DOHODA NA DOBĚ HRANÍ
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Deadlymoon
Raději v týdnu než v neděli.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Jo, to pro bardy platí asi taky, ačkoliv IC jsem nezaznamenal, že s vyjímkou neděle by byl ten čas určený nějak pevně... takže se tu skýtá otázka, zda opravdu tu druhou věc chceme cpát do "hlavního vysílacího času"… protože podle mého si tu komorní akcičku klidně můžeme odehrát během dne.Hawkeye píše: ...Ehm tedy neděle ano, ale přes den, večer mi to jaksi koliduje s jinou věcí...
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
A tak mě se teď naskytla možnost něčeho na neděli večer a ráda bych ji využila - Anade se to také nehodí, takže se zeptám - co třeba pondělí? Třeba od pěti, od čtyř? Nebo později? To samé úterý?
P.S. Jako teoreticky by to šlo třeba v neděli v jednu, a skončit v pět, ale takové věci mívají tendence se neúměrně protahovat.
P.S. Jako teoreticky by to šlo třeba v neděli v jednu, a skončit v pět, ale takové věci mívají tendence se neúměrně protahovat.
uterek urcite ne, pondeli muze byt... cca po 19h
Přes týden 19+ večer
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Hodil bych to na tu stredu, at to ma trochu sanci rozhlasit se to IC.
- Deadlymoon
EDIT!!!!
Slavnosti 800. výročí Tirianu budou 8.7.
Nevím ještě jak se mi to podaří vyvěsit IC, ale abyste si tak nějak, kdo chce, udělali čas.
Slavnosti 800. výročí Tirianu budou 8.7.
Nevím ještě jak se mi to podaří vyvěsit IC, ale abyste si tak nějak, kdo chce, udělali čas.
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele: