Pobíhání a tak vůbec

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
psin

Příspěvek od psin »

No bylo toho celkem dost za poslední den:

- dva vampíři - nezranitelní, nezničitelní
- banda zlobrů kousek od města ženoucí mne přes pár lokací
- bláznivá hráčka :crazy: pobýhající a střílející na kohokoliv - využívající metagame - například přechody mezi lokacemi k mizení, porušující pravidla například vužívajíc nepřítomnost DM ve hře, pobíháním okolo stráží
- hráč který napsal víc OOC než normálního textu a skládající jména ze zlaťáků na trávník

prostě masakr... :blink:
Vše má své meze.

Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

psin píše:- bláznivá hráčka :crazy: pobýhající a střílející na kohokoliv - využívající metagame - například přechody mezi lokacemi k mizení, porušující pravidla například vužívajíc nepřítomnost DM ve hře, pobíháním okolo stráží
Protože onu hráčku osobně znám a hovořil jsem s ní dnes, dovolím se k tomuhle vyjádřit:

Pobíhající a střílející na cokoliv - Tady není žádná chyba, nebo snad ano?

Přechody mezi lokacemi - Jo, k tomu nemám co říct .) (EDIT2: Hmm, koukám do pravidel, ono je to někde vyloženě zakázáno? =)))

Využívající nepřítomnost DM ve hře - To není pravda. Kdykoliv se přibližovala ke strážím, dala si převlek a když pak stráže pochopili, že to je ona, šli po ní (tedy DM tam byl)

psin píše:- hráč který napsal víc OOC než normálního textu a skládající jména ze zlaťáků na trávník
Tady budu hájit sám sebe:

OOC text - Co? A kam mám teda psát "afk"? Jako sorry, ale u nás to funguje tak, že když se zařve "pojď dolu!" tak se jde _hned_. Takže nemám čas něco moc vysvětlovat.
A když holt to je uprostřed řeči, tak se z toho musím nějak dostat! Nechci to všechno zmrvit tak, abych udělal "blik" a byl odlognutej. Jediná delší souvislejší OOC věta byla "//musím zmizet, tak mě zabásněte, protože jsem půlhodiny AFK".
Takže tohle beru jako urážku, děkuju pěkně za zkažení zážitku z dnešní 12-ti hodinové hry.… =P .))

Skládající jména ze zlaťáků na trávník - Byl pro to IC důvod. Proč jsi se nezeptal jako postava, když ti to přijde divný? (EDIT2: Ono celkově jsi taky prováděl věci, který nepochopim, ale ok, určitě máš také IC důvod a _já_ do tebe kvůli tomu rejpat nebudu .))) Btw pokud by sis přečetl, co jsem tam napsal, možná by's něco pochopil. No, nevím, jak dlouho tam nápis vydrží (restarty), ale je tady: http://rosar.wz.cz/luna.JPG)

EDIT:
Jinak já se dnes bavil dobře, na trvalo mi umřela postava =))
Za pěknou hru děkuju Alfrayiovi, Zarocovi, Darrenovi, Vilémovi (psin, nepletu se? =P) a dalším, jména hráčů moc nevím, tak píšu postavy .)) =)
Jo a taky svému mladšímu bratrovi.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Gran píše:
Pobíhat a střílet cokoliv není chyba, ale je to nepochopení hry. Zrovna před nedávnem jsme tu měli několik "pobíhačů". Běhat není špatné, ale ne vždy a všude protože je to "zadarmo". Viz. Neustálé pobíhání. Edit: Aha, takže se jednalo o jednoho z nich. Tím je to vysvětleno. :dry:

Zneužívání přechodů mezi lokacemi je trestné. Viz. Katalogizované prohřešky - Zneužití přechodů. Neznalost neomlouvá.

OOC hlášky - v tomhle je Equilibrie docela jiná než ostatní světy a velmi přísná. Jen nejnutnější OOC hlášky! Opět se jedná o katalogizovaný přestupek, viz. Ne-nezbytné OOC hlášky. Osobně jsem byl donucen za třičtvrtě roku hraní použít méně než 5 OOC hlášek.

A k tomu zneužívání nepřítomnosti DM - přečtěte si o tom.

Ad skládání nápisů z věcí. Doufám že jsi skutečně měl pádný IC důvod, ne jen ten screen. Nechci ho znát, budu ti věřit. Jen dám link na tohle: Pravidla Equilibrie - bod 4.15.
Naposledy upravil(a) labir dne 20. 10. 2006 23.57, celkem upraveno 1 x.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

labir píše:Pobíhat a střílet cokoliv není chyba, ale je to nepochopení hry. Zrovna před nedávnem jsme tu měli několik "pobíhačů". Běhat není špatné, ale ne vždy a všude protože je to "zadarmo". Viz. Neustálé pobíhání. Edit: Aha, takže se jednalo o jednoho z nich. Tím je to vysvětleno. :dry:
Tady jde ale o postavu, která je "trestně stíhána" a tedy na ní zaútočí kdokoliv, kdo ví, že to je ona. To se pak těžko bude procházet...
labir píše:Zneužívání přechodů mezi lokacemi je trestné. Viz. Katalogizované prohřešky - Zneužití přechodů. Neznalost neomlouvá.
Ok, s provinilcem jsem dnes promluvil a seřval ho, už by se to nemělo opakovat.
labir píše:OOC hlášky - v tomhle je Equilibrie docela jiná než ostatní světy a velmi přísná. Jen nejnutnější OOC hlášky! Opět se jedná o katalogizovaný přestupek, viz. Ne-nezbytné OOC hlášky. Osobně jsem byl donucen za třičtvrtě roku hraní použít méně než 5 OOC hlášek.
Ok, zkusím šetřit, bohužel to mám doma (bydlím stále ještě u rodičů) sestavěné tak, že "když se řekne, tak se plní", tedy holt ta "//afk" házet musím =/
Ano, uznávám, že ze začátku jsem přesně nepochopil smysl "Mluvy" a používal ty OOC dost hojně, ale už se hlídám .)

labir píše:A k tomu zneužívání nepřítomnosti DM - přečtěte si o tom.[/url]
Odkaz bohužel nefunguje =/
labir píše:Ad skládání nápisů z věcí. Doufám že jsi skutečně měl pádný IC důvod, ne jen ten screen. Nechci ho znát, budu ti věřit. Jen dám link na tohle: Pravidla Equilibrie - bod 4.15.
Jistě, byl, kdykoliv se na něj můžeš zeptat. Nedovolil bych si dělat takové hovadiny (které jinak tam, kde mám pravomoce (= jiné servery, na Eq. asi těžko =P), dost stíhám) jen "for fun", jestli rozumíš .))

----------------------------------------------------------------------------
EDIT:

Ale to neřešme, hlavně jsem se přišel omluvit za hráče oné "pobíhající postavy" (další reakce byly už jen vinou setrvačnosti v odepisování), který (jak jsem zděšeně zjistil) pravidla vůbec nečetl... takže jsem mu je osobně omlátil o hlavu a pak je trychtýřem vpravil do ní, načež po tomto již dost krutém trestu jsem ho ještě seřval tak, že dneska asi neusne.
Tedy ještě jednou se za něj omlouvám.
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Tak tophle mě teda dostalo a to to nemuselo být ani ve hře :crazy: :megalol:
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Psanec píše:Tak tophle mě teda dostalo a to to nemuselo být ani ve hře :crazy: :megalol:
Hehe .))
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Gran píše:
Tady budu hájit sám sebe:

OOC text - Co? A kam mám teda psát "afk"? Jako sorry, ale u nás to funguje tak, že když se zařve "pojď dolu!" tak se jde _hned_. Takže nemám čas něco moc vysvětlovat.
A když holt to je uprostřed řeči, tak se z toho musím nějak dostat! Nechci to všechno zmrvit tak, abych udělal "blik" a byl odlognutej. Jediná delší souvislejší OOC věta byla "//musím zmizet, tak mě zabásněte, protože jsem půlhodiny AFK".
Takže tohle beru jako urážku, děkuju pěkně za zkažení zážitku z dnešní 12-ti hodinové hry.… =P .))
Byl jsem u toho když si to napsal a něco ti vypadlo... sprostá slova do OOC hlášek vůbec nepatří ani anglická ani česká a ani japonská!!!

Pokud musí hráč opravdu nutně odejít od PC tak postačí //promiňte, musím nutně na 30 minut pryč. Nic víc nic míň. Takže věty typu "tak mě třebas zabásněte" se tam vůbec nehodí!!!
Wanting something does not give you the right to have it.
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Arto píše:Byl jsem u toho když si to napsal a něco ti vypadlo... sprostá slova do OOC hlášek vůbec nepatří ani anglická ani česká a ani japonská!!!
Jo, ehm, to je možný. Já mám občas tendence mluvit jako postava i jako hráč (už se mi při hře v reálu povedlo tohle udělat na matku, ačkoliv před ní se vždy hlídám... no co, neměla lézt do herní místnosti =P). Pardon.
Arto píše:Pokud musí hráč opravdu nutně odejít od PC tak postačí //promiňte, musím nutně na 30 minut pryč. Nic víc nic míň. Takže věty typu "tak mě třebas zabásněte" se tam vůbec nehodí!!!
Jenže v té situaci to nešlo!
Stojím uprostřed náměstí, mám vysvětlit něco strážníkovi a najednou mám "jen tak zmizet"? A vy by jste tam 30 mintu asi těžko čekali. Zabásnutí té postavy bylo nejjednoduší řešení.
Resp. normálně bych řekl třeba "Potřebuju si odskočit", jenže tady by bylo divné, kdyby mě seržant jen tak zase nechal jít, když už jsem udělal přestupek...
Zamčeno