Díky všem, co se nebojí něco bardovi dát, aby pak nemusel o hladu chodit spát, případně chodit kytky trhat a jiné postavy tím štvát, protože pak nemají co žrát
Nebojíte se tmy! Nebojíte se smrti! Jste jako paladin, a tím také od teď všichni jste! Za Mitana! Za Cindii! - Ragmon Kernor 21.6 335, poslední obrana Listova
Belthil Tillion - Mistr loutny, zpěvu, poesie a velký milovník žen v jedné osobě.
Moc hezké posezení u věčně zhasínajícího ohně :) Hezké příběhy a bardi se zase jednou vytáhli a ukázali, že to bardství prostě umí. Závěr byl pro mne sice příjemné zpestření, ale měl bych reklamaci na jistý amaterismus provedení
No... tak prvně spíš taková omluva za to, že se z prvu moc nestíhalo, bylo to chaotické a vlastně jsem nepřipravil pořádně program atp atp.
Nakonec mě to ale skutečně bavilo, tak doufám, že alespoň nějak jste se bavili i vy ostatní.
Kostýmy byly super! Díky všem za příchod a za zúčastění se!
Taky se přidám k děkovaní za slavnost bylo to výborné děkuji všem hlavně Nephtys za organizaci
Brelekír Der-Tyen
-----------------------------------------------------------------------
Eldrer de Tarill - "Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë"
Roland Der-Tyen - "Na slovíčko..."
Andell Der-Tyen - "Proč ne..."
Rado Gerpin - Velice znalý, moudrý, inteligentní,milý a starý gnóm (odešel zpět do Gnorrisu)
Taky se rád přidám k poděkování za akci a následné hry s velkým černokněžníkem.
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Moc pěkná akce, o zábavu určitě nouze nebyla. Ještě bych chtěl poděkovat za jedno příjemné překvapení související s celou oslavou, kterého jsem si všiml díky jednomu příspěvku tady na fóru .
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher