No hlavě pak nemačkejte šípičku na "předchozí obrázek " :)
Tak ona otevřená je jen první část prvního aktu, což se dá dohrát za takové tři hodinky. Nějak jsem ještě nenašel, kde (a zda) se dá rychle přepínat mezi skillama, jako se to dělalo přes F1-12. Jinak to je docela zábavný, je tam dost věcí, co se dají ničit a některé (jako třeba chatrné zdi nebo lustry) mohou zabít i potvůrky, na které spadnou. Ale málokdy si těch objektů všimnete dřív, než těch příšer, takže často je na tohle efektní zabití spíš pozdě.
Je tam i nějaký zárodek craftu, kdy rozšmelcujete zbraně na suroviny a kovář vám z nich pak udělá nějaký magický předmět (efekty se mu určí náhodně, mně pořád padaly věci na inteligenci - asi se to snažilo něco Alkaran naznačit).
Je tam i obvyklá pitomina ze současných arkádových her - achivementy. Ty vám otevírají víc možností pro tvorbu vaší vlajky :D (viz úvodní obrázek s postavou). Na druhou stranu, docela vtipný a zábavný jsou "úspěchy" ve hře, obdoba monster-killů z UT. Za zabití deseti a víc potvor v krátkém okamžiku vám hr řekne, že jste udělali masakr a dostanete pár (symbolických) expů, podobně třeba jako za rozbití spousty nábytku a tak. :) Taková pitomina, ale potěšilo.
Jo a po každém vypití léčivého lektvaru se musí chvíli čekat, což mne při souboji s bossem trochu nemile překvapilo :)