Tak o tomhle si Zaltais nechává zdát, když chodí spát do hostince. Jestli bychom mu neměli najít nějakou fešnou elfkuNaylun píše:Já ti dám psíka!Woxa píše:Jak elfové místokráli psíka pořídili :)![]()
Tady je Zaltais v jediné pozici, která mu náleží:

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Tak, aby to našel vyhledávač při všech možných výrazech (nejlépe i se spojením se jmény Safira a Siva) a pak, hledal jsem to spíše u portrétů. U technických rad bych to vážně nehledal, i když to tam asi fakticky patří.The_Balrog píše:Dával jsem to schválně do technických tipů, a nevím, jak víc to dát na oči :/
Pff... nechte me, Safira se mi libi tak jak je, podobna Sive :)Pipi_CZ píše:Koukej Woxo, koulinek má správnou hlavu.
Pff já nic, já tyhle hi-tech mazanice nepoužívám, mam jen defaultní nwn grafiku :)Wolf píše:Já ty screeny nějak neprohlížel. Tohle byla spíš moje častá reakce na "rozmazané" screeny od Placky (snad i Woxica... ?).
EDIT:Woxa píše:Pff já nic, já tyhle hi-tech mazanice nepoužívám, mam jen defaultní nwn grafiku :)Wolf píše:Já ty screeny nějak neprohlížel. Tohle byla spíš moje častá reakce na "rozmazané" screeny od Placky (snad i Woxica... ?).