Na takto nekonkrétní otázku je jen jedna správna odpověď : "ANO"Mourisson1 píše: navíc, proč myslíš že je klerik tak silnej? Porazí 19ka WMko 19ku Build klerika?
je tam sice spousta různých "ale" nicméně klerik může porazit WM.
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Na takto nekonkrétní otázku je jen jedna správna odpověď : "ANO"Mourisson1 píše: navíc, proč myslíš že je klerik tak silnej? Porazí 19ka WMko 19ku Build klerika?
Možná by nebylo od věci hodit i někam sem na forum onu příručku ze serveru odvedle, pár zajímavých věcí v ní je ;)Jon píše:No, já ve hře potkal postavu, která byla sice jen paladinem-čekatelem Solara, ale vyprávěla o tom, jak na její domovské sféře byla přítomna vyvolávání nemrtvých, kteří byli vyvoláváni proto, aby bojovali s nemrtvými. To mě dost překvapilo :)) Lidi by měli pochopit, že paladiné mají zásady, přes které prostě nejede vlak. Ale to je asi jiná diskuze.
Na low-magic světech jako je Equilibrie si troufám paladina (a ještě v kombinaci s Tormem) považovat za top bojové povolání.
Vidíš, a viděl jsem kdy nenakouzlený WMko porazila nakouzleného klerika který měl tahovky,kolovky...prostě uplně všechno, na EQ, jediná nestandartní výbava byla mečWoxa píše:Na takto nekonkrétní otázku je jen jedna správna odpověď : "ANO"Mourisson1 píše: navíc, proč myslíš že je klerik tak silnej? Porazí 19ka WMko 19ku Build klerika?
je tam sice spousta různých "ale" nicméně klerik může porazit WM.
Ano.zdech píše:Dle mého k paladinovi od boku vypálení tři další:
Zmíněný klerik by se měl chovat jako klerik, stejně jako onen paladin když jeho patron řekne "dost", měl by mít s klerikováním smůlu.
Mnich by se k +X pěstem nemusel dostat proto, že je "fakt hodně drsnej hospodskej bijec", měla by z něj být cítit nějaká ta disciplína.
A takové RDD by v sobě mělo mít něco nelidského (neelfího, netrpasličího...), nějaké ty neobvyklé předky, jejichž krev se projeví i jinak než zvýšenou silou a hroší kůží.
Alespoň takový stav by se mi zamlouval.
Tak ten paladin jsem já. Mám to celé vymyšlené jako historii a mám důvody, proč to Ragmon udělal tak jak udělal. Můžeme o tom kdykoliv IC mluvit. Ragmon se debaty nezalekne. Jen se zatím každá vždy zvrhla v urážky a podobné věci. Možná kdyby ho někdo chvilku poslouchal a kdyby někdo byl schopen přemýšlet tak trochu jako Ragmon v té situaci... ale to vše můžeme dořešit IC.Jon píše:No, já ve hře potkal postavu, která byla sice jen paladinem-čekatelem Solara, ale vyprávěla o tom, jak na její domovské sféře byla přítomna vyvolávání nemrtvých, kteří byli vyvoláváni proto, aby bojovali s nemrtvými. To mě dost překvapilo :)) Lidi by měli pochopit, že paladiné mají zásady, přes které prostě nejede vlak. Ale to je asi jiná diskuze.
No, jasně že řešit to IC je nejlepší. Ale chápej, jsou věci, který paladin, a zvlášť Solarův, neuzná nikdy a za žádných okolností. Pro Solara jsou nemrtví arcinepřátelé. Paladin pak má reprezentovat ideály svého boha, a to za jakoukoliv cenu.Protton píše:Tak ten paladin jsem já. Mám to celé vymyšlené jako historii a mám důvody, proč to Ragmon udělal tak jak udělal. Můžeme o tom kdykoliv IC mluvit. Ragmon se debaty nezalekne. Jen se zatím každá vždy zvrhla v urážky a podobné věci. Možná kdyby ho někdo chvilku poslouchal a kdyby někdo byl schopen přemýšlet tak trochu jako Ragmon v té situaci... ale to vše můžeme dořešit IC.
Určitě jsou volnější už jenom proto, že paladin má jasně vypíchnuté přesvědčení. U paladina je to takové "měl by se chovat tak a tak" u toho zbytku je to spíš "neměl by dělat tohle a tohle" (nebo u RDD "mělo by na něm být nějak znát...").Braenn píše:…
Obávám se, že dovolávat se u solarovců, nebo hůř jako solarovec, pochopení pro jakékoli paktování se s nemrtvými, je jako snažit se přesvědčit pacifistu, že někdy je nutné zasáhnout násilně hned a málo než později a hodně.Protton píše: Možná kdyby ho někdo chvilku poslouchal a kdyby někdo byl schopen přemýšlet tak trochu jako Ragmon v té situaci...
Pro mne je Torm takový předstupeň paladina.zdech píše:Z hledáčku unikl Torm, ne že by byl nějak svázaný, ale osobně bych u něj čekal dost pevnou víru v boha nebo nějaký jasný ideál.