváří)…
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Wolfe, dej tam ty původní, cos tehdy jen načrtl :DWolf píše:Uááá, já na něco zapomněl … a zdá se, že ty Lenwe taky :D
Možná jště dodělám pro potěšení obou :D
ten nožík v zádech je velmi vkusný, opravdové umělecké dílo
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Výraz v tvářích se mi líbí více než na originále :)
Vařím z vody a tenhle příspěvek nemá cenu číst.
Jé vy ze mě děláte kdoví co
. Jsem kritik amatér, mám se ještě hodně co učit od KaTa :) ..
Obrázek, když nad tím tak přemýšlím .. jeden z tvých nejlepších, Wolfe.
Nevidím tam moc věcí, co vytknout a spíš budu spekulovat a je to na tvým zvážení, jestli mám pravdu, nebo ne.
Uplně se mi nezdá elfův zátylek (část mezi zadkem krku a hlavou, nevím, jestli je zátylek správný slovo :D), myslím, že v tom místě už by měly pomalu začínat vlasy.
Dál se mi zdá, opět jen spekuluju, že elfka má krátký zápěstí (část od lokte po konečky prstů). Možná ne, možná ta ruka prostě pro mě působí jako takovej pahýlek a má ho dlouhý tak, akorát. Možná bych tam naznačil nějaký svaly, tohle je dokonalej kužel.
Dál se mi zdá, že elf až moc stojí na špičkách.. myslím, že by měl mít paty (alespoň u jedné nohy) jen lehce nad zemí, ne takhle.
Poslední věc.. mezi nima dvouma, kousek od pásků dolu, elf má kalhoty rovně, myslím, že by měly být trochu ohnutý, měly by kopírovat jeho nohu.
EDIT: Poslední bod je asi blbost, jen mi ta oblast pasu připadá trochu moc široká, jen kousíček
Jé vy ze mě děláte kdoví co

Obrázek, když nad tím tak přemýšlím .. jeden z tvých nejlepších, Wolfe.
Nevidím tam moc věcí, co vytknout a spíš budu spekulovat a je to na tvým zvážení, jestli mám pravdu, nebo ne.
Uplně se mi nezdá elfův zátylek (část mezi zadkem krku a hlavou, nevím, jestli je zátylek správný slovo :D), myslím, že v tom místě už by měly pomalu začínat vlasy.
Dál se mi zdá, opět jen spekuluju, že elfka má krátký zápěstí (část od lokte po konečky prstů). Možná ne, možná ta ruka prostě pro mě působí jako takovej pahýlek a má ho dlouhý tak, akorát. Možná bych tam naznačil nějaký svaly, tohle je dokonalej kužel.
Dál se mi zdá, že elf až moc stojí na špičkách.. myslím, že by měl mít paty (alespoň u jedné nohy) jen lehce nad zemí, ne takhle.
Poslední věc.. mezi nima dvouma, kousek od pásků dolu, elf má kalhoty rovně, myslím, že by měly být trochu ohnutý, měly by kopírovat jeho nohu.
EDIT: Poslední bod je asi blbost, jen mi ta oblast pasu připadá trochu moc široká, jen kousíček
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.