Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Lassair

Příspěvek od Lassair »

Děkuji všem za pěknou hru. Jmenovitě DM a blouznícímu Zaltaisovi:)
Béééé...
Deadlymoon

Příspěvek od Deadlymoon »

Bylo to zajímavé...
Padlo mnoho vtipných hlášek a překlepů a stále jsem se smál.
Lagy byli u trosek byli velice, ale velice zábavné.
Díky DM a všem zučastněným! :clover:
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Tak dneska jsem u toho seděl celý den a bylo pořád co dělat :) Díky hlavně onyxovi za polední akci a schody, které unavily i hráče u PC :) a ty lagy se daly večer čekat... ale i tak jsem se dost bavil. A ještě velký dík brachům :)
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Hangár Lichobijca taky děkuje všem brachům, dlůhánům a DM … nakonec se na ty lagy dalo i zvyknout a zabít pár protivníků :smile:
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

příště na vás budu řvát víc Parchanti!

díky bylo to vážně fajn
muj dík patří všem dneska

a ty schody no pecka kvuli dvěma špekovejm koláčum
PODPIS
Rodrigo

Příspěvek od Rodrigo »

Děkuji všem co se zučatlili a co bojovlali a veleli. Děkuji DM za hezkej výkon.
Jo jakdy byli prvotřidní kvality takový jssem douhou už něměl.
Děkuji lidme na lodi v přistavu a tem dvěma co somnou jeli za chamm v mamoníně a děni okolo.
Omlouvam se že jsem dedorazil s vami do trianu ale moje pavba se z zahadných okolností nathal na dalko delší.
90% elfů jsou rasisté.
Zbraň není předmět ale stav mysli válečníka.
Term jediný elfí čaroděj v plné plátové zbroji.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Selvagion

Příspěvek od Selvagion »

Děkuji a smekám před DM, jako obvykle předvedli neuvěřitelný výkon. Vždycky když si začnu myslet, že mě už nemůže nic překvapit, zůstanu u něčeho tak říkajíc s hubou dokořán.

Děkuji, že jsem se mohl zúčastnit tažení. Po pravdě chvíli jsem se bál, že Nargiena přivezeme Elenis v pěti šesti kusech a neustále si opakoval, je to NPC, tak snad proboha nemůže umřít.

Ale bez mučení přiznávám, že vůbec nelituji, že jsem se předčasně odpojil, protože dějová linka, jakou jsem sledoval byla neméně zajímavá a ještě jsem zvědav, co všechno se z toho vyklube.

A asi mě teď proklejete, ale já jsem už v tuhle chvíli moc a moc zvědavý, co za epický příběh na nás vybafne příště :shades:
Naposledy upravil(a) Selvagion dne 2. 4. 2012 9.57, celkem upraveno 1 x.
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Varianta s Nargienovou smrtí taky existovala. Pohřeb sem ještě nedělal, tak snad příště.

Btw. že ty sis mojí Aldu nějak minule oblíbil :biggrin:
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Jesper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jesper »

I já bych se rád připojil k poděkování, býť ony zmiňované lagy byly kolikrát opravdu neúnosné, ale alespoň to ten můj drnkálek díky nim přežil takřka bez zranění. :biggrin:

Ovšem nemůžu zapírat, že jsem od tolik očekávaného finále pouštního questu čekal trošičku víc. Například trochu víc nemrtvých k mlácení. :biggrin: Nadruhou stranu jsem rád, že je to konečně za námi a jak už říkal Selvagion, těším se na příště.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Selvagion

Příspěvek od Selvagion »

zuzuPD píše:Varianta s Nargienovou smrtí taky existovala. Pohřeb sem ještě nedělal, tak snad příště.

Btw. že ty sis mojí Aldu nějak minule oblíbil :biggrin:
Aha, takže to nebyl jen můj pocit, no to jsem rád, že takovéhle věci se člověk dozví vždycky až potom :)

Oblíbit si někoho, kdo Selvimu říká, že je už pravým paladinem? Jak bych mohl :biggrin:
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Díky moc za včerejší epické tažení. Na to, jak masová akce to byla, to všechno šlo překvapivě v pořádku a nic se ani moc nezadrhávalo (nemluvím teď o lazích :)).

Popravdě, když jsem viděl, co je za postavy ve hře a z toho jsem si odvodil, že na to celé jsou jen dvě DMka, pořádně ve mně hrklo. Ale vybičovali jste se k úžasnému výkonu a fakt to všechno fungovalo tak, jak mělo. Ničeho mi nepřišlo příliš, ani málo.

Nemalou zásluhu na tom mají také velitelé jednotek, kteří veleli moc dobře, uhlídali si nás a rozdávali rozkazy a pérovali nás, i když se "nic zrovna nedělo". I díky tomu jsem si připadal jako v opravdickém vojenském oddílu a v opravdickém válečném tažení.

Jen škoda těch lagů a škoda toho, že mne po osmé hodině začala bolet hlava a oči, takže jsem musel jít předčasně spát. (Úžasný pocit dojít sám doprostřed lokace, a tu se kolem vás (opožděně díky lagům) najednou spawne asi třicet kostlivců. :D)

Bylo to fajn zakončení.

EDIT: Jo a taky díky mé soukromé kněžce, skvěle se o mne starala :)
Naposledy upravil(a) The_Balrog dne 2. 4. 2012 12.52, celkem upraveno 1 x.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Ankar

Příspěvek od Ankar »

Tak i Tass, který celé tažení sledoval svýma veselýma, hobitíma očima, by chtěl poděkovat... komu? Zkrátka všem. DMkům za famóznost celé akce, velitelům za plán a zorganizovanost a pak úplně všem za hrdinství, bez kterého by tato akce snad ani neproběhla. Navíc jsem strašně rád, že jste vzali nezkušeného Tasse s sebou a doufám že byl alespoň maličko k užitku. Zkrátka a jednoduše... Díky moc! ;-)
Onyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onyx »

Taky bych chtěl poděkovat všem zúčastněním a hlavně zuzuPD, bez kterého by to nebylo myslitelné dokončit.

Abych se přiznal, tak jsme měl z tohoto útoku docela strach a hodně jsem si oddechl, že je to celé za námi. Zároveň se všem omlouvám za lagy (bylo tam moc NPC potvor a pak i placeblů a já jsem to nestačil odendávat), za bugy, za neviditelnost (jako DM neviditelnost nevidím :smile: ) a za příšerný zmatek, který tam občas vládl.

A taky chci poděkovat za to, že jste to celé hezky zvládli a že nemusíme hrát královský pohřeb (ta varianta tu skutečně byla). A také chci poděkovat velitelům, kteří dokázali ten nepopsatelný zmatek, který si říkal armáda, držet pohromadě.

Jen doufám, že takovéto útoky nebudu muset dlouho odehrávat...
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

Chci poděkovat trpasličí skupince která ochotně přijala elfa ve svém středu, čekal sjem že se jim nebudu líbit ale šlo to... a hláška : Velí Balkon, já musim srát...to mě zabilo :megalol: :megalol: :megalol:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Lassair

Příspěvek od Lassair »

Jo trpoši.. mají novou vojenskou hodnost "pivonoš" :megalol:
Béééé...
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

"Pivonoš" není žádná nová hodnost, tu snad měli už za zlobří války :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Lassair

Příspěvek od Lassair »

Woxa píše:"Pivonoš" není žádná nová hodnost, tu snad měli už za zlobří války :)
Asi tehdy Veri potkávala málo trpaslíků, pač tohle jsem včera slyšela prvně.. Takže ti budu věřit:)
Béééé...
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Jojo měli :smile:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Onyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onyx »

Přesně tak. Pivonoš (nebo taky sudonoš) není hodnost, ale vojenská funkce. jako je střelec, halapartník, průzkumník, jezdec, atd.. tak u trpaslíků je i pivonoš. Co má nastarosti je asi hned jasné :biggrin:
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

A jak se pomstili Lichovi!!! To mě rozsekalo :megalol: :megalol: :megalol:
Lothias Cys'variana

Odpovědět