EDIT: Když necháme doma Pankráce a Serváce, můžu si vzít plyšového medvídka? Prosím, prosím
DOHODA NA DOBĚ HRANÍ
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Lovci krys
Protože příprava nějaký čas trvá a čekat, jestli se náhodou bude někdo zajímat, mě úplně nebaví (a ostatně mám pocit, že se také raději budete ptát reagujících NPC než němých NPC), bude nejlepší, když mi dají krysolovci vědět kdy se tím chtějí zabývat, po PM, ICQ nebo přinejhorším sem - to hlavně pokud se vás musí dohodnout víc.
Protože příprava nějaký čas trvá a čekat, jestli se náhodou bude někdo zajímat, mě úplně nebaví (a ostatně mám pocit, že se také raději budete ptát reagujících NPC než němých NPC), bude nejlepší, když mi dají krysolovci vědět kdy se tím chtějí zabývat, po PM, ICQ nebo přinejhorším sem - to hlavně pokud se vás musí dohodnout víc.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
- Deadlymoon
SLAVNOSTI V TIRIANU
Plánuji to buď někdy na víkend 7.7., 8.7. nebo možná i pak všední dny po víkendu.
Nebo pak 15.7. a všední dny dál.
Žádaní na slavnosti kdyžtak řekněte, co byste preferovali.
Já sám se příkláním na ten víkend 7.7., ale prázdniny jsou prázdniny a ještě se něco může změnit.
Především bych potřeboval nějaké DX, tak prosím, kdyby mi nějaké dalo vědět, jestli má čas.
(DX jen na pár věcí, pár minut. Né po celou dobu slavností)
Plánuji to buď někdy na víkend 7.7., 8.7. nebo možná i pak všední dny po víkendu.
Nebo pak 15.7. a všední dny dál.
Žádaní na slavnosti kdyžtak řekněte, co byste preferovali.
Já sám se příkláním na ten víkend 7.7., ale prázdniny jsou prázdniny a ještě se něco může změnit.
Především bych potřeboval nějaké DX, tak prosím, kdyby mi nějaké dalo vědět, jestli má čas.
(DX jen na pár věcí, pár minut. Né po celou dobu slavností)
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Nehodí se mi soboty a dale mezi 11.-15.7. jsem na dovolené. Jinak se dovedu přizpůsobit libovolně.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
- Deadlymoon
Chápu to tedy správně tak, že bys mohla leda 8.7. a to od odpoledne do večera?
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Mě je prozatím fuk kdy to bude, pokud je začátek přes týden kolem 19:00 (o víkendu nezáleží).
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Věc: Pravidelné utkání v míčované
Účastníci: Kdo chce, předně ti, kteří se do toho hodlají vložit pravidelně
Nejspíš to budeme praktikovat jednou za reálný týden, jak jsme se dohodli ve hře, *jednou za měsíc*. Zvolte si den a hodinu a uvidíme. Nemusí to být myslím také stálý termín, může se hýbat, záleží jen na domluvě, ostatně ve hře se o tom bude ještě dost diskutovat.
Nejspíš to budeme praktikovat jednou za reálný týden, jak jsme se dohodli ve hře, *jednou za měsíc*. Zvolte si den a hodinu a uvidíme. Nemusí to být myslím také stálý termín, může se hýbat, záleží jen na domluvě, ostatně ve hře se o tom bude ještě dost diskutovat.
\Pipi_CZ píše:Věc: Pravidelné utkání v míčované
míčovaná by mohla být vlastně kdykoli o víkendu :-)
Elnor Lethi - zdrcen společností
Zeerith'Zakn Olath
Teldrin De'Thein
Zeerith'Zakn Olath
Teldrin De'Thein