Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Tak, s okamžitou platností si dávám pauzu na EQ. Neříkám, že bych nechtěl hrát, ale není moc času a ta trocha, kterou bych hraní věnoval by spíše kazila pocit ze hry, než jej udržela. Omlouvám se všem, co se mnou (a mými postavami) chtěli něco zahrát. Nekončím na EQ a tak když si počkáte a já dobře odmaturuji + se dostanu na VŠ, tak se vrátím. Je mi to líto hlavně kvůli tomu, jak se rozjeli trpaslíci, což byl můj sen docela dlouho, ale snad nepřestanete, braši, hrát dřív než se vrátím (a budu mít tedy na hru zase více času).
PA!
P.S.: Občas se přecejenom musím odreagovat a aspoŇ trošku RP si zahrát, takže je teoretická možnost na mne natrefit na Thalii, kde nejsou takové časové nároky...
PA!
P.S.: Občas se přecejenom musím odreagovat a aspoŇ trošku RP si zahrát, takže je teoretická možnost na mne natrefit na Thalii, kde nejsou takové časové nároky...
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Omlouvám se za to co jsme komu řek. Doufám že vás moc neodrazuji.
Dneškem počínaje varuji všechny co mě znají že budu mívat často velice depresivní nálady z OOC důvodu který nikdo tady nevyřeší.
Věčinou ta nalda přijde dost rychle a pomalou odeznívá. Pokud situace dovolí budu odcházet do ustraní nebo OFF. bych vás na tím moc nezatěžoval a předem prosím aby jste když Term bude vyhrocený z ničeho nic, Pokud se vám bude zdát je jsme na vás ošklivý bez IC důvodu tak mi neváhejte napsat Tell s dotazem proč nebo upozornění.
Dneškem počínaje varuji všechny co mě znají že budu mívat často velice depresivní nálady z OOC důvodu který nikdo tady nevyřeší.
Věčinou ta nalda přijde dost rychle a pomalou odeznívá. Pokud situace dovolí budu odcházet do ustraní nebo OFF. bych vás na tím moc nezatěžoval a předem prosím aby jste když Term bude vyhrocený z ničeho nic, Pokud se vám bude zdát je jsme na vás ošklivý bez IC důvodu tak mi neváhejte napsat Tell s dotazem proč nebo upozornění.
90% elfů jsou rasisté.
Zbraň není předmět ale stav mysli válečníka.
Term jediný elfí čaroděj v plné plátové zbroji.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Omlouvám se všem spáčům kteří měli u Mitharilu budíček co byl vidět na mile daleko a slyšet o pár mil dále.
Někdo (Term) uděla ohnostroj na konci oslavy..
Někdo (Term) uděla ohnostroj na konci oslavy..
90% elfů jsou rasisté.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
- Deadlymoon
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Však v pohodě, my to zvládli i tak
*netrpělivě čekáco se stane až si sedne první trpaslík na hajzlík*

*netrpělivě čekáco se stane až si sedne první trpaslík na hajzlík*

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
ee, to mel být ten druhý :)The_Balrog píše:Sorry, že jsem dnes nepřišel, ale myslel jsem si, že se jedná o výslech, který se ve vedlejším topicu domlouval na pátek.
nevadí, omluva se přijímá a popravíme tě jindy a o to víc.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai