- dva vampíři - nezranitelní, nezničitelní
- banda zlobrů kousek od města ženoucí mne přes pár lokací
- bláznivá hráčka

- hráč který napsal víc OOC než normálního textu a skládající jména ze zlaťáků na trávník
prostě masakr...

Moderátor: Dungeon Master
Protože onu hráčku osobně znám a hovořil jsem s ní dnes, dovolím se k tomuhle vyjádřit:psin píše:- bláznivá hráčkapobýhající a střílející na kohokoliv - využívající metagame - například přechody mezi lokacemi k mizení, porušující pravidla například vužívajíc nepřítomnost DM ve hře, pobíháním okolo stráží
Tady budu hájit sám sebe:psin píše:- hráč který napsal víc OOC než normálního textu a skládající jména ze zlaťáků na trávník
Pobíhat a střílet cokoliv není chyba, ale je to nepochopení hry. Zrovna před nedávnem jsme tu měli několik "pobíhačů". Běhat není špatné, ale ne vždy a všude protože je to "zadarmo". Viz. Neustálé pobíhání. Edit: Aha, takže se jednalo o jednoho z nich. Tím je to vysvětleno.Gran píše:…
Tady jde ale o postavu, která je "trestně stíhána" a tedy na ní zaútočí kdokoliv, kdo ví, že to je ona. To se pak těžko bude procházet...labir píše:Pobíhat a střílet cokoliv není chyba, ale je to nepochopení hry. Zrovna před nedávnem jsme tu měli několik "pobíhačů". Běhat není špatné, ale ne vždy a všude protože je to "zadarmo". Viz. Neustálé pobíhání. Edit: Aha, takže se jednalo o jednoho z nich. Tím je to vysvětleno.![]()
Ok, s provinilcem jsem dnes promluvil a seřval ho, už by se to nemělo opakovat.labir píše:Zneužívání přechodů mezi lokacemi je trestné. Viz. Katalogizované prohřešky - Zneužití přechodů. Neznalost neomlouvá.
Ok, zkusím šetřit, bohužel to mám doma (bydlím stále ještě u rodičů) sestavěné tak, že "když se řekne, tak se plní", tedy holt ta "//afk" házet musím =/labir píše:OOC hlášky - v tomhle je Equilibrie docela jiná než ostatní světy a velmi přísná. Jen nejnutnější OOC hlášky! Opět se jedná o katalogizovaný přestupek, viz. Ne-nezbytné OOC hlášky. Osobně jsem byl donucen za třičtvrtě roku hraní použít méně než 5 OOC hlášek.
Odkaz bohužel nefunguje =/labir píše:A k tomu zneužívání nepřítomnosti DM - přečtěte si o tom.[/url]
Jistě, byl, kdykoliv se na něj můžeš zeptat. Nedovolil bych si dělat takové hovadiny (které jinak tam, kde mám pravomoce (= jiné servery, na Eq. asi těžko =P), dost stíhám) jen "for fun", jestli rozumíš .))labir píše:Ad skládání nápisů z věcí. Doufám že jsi skutečně měl pádný IC důvod, ne jen ten screen. Nechci ho znát, budu ti věřit. Jen dám link na tohle: Pravidla Equilibrie - bod 4.15.
Hehe .))Psanec píše:Tak tophle mě teda dostalo a to to nemuselo být ani ve hře![]()
Byl jsem u toho když si to napsal a něco ti vypadlo... sprostá slova do OOC hlášek vůbec nepatří ani anglická ani česká a ani japonská!!!Gran píše:
Tady budu hájit sám sebe:
OOC text - Co? A kam mám teda psát "afk"? Jako sorry, ale u nás to funguje tak, že když se zařve "pojď dolu!" tak se jde _hned_. Takže nemám čas něco moc vysvětlovat.
A když holt to je uprostřed řeči, tak se z toho musím nějak dostat! Nechci to všechno zmrvit tak, abych udělal "blik" a byl odlognutej. Jediná delší souvislejší OOC věta byla "//musím zmizet, tak mě zabásněte, protože jsem půlhodiny AFK".
Takže tohle beru jako urážku, děkuju pěkně za zkažení zážitku z dnešní 12-ti hodinové hry.… =P .))
Jo, ehm, to je možný. Já mám občas tendence mluvit jako postava i jako hráč (už se mi při hře v reálu povedlo tohle udělat na matku, ačkoliv před ní se vždy hlídám... no co, neměla lézt do herní místnosti =P). Pardon.Arto píše:Byl jsem u toho když si to napsal a něco ti vypadlo... sprostá slova do OOC hlášek vůbec nepatří ani anglická ani česká a ani japonská!!!
Jenže v té situaci to nešlo!Arto píše:Pokud musí hráč opravdu nutně odejít od PC tak postačí //promiňte, musím nutně na 30 minut pryč. Nic víc nic míň. Takže věty typu "tak mě třebas zabásněte" se tam vůbec nehodí!!!