Balrogovy obrazy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
ehm ehm... to myslis vazne, ze zatimco my jsme trpeli v mhd, tak ty uz sis vesele vybarvoval?
pro tentokrat to nebudu brat jako provokaci, ale jen protentokrat :D
pro tentokrat to nebudu brat jako provokaci, ale jen protentokrat :D
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Jako vyšitý
Spokojenost 
Už jen bubliny jak si lvoci představují kořist a Lenwe tu práci s kopáním dvou hrobů

Už jen bubliny jak si lvoci představují kořist a Lenwe tu práci s kopáním dvou hrobů

Naposledy upravil(a) Ungo dne 7. 5. 2012 19.16, celkem upraveno 1 x.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
nejlepší je stejně ta jeho koza :)
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
No, ja ačkoliv rejpu, tak ať jsem konstruktivní...
1) koza má podle mého moc dlouhý krk a divný čumák a proto mi přijde jako koza a ne jako vlk :)
2) Lenweho luk na zádech, neměla by jít tětiva přes hruď, alespoň já takhle napnutý luk nosil
(zda je to správně, mě jistě opraví zkušení střelci, ale nenapadá mě jak jinak napnutý luk nosit)
Jinak celkově se mi obrázek líbí
1) koza má podle mého moc dlouhý krk a divný čumák a proto mi přijde jako koza a ne jako vlk :)
2) Lenweho luk na zádech, neměla by jít tětiva přes hruď, alespoň já takhle napnutý luk nosil
(zda je to správně, mě jistě opraví zkušení střelci, ale nenapadá mě jak jinak napnutý luk nosit)
Jinak celkově se mi obrázek líbí
Co se luku týče, na kratší vzdálenosti se ani tak neničí, jakože spíše sklouzává dolů, takže za chvíli je tětiva i se dřevem zabořená do ramene a druhý konec štrachá po zemi.To platí i o nošení na jednom rameni. U krátkého to ještě jde, u dlouhého moc ne. A když má luk větší nátah a upnutou tětivu, tak to i bolí.
Krátku luk se dá nosit i v toulci, východnější národy to měli k tomu přizpůsobeny - hlavně mongolové, a to i napjatý. Ale chce to speciálně přizpůsobený toulec a rozhodně u pasu.
Jinak se prostě nese v ruce. Vyplý i naplý.
Krátku luk se dá nosit i v toulci, východnější národy to měli k tomu přizpůsobeny - hlavně mongolové, a to i napjatý. Ale chce to speciálně přizpůsobený toulec a rozhodně u pasu.
Jinak se prostě nese v ruce. Vyplý i naplý.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Víte co, zkuste si vyrobit něco tvaru Dalekonosnýho, a to zkuste hlavně nosit s tětivou přes hruď, uvidíme jak se vám bude dařit 
Btw.: Proč jsou všichni kreslený s lukama tvarů Vylepšenejch, elfích, sportovních a tak, když stejnak skoro všichni nosej kvůli blbejm 2dmg dalekonosnej?

V ruce.Woxa píše:
Btw.: Proč jsou všichni kreslený s lukama tvarů Vylepšenejch, elfích, sportovních a tak, když stejnak skoro všichni nosej kvůli blbejm 2dmg dalekonosnej?
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Ale furt tu jsou postavy co jsou kreslený s kdovíčím a používaj dalekonosnejzuzuPD píše:Protože skoro všichni neznamená všichni?Mourisson1 píše:Btw.: Proč jsou všichni kreslený s lukama tvarů Vylepšenejch, elfích, sportovních a tak, když stejnak skoro všichni nosej kvůli blbejm 2dmg dalekonosnej?

Lothias Cys'variana