Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Díky, jako prvotní pokus to mělo řadu chyb a nedomyšleností, ale to k tomu patří. V každém případě jsem se jednak pobavil, jednak poučil...
Snad příště na jiné cvičení s jiným scénářem dorazíte zase
Vojákům se omlouvám, že jsem jim zapomněl říct, že vědro je člun.
A brblalům (kdyby náhodou nějací byli) - někdy si něco takového zkuste zorganizovat
Snad příště na jiné cvičení s jiným scénářem dorazíte zase

A brblalům (kdyby náhodou nějací byli) - někdy si něco takového zkuste zorganizovat

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Já moc děkuju. Každá takováhle věc mě potěší.…Aefar píše:Díky, jako prvotní pokus to mělo řadu chyb a nedomyšleností, ale to k tomu patří. V každém případě jsem se jednak pobavil, jednak poučil...
Snad příště na jiné cvičení s jiným scénářem dorazíte zase![]()
Pravda je že organizace něčeho je vždycky těžká takže jsme rád že se člověk alespon snaží něco udělat a já děkuju že něco děláš pro takovýho trubce jako je Alquist

Každopádně hlášení už máš

Jojo, taky se přidávám k poděkování.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Protton
- Kontaktovat uživatele:
Díky za výpravu za Holym. Díky Torukovi, že nás tam probil a díky mantikoře, že nás vyhnala zase zpátky.
A díky Anade, za to pěkné RP tam.

A díky Anade, za to pěkné RP tam.
Nebojíte se tmy! Nebojíte se smrti! Jste jako paladin, a tím také od teď všichni jste! Za Mitana! Za Cindii! - Ragmon Kernor 21.6 335, poslední obrana Listova
Belthil Tillion - Mistr loutny, zpěvu, poesie a velký milovník žen v jedné osobě.
Belthil Tillion - Mistr loutny, zpěvu, poesie a velký milovník žen v jedné osobě.