Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Já tam několikrát byl, před i za, ale že to jde i skrz a takhle, to jsem nevěděl (A překvapení Lyn bylo tím pádem překvapení mé) :)
(zasvěcení vědí, nezasvěceným to může být fuk ;) )
(zasvěcení vědí, nezasvěceným to může být fuk ;) )
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Jo, me bylo blby vyresit to jen *klik a go!*, takze jsem si sikovne klepal a ono takhle... taky me to pobavilo :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
-
Ani ne tak dostalo, ale velmi mě pobavil dnešní Tirion :)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Ano, a pak Zaltaisova poprava (a vůbec jeho práce se svitky)placidity píše:Ani ne tak dostalo, ale velmi mě pobavil dnešní Tirion :)
//EDIT> Marlath vše předchozí trumf :)
AD svitky: Heh, no on se Zaltais divil, že se arciďábel objevuje už kousek od brány Amfi aniž by ho někdo volal, a hlavně že ho tak snadno zabil 
Mě dostala flegmatičnost bitevního mága z MUNI, který při zuření arciďábla mlel něco o tom, že si zapomněl písemky na stole. A pak když všichni byli nabuzení, že se půjde zavřít portál, tak jen líně řekl, že to necháme na jindy :-) Na té MUNI musí být fakt pohoda

Mě dostala flegmatičnost bitevního mága z MUNI, který při zuření arciďábla mlel něco o tom, že si zapomněl písemky na stole. A pak když všichni byli nabuzení, že se půjde zavřít portál, tak jen líně řekl, že to necháme na jindy :-) Na té MUNI musí být fakt pohoda

Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Tak měl starost co se stane s písemkami, až bude v Baatoru, no 
A tos asi neslyšel, jak nahlas uvažoval, že po téhle akci si musí vzít dovolenou, nebo jak si stěžoval, že si neměl měnit směnu s Trelevianem. Mimochodem stejně flegmaticky i kouzlil (i když v za to mohlo spíš FPS).
Svitky nás dostaly taky, když se tam zjevil ten ďábel, tak sme nikdo nevěděl co se děje.
A Marlath je Marlath

A tos asi neslyšel, jak nahlas uvažoval, že po téhle akci si musí vzít dovolenou, nebo jak si stěžoval, že si neměl měnit směnu s Trelevianem. Mimochodem stejně flegmaticky i kouzlil (i když v za to mohlo spíš FPS).
Svitky nás dostaly taky, když se tam zjevil ten ďábel, tak sme nikdo nevěděl co se děje.
A Marlath je Marlath

Hyperaktivní hlavně MUNI.
-
- Deadlymoon
- Deadlymoon
Neber si to špatně. Bylo to myšleno pozitivně.
Stále mě bavíš svou hrou a svými nápady.
EDIT: Jako například dnešní židle. A tím myslím všechny tři, které se v dnešní hře objevily
Stále mě bavíš svou hrou a svými nápady.
EDIT: Jako například dnešní židle. A tím myslím všechny tři, které se v dnešní hře objevily

Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Jak si někteří šmoulové myslí že se neumíme ani sami vybavit..
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Mar 16 23:40:14] Lenwe Sillimaure: [Pověz] twe a lognul Van, sazim se o kefír, že vybaví Lothiase :-D
BTW: jako nováček toho Vana nějak moc znáš, hmhm, čímpak to asi bude?

[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Mar 16 23:40:14] Lenwe Sillimaure: [Pověz] twe a lognul Van, sazim se o kefír, že vybaví Lothiase :-D
BTW: jako nováček toho Vana nějak moc znáš, hmhm, čímpak to asi bude?

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Škoda, že tu není topic "co vás na fóru pobavilo" 

Trpaslík Zaltais 
EDIT: A Gorova mokrá záda.
A přísaha pojatá jako smlouva s ďáblem.

EDIT: A Gorova mokrá záda.
A přísaha pojatá jako smlouva s ďáblem.
Naposledy upravil(a) zuzuPD dne 18. 3. 2012 21.10, celkem upraveno 2 x.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
osoba A: Když čaroděj zabíjí nemrtvé tak to asi bude hodný čaroděj ne?
osoba B: Jasně a když se s nimi plácá po zádech tak je zlý.
Osoba C: * poplácá osobu B po zádech*
osoba B: Jasně a když se s nimi plácá po zádech tak je zlý.
Osoba C: * poplácá osobu B po zádech*
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!