Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Nebudu hrát emo, nebudu hrát emo... Třikrát si to řeknu po pohřbu, a stejně pak Lyn vybuchne nad člověkem. Lidi jsou vážně příšerná rasa, a měli by být vyhubeni :D
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
placidity píše:Nebudu hrát emo, nebudu hrát emo...
Kolikrát jsem si já tohle za chira říkal?

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
B: Je tej najivní ako tej Sulcvagion. 

Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Samozřejmě 

Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Paladinský kodex - děravější už jsou snad jen Tiriánské zákony (ačkoliv tam jsem ty díry chvilku hledal)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
- Protton
- Kontaktovat uživatele:

Podle kodexu jsem neudělal nic špatně.

A mě zase dostalo: Kancelář důstojníka v Mithalliru, panák na zbroj.
Popis: Velice rychlé zvíře

Nebojíte se tmy! Nebojíte se smrti! Jste jako paladin, a tím také od teď všichni jste! Za Mitana! Za Cindii! - Ragmon Kernor 21.6 335, poslední obrana Listova
Belthil Tillion - Mistr loutny, zpěvu, poesie a velký milovník žen v jedné osobě.
Belthil Tillion - Mistr loutny, zpěvu, poesie a velký milovník žen v jedné osobě.
Přesně z toho samého jsme také měli srandu, když jsme někdy před rokem, dvěma Nargiena navštívili :)Protton píše: A mě zase dostalo: Kancelář důstojníka v Mithalliru, panák na zbroj.
Popis: Velice rychlé zvíře![]()
![]()
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
- Deadlymoon
Haha! Vysmíváš se snad paladinskému kodexu?!!Protton píše:![]()
![]()
![]()
Podle kodexu jsem neudělal nic špatně.Protože kodex se dá interpretovat asi 20 způsoby.
![]()

Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
- Protton
- Kontaktovat uživatele:
To bych si nikdy nedovolil!Deadlymoon píše: Haha! Vysmíváš se snad paladinskému kodexu?!!![]()
Nebojíte se tmy! Nebojíte se smrti! Jste jako paladin, a tím také od teď všichni jste! Za Mitana! Za Cindii! - Ragmon Kernor 21.6 335, poslední obrana Listova
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:

Lothias Cys'variana
A: *obejme ji*
B: *přitulí se*
Olymar DS: [PJ] *přitulí se taky*
Panda : [PJ] Du taky
Panda : [PJ] *muchlá je do svého huňatého kožíšku*
Olymar DS: [PJ] *obejme pandu*
Olymar DS: [PJ] Tohle na fórum raději neposílej. :D
Panda : [PJ] Musim. To by byl hřích to tam nedat :)
Olymar DS: [PJ] :D
Olymar DS: [PJ] Někdo by to měl logovat, aby hráči viděli, co se v DM kanálu vlastně děje a jak hlubokomyslné debaty nad osudy hráčů se vedou.

B: *přitulí se*
Olymar DS: [PJ] *přitulí se taky*
Panda : [PJ] Du taky
Panda : [PJ] *muchlá je do svého huňatého kožíšku*
Olymar DS: [PJ] *obejme pandu*
Olymar DS: [PJ] Tohle na fórum raději neposílej. :D
Panda : [PJ] Musim. To by byl hřích to tam nedat :)
Olymar DS: [PJ] :D
Olymar DS: [PJ] Někdo by to měl logovat, aby hráči viděli, co se v DM kanálu vlastně děje a jak hlubokomyslné debaty nad osudy hráčů se vedou.

Hyperaktivní hlavně MUNI.
Pan Tlapka.
Když přehození frakce u NPC způsobilo že nebohý PC čaroděj dostával friendly fire.
Stráž, která popravila plazícího se nebohého čaroděje a následně i chlapce ležícího na posteli, aniž by věnovala pozornost ženské s mečem.
Když jsem si spletl číslo a místo 1273 napsal 127. A ejhle, místo klučiny v zeleném kabátku zlobr. Hlavně se mi to povedlo dvakrát po sobě a už sem se děsil kde je problém.
Elf, co se rozhodl otevřít dveře sekerou (fakt stačilo říct desátníkovi, on by klíče sehnal)
Když přehození frakce u NPC způsobilo že nebohý PC čaroděj dostával friendly fire.
Stráž, která popravila plazícího se nebohého čaroděje a následně i chlapce ležícího na posteli, aniž by věnovala pozornost ženské s mečem.
Když jsem si spletl číslo a místo 1273 napsal 127. A ejhle, místo klučiny v zeleném kabátku zlobr. Hlavně se mi to povedlo dvakrát po sobě a už sem se děsil kde je problém.
Elf, co se rozhodl otevřít dveře sekerou (fakt stačilo říct desátníkovi, on by klíče sehnal)

Hyperaktivní hlavně MUNI.
Mithirwen a její uvítání "Vy ještě žijete, to jsem nečekala". Ta postava me vždycky strašne nadchne a přitom herní reakce naní musí být logicky negativní. Sem se musel smát, šak jen počkej holka. Dědek a jeho kočka ti taky ukážou jak si tě vážej ;)
Ale následné hraní bylo velmi veselé. Jen jsem se k tomu vážně náhodou připletl, chtěl jsem si jen promluvit s jedou postavou a ejhle. Jak psal zuzuKoala stálo to za to. Pěkná práce, ikdyž říkáš že jsi to voral tak to bylo s dobře zorané.
Ale následné hraní bylo velmi veselé. Jen jsem se k tomu vážně náhodou připletl, chtěl jsem si jen promluvit s jedou postavou a ejhle. Jak psal zuzuKoala stálo to za to. Pěkná práce, ikdyž říkáš že jsi to voral tak to bylo s dobře zorané.
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie