Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Taky díky za zpestření, že v té hře vytuhnu tak dlouho jsem nečekal :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Děkuji za zkoušku... rozlítil jsem se i bavil, musel přemýšlet i být opatrný
Co mě dostalo je, že jsem od začátku do konce myslel, že mám práci zadanou tak, jak jsem ji zpracoval. Vůbec jsem nevěděl, že jsem to špatně přečetl (tedy že se má postava přeslechla - což k jejímu charakteru sedí) a že jsem zpracoval práci na jiné téma. Když jsem to dnes ráno zjistil, měli jsme se ženou oba záchvat smíchu
Marlathovo "Kdo vám zadal takovou blbost!" Dostalo rázem nový smysl. Chudák Protoglax.

Co mě dostalo je, že jsem od začátku do konce myslel, že mám práci zadanou tak, jak jsem ji zpracoval. Vůbec jsem nevěděl, že jsem to špatně přečetl (tedy že se má postava přeslechla - což k jejímu charakteru sedí) a že jsem zpracoval práci na jiné téma. Když jsem to dnes ráno zjistil, měli jsme se ženou oba záchvat smíchu

Marlathovo "Kdo vám zadal takovou blbost!" Dostalo rázem nový smysl. Chudák Protoglax.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Díky za dnešek, bylo to pěkné takhle po maturitě si sednout na chvilku a zavzpomínat na staré časy.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
- Deadlymoon
Teda včera to byl masakr!
Kdo by kdy řekl, že ta bloncka bude 6,5 IR hodin tam, kde byla
Ale bylo vidět, že už toho bylo moc. I na mě toho bylo moc, takové ponocování zase...
Každopádně díky všem za hru a za spestřování

Kdo by kdy řekl, že ta bloncka bude 6,5 IR hodin tam, kde byla

Ale bylo vidět, že už toho bylo moc. I na mě toho bylo moc, takové ponocování zase...

Každopádně díky všem za hru a za spestřování

Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Díky zuzuovi za trochu postrašení a rozbitej žebřík 

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Skvělej krysík..díkySkurkaa píše:Děkuji za hru, opravdu jsem se dneska bavil. Jak odpoledne tak teď na večer.

divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná

Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Díky za celej dnešek!! Parádní to bylo!! Od objevení roztrhaný mrtvoly v koupelně, přes odbornou pitvu až k souboji s nemrtvým strážným

Lothias Cys'variana
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Checheche, ono ji to přejde *škodolibě kouká na poklop* 

Lothias Cys'variana