Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Chci si teď dát nějakou pauzu. Proto prosím nečekejte, že se mé postavy budou dívat na nástěnky, do schránky a nebo vubec že budou nějak hrát nebo něco řešit.
Samozřejmě na vyžádání se do hry lognout mohu, jinak mě tam nečekejte.
EDIT: V případě, že někdo mé postavy bude kontaktovat pomocí nástěnky či schránky, dejte mi vědět do PM nebo jinak. Díky! =)
Nerad bych zkazil postavy kvůli sobě.
Samozřejmě na vyžádání se do hry lognout mohu, jinak mě tam nečekejte.
EDIT: V případě, že někdo mé postavy bude kontaktovat pomocí nástěnky či schránky, dejte mi vědět do PM nebo jinak. Díky! =)
Nerad bych zkazil postavy kvůli sobě.
Naposledy upravil(a) Wolf dne 8. 3. 2012 16.09, celkem upraveno 1 x.
Neutral Good Dungeon Master 

Omlouvám se, že jsem to musel tak utnout, ovšem škola a zájmy tlačí a musím holt omezit herní aktivity.….
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Mám Mass Effect 3
(ano, opravdu je to omluva a patří to sem, protože mě nejspíš ve hře chvíli neuvidíte :) )
(ano, opravdu je to omluva a patří to sem, protože mě nejspíš ve hře chvíli neuvidíte :) )
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Omluva svatebčanům - se zpožděním, ale přece :
Přimhuřte prosím oko nad "těžkopádností" mé postavy - nestíhám se projevovat tak, jak bych chtěla jednak proto, že jsem newbie
(pařila jsem naposled na Alhambrii a zřejmě navždy zůstanu jen "příležitostným hráčem"
)
..a druhak kvůli technickému zádrhelu - k mému prvnímu ntb v životě jsem si nepořídila myš, a tak hru ovládám jen Trackpointem. Nemožnost nastavit sklon kamery mě deptá, otáčení přesunutím kurzoru ke straně obrazovky je strašně pomalé, zoom naopak reaguje přecitlivěle - buď jsem to viděla z ptačí perspektivy a kurzor skákal z postavy na postavu, anebo mi naopak celou obrazovku přesvítila moje postava, takže nebylo kam ťuknout na zem..
Ještě zkusím pohled z očí postavy, ale obávám se, že k přehledu nad situací mi to nepomůže
takže do příštího víkendu musím ulovit myš.
Vím, že došlo i k hromadě IC zádrhelů (třeba že se Vera zapomněla představit.. a taky si pořád nejsem jistá, jestli vůbec měla nárok tam bejt, když si pozvánku přečetla u Marda, ale na fóru byla uvedená jen na Hag Hargolskym "nástěnu"..?)
..ale doufám, že to se podaří napravit ve hře, bude-li příležitost..
Každopádně to byl pro mě i pro mojí "těžkopádnou medvědici" neskutečnej zážitek, a moc vám všem děkuju

Přimhuřte prosím oko nad "těžkopádností" mé postavy - nestíhám se projevovat tak, jak bych chtěla jednak proto, že jsem newbie

..a druhak kvůli technickému zádrhelu - k mému prvnímu ntb v životě jsem si nepořídila myš, a tak hru ovládám jen Trackpointem. Nemožnost nastavit sklon kamery mě deptá, otáčení přesunutím kurzoru ke straně obrazovky je strašně pomalé, zoom naopak reaguje přecitlivěle - buď jsem to viděla z ptačí perspektivy a kurzor skákal z postavy na postavu, anebo mi naopak celou obrazovku přesvítila moje postava, takže nebylo kam ťuknout na zem..
Ještě zkusím pohled z očí postavy, ale obávám se, že k přehledu nad situací mi to nepomůže

Vím, že došlo i k hromadě IC zádrhelů (třeba že se Vera zapomněla představit.. a taky si pořád nejsem jistá, jestli vůbec měla nárok tam bejt, když si pozvánku přečetla u Marda, ale na fóru byla uvedená jen na Hag Hargolskym "nástěnu"..?)
..ale doufám, že to se podaří napravit ve hře, bude-li příležitost..

Každopádně to byl pro mě i pro mojí "těžkopádnou medvědici" neskutečnej zážitek, a moc vám všem děkuju

Gréta Whistle (list ve větru)
Verenna Perith (snící mysl plnou jara; ale doupě pod sněhem...)
Co ve hře vidíš, to ve hře vidíš, takže pokud tam něco čteš, tak na to reagovat můžeš. Co čteš na fóru, tam už musíš dávat pozor, kde to je umístěné (ať nereaguješ na něco, co tvá postava číst nemohla). Navíc to byly dvě rozdílné pozvánky, ta na nástěnce u Marda byla od Albry, ta druhá byla v Hagu od Rundára.
Takže ano, postava měla právo tam být, za dvou okolností. Buď navštívila Hargol(navích hádám, že to Hargolské oznámení tam i nástěnce viselo) a nebo četla vzkaz u Marda.
Takže ano, postava měla právo tam být, za dvou okolností. Buď navštívila Hargol(navích hádám, že to Hargolské oznámení tam i nástěnce viselo) a nebo četla vzkaz u Marda.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Do Hagu bych si právěže bez pozvánky netroufla
..jj, už mi dochází, že ta Rundarova verze zněla vlastně úplně jinak, než to, co četla Verenna - ale při tak malé účasti netrpaslíků jsem se prostě zarazila a začala pochybovat, jestli to náhodou k tomu Mardovi nehodil systém, kterej myslím funguje tak, že jakýkoli vzkaz napsaný na jakoukoli nástěnku se současně objeví i na všech ostatních.. (ale vím, že se to dá ošetřit hvězdičkama či lomítkama s upozorněním, že toto si lze přečíst jen tam a tam..
)
Takže ještě jednou díky nevěstě za pozvání, trpaslíkům za pohostinnost, bardům za podporu a "modřence" za spřízněnou duši, a snad zase někdy ve hře
EDIT ad Woxa: Aha, tak nemusím trpět paranoiou
Dík

..jj, už mi dochází, že ta Rundarova verze zněla vlastně úplně jinak, než to, co četla Verenna - ale při tak malé účasti netrpaslíků jsem se prostě zarazila a začala pochybovat, jestli to náhodou k tomu Mardovi nehodil systém, kterej myslím funguje tak, že jakýkoli vzkaz napsaný na jakoukoli nástěnku se současně objeví i na všech ostatních.. (ale vím, že se to dá ošetřit hvězdičkama či lomítkama s upozorněním, že toto si lze přečíst jen tam a tam..

Takže ještě jednou díky nevěstě za pozvání, trpaslíkům za pohostinnost, bardům za podporu a "modřence" za spřízněnou duši, a snad zase někdy ve hře

EDIT ad Woxa: Aha, tak nemusím trpět paranoiou

Naposledy upravil(a) Djorema dne 18. 3. 2012 23.36, celkem upraveno 2 x.
Gréta Whistle (list ve větru)
Nene, zde nastěnky takto nefungují. Co přímo připíchneš na nástěnku, to je pouze na ní. Pokud to chces dostat na více nástěnek najednou, tak musís přes poštu (nebo všechny nástěnky oběhat).
Hehe, na byt jsem vahal, zda reagovat, ale pak jsem si rekl, ze to je spis "hracska chyba" nez umysl :)Aefar píše:Po osmi hodinách nedělní školy se omlouvám za trpaslíka Zaltaise a dvakráte byt v domě odpočinku... a z počátku trochu nesoustředěnou řeč...
Moc se omlouvám, za opuštění výpravy. Měl jsem focení, které se mi málem podařilo zrušit, ale nakonec to neklaplo. Škoda... Snad budu mít ještě příležitost.
barely playing
Kdokoli mi napíše v čem má moje hra nedostatky a v čem dělám chybu, má u mě malé bezvýznamné plus, který se mu bude fakt moc hodit!
herní ACC javanesjanes
Kdokoli mi napíše v čem má moje hra nedostatky a v čem dělám chybu, má u mě malé bezvýznamné plus, který se mu bude fakt moc hodit!
herní ACC javanesjanes
Přidávám se ke Xondikově omluvě... 2x jsem myslel, že už mám jistotu hry a 2x se mi to nakonec pokazilo... A to jsem si to plánoval dopředu...
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
Taky se omlouvám:( Musel jsem nutně odejít.
Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-