Zajimava fota ze hry
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Pobavil me screen, ještě víc mě pobavil "sandokan" a nakonec jsem se zasmál i nad samotným odkazem :)Naylun píše:Sandokan
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
- Deadlymoon
Aneb čím Aisha ve skutečnosti je:

Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Když sjem si tak prohlížel screeny z hraní Chireadana, tak jsem si řekl že bych sem některé mohl zvěřejnit, ať jsou již některé legrační, či zajímavé, či jen prostě...chirovy.
Chirovy dlouhé, tajemné a většinou osamělé výlety.

Modlitební..výprava

Tři Arcane Archeři pohromadě, to se jen tak nevidí xD

Jedna krajinková.

Tohle je část hry za Chireadana za kterou bych chtěl velmi poděkovat..protože byla..jak jinak než úžasná.

Vyprávění z ostrůvku I.

Vyprávění z ostrůvku II.

Vyprávění z ostrůvku III.

Výlet do hor (ten zelenej kožich je chirův)

A..slečna Lindë (podle chira duch)

Jedna z divadelního vystoupení.

Vášnivý rybář i po smrti.

Když necháte chira dlouho s písmenky

Obrana Tirianu před útokem jisté špí..ehm..upíra.

Chrabří bojovníci s upírem

No..to bych raději nekomentoval..

Bičování jistého násilníka

Chirův...hm...kamrád

Chirovy dlouhé, tajemné a většinou osamělé výlety.

Modlitební..výprava

Tři Arcane Archeři pohromadě, to se jen tak nevidí xD

Jedna krajinková.

Tohle je část hry za Chireadana za kterou bych chtěl velmi poděkovat..protože byla..jak jinak než úžasná.

Vyprávění z ostrůvku I.

Vyprávění z ostrůvku II.

Vyprávění z ostrůvku III.

Výlet do hor (ten zelenej kožich je chirův)

A..slečna Lindë (podle chira duch)

Jedna z divadelního vystoupení.

Vášnivý rybář i po smrti.

Když necháte chira dlouho s písmenky

Obrana Tirianu před útokem jisté špí..ehm..upíra.

Chrabří bojovníci s upírem

No..to bych raději nekomentoval..

Bičování jistého násilníka

Chirův...hm...kamrád

Lothias Cys'variana
Hm hm, koukám můj odkaz kdesi z dávné minulosti už nefunguje, tak pro pamětníky ho obnovuji. Sice už si tu vzpomene tak jeden.… možná dva, tři hrající.… čím déle nad tím přemýšlím, tím víc je to depresivní.
http://mesias.m6.cz/~permonik/gallery/m … &g2_page=1
(mimochodem, hned ten první obrázek s názvem "loď", to je prosím létající loď předtím, než si ji vzali Nyrtisáci s Jachem do parády :)

(mimochodem, hned ten první obrázek s názvem "loď", to je prosím létající loď předtím, než si ji vzali Nyrtisáci s Jachem do parády :)
-
- Kontaktovat uživatele:
Jéé loď lítačka, si pamatuju na dobu, kdy parta postav co nebyla "v oblibě MUNI" objevila tu samou lokaci s tou samou lítající loďí ve stavu "oprav". Hrozně to IC řešili, aby je po jisté době DM *odkašle si* vytrollilo ve stylu "jedie" - "žádnou loď nevidíte, neviděli jste a vidět nebude" neb tu už dávno není, to jen "někdo" zapomněl uklidit lokaci
.

- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Možná vyhrabuzuzuPD píše:Jé, ty vzpomínky(nejlepší je stejně Alkaran v momentce s holčičkou... škoda že nemáš i screen zrcadlové chodby)

Moje koupelna!!

No tam měl dokonce ještě zelenomodrou, jen ta temnota kobek to zčernila noSkurkaa píše:Zajímavé, možná nashromážděno víc momentek než mám já za celou dobu působnosti.
BTW: na tom screenu z kobek jsem měl chvelku pocit že se dívám na Deadroka a vzpomínal: "Sakra, jak to že si to nepamatuji?!"

EDIT : Tak zrcadla jsem bohužel nenašel

A ten chat : Jo, tady jsme našli dva rekwily xDxD

Lothias Cys'variana
- Deadlymoon
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele: