Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

OMlouvám se za náhlé zmizení, ale doma už nade mnou stáli a fakt jsem musel off :no:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Lassair

Příspěvek od Lassair »

Omlouvám se, ale teď nejsem schopna hrát, snad se to brzy uvolní a půjde to. Prosím lidi co se mnou hrají o trpělivost
Béééé...
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Omluva, že jsem nedokončil jednu drobnost, kterou jsem před několika dny načal a celkem řešil. Od úterka jsem měl komp v havarijním stavu a nemohl se dostat do hry. Na příští týden to nevidím o moc lépe, odjíždím asi tak na týden z Prahy. Tím se ani nedostanu k odehrávání svých tahů v Total War kampaních (zkusím říct Nalkovi, prozatím co jsem se díval, mi však žádný save nedošel).
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Omlouvám se za to rychlé sfouknutí s Voxeem, ve skutečnosti jsem odešel spát před hodinou a půl :smile:
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Zítra odjížďím a nebudu cca 14 dní.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Rodrigo

Příspěvek od Rodrigo »

Dávam si od EQ pauzu asi na dlouho. Pokud me budete ctít tak me kontak tu na 2sdpercy(zavináč)seznam.cz.
90% elfů jsou rasisté.
Zbraň není předmět ale stav mysli válečníka.
Term jediný elfí čaroděj v plné plátové zbroji.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Dneska ráno odjíždím na pět dní se školou na vodu, takže tu budu až někdy v sobotu nebo neděli. Omluva těm kterým jsem něco slíbil a nestihnu to.
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Selvagion

Příspěvek od Selvagion »

Omlouvám se, ale asi to dneska do 20:00 nestihnu :(
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Zítra ráno odjíždím na tábor, a cca dva a půl tejdne se neukážu, takže ti kdo by mě sHáňeli...nesHáňejte :shades:
Lothias Cys'variana

Deadlymoon

Příspěvek od Deadlymoon »

Od 3.7. do 6.7. pryč.
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

Zítra odjíždím na dovolenou a vracím se pravděpodobně v neděli.
Pokud tedy někdo něco chcete, máte šanci dnes a možná zítra během odpoledne.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Jesper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jesper »

Protože mi začala brigáda, jsem nucen ještě více snížit svou aktivitu a to především ve večerních hodinách. Takže kdybych náhodou někomu chyběl, omlouvám se :)).
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Selvagion

Příspěvek od Selvagion »

Od dnešního dne budu nějaký čas bez netu. Snad to nebude trvat dlouho. Omlouvám se.
placidity

Příspěvek od placidity »

Nejspíš až do konce prázdnin se budu ve hře vyskytovat méně nebo vůbec. Pokud by bylo cokoliv třeba, PM prosím ;)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.

Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

placidity píše:Nejspíš až do konce prázdnin se budu ve hře vyskytovat méně nebo vůbec. Pokud by bylo cokoliv třeba, PM prosím ;)
Pro mě platí to podobné, také si dám alespoň na týden pauzu.
Fórum sledovat budu, na PM-ICQ reagovat také budu, ve hře ale patrně jen dohraju některé rozjeté věci a budu oblejzat nástěnky.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Dávám si od EQ nějakou pauzičku. Nevím na jak dlouho, může to být týden, měsíc, nevím. Kdo by něco potřeboval tak PM/ ICQ dostupné.
Lothias Cys'variana

Selvagion

Příspěvek od Selvagion »

Omlouvám se, ale právě vám skončily bez paladiní prázdniny, aneb Selvi se vrací a s ním přijde.… hm no to se ještě uvidí :bleh:
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Omlouvám se, nezvládám vůbec časově... Všechno co mám domluvené dokončím(viz. Nico), ale asi se to v nejbližší době nezlepší, a tak se omlouvám, kdo chtěl něco s mými postavami řešit - jsem běžně dostupný na PM.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Alquist

Příspěvek od Alquist »

Omlouvám se ale musím si dát od EQ pauzu. Trochu jsem to přehnal s vytvářením charu takže to stojí spousty usilí držet se te linie. Pokud mě někdo bude chtít budu na PM jinak ne.
Deadlymoon

Příspěvek od Deadlymoon »

Omlouvám se, ale poslední dobou nemám na hru moc čas a ani moc náladu.
Kdo by potřeboval nějakou hru s jednou z mých postav, kontaktujte po PM/ICQ a můžem se dohodnout (ať už jde o cokoli).
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Odpovědět