Seznam hrajících postav EQ na webu
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Děkuji (adminovi za přesun, Mini za pochvalu). :)
Woxa: Tak nějak jsem to myslel. Můžu dát i do tabulky cron* stažení informací v intervalu třeba po 10 minutách. Sice to taky nebude nejpřesnější, ale stejně nechceme portréty těch, co lognou na pár minut.
*) cron = linuxový plánovač úloh.
Woxa: Tak nějak jsem to myslel. Můžu dát i do tabulky cron* stažení informací v intervalu třeba po 10 minutách. Sice to taky nebude nejpřesnější, ale stejně nechceme portréty těch, co lognou na pár minut.
*) cron = linuxový plánovač úloh.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
O papoušcích…
...a hlavně si tam můžete rovnou zkontrolovat i portréty svých vlastních postav - pokud se nezobrazí, bylo by záhodno jej nahrát na eq web ke stažení (protože je tu jistá pravděpodobnost, že jej nemusí jiní hráči mít) ;)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Přidal jsem do seznamu postav také hráče (uživatelské účty).
Nicméně data jsou sebraná jiným způsobem, takže je bude třeba pravidelně aktualizovat. Pokud to nebudu dělat, hráči nových postav (a těch, co je nemám v evidenci) prostě nebudou zobrazeni.
Nicméně data jsou sebraná jiným způsobem, takže je bude třeba pravidelně aktualizovat. Pokud to nebudu dělat, hráči nových postav (a těch, co je nemám v evidenci) prostě nebudou zobrazeni.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
O papoušcích…
O papoušcích…
Přidal jsem možnost zobrazení informace o původu portrétu (odkud jsem jej získal).
O papoušcích…
O papoušcích…
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Jo to souhlasím, hodilo by se
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Anade píše:Můžeš si dát do záložek URL. Udělal jsem přepínání ikon na JavaScript, ale koukni, kam vede URL, a to URL zadej přímo. Jde to taky udělat kliknutím pravým myšítkem na odkaze a volbou otevřít. Takto si otevři stránku se vhodným nastavením a tu si dej do oblíbených.lukasaspire píše:… Jinak mě trošku štve že si to nepamatuje moje poslední nastavení.
Hawkeye píše:Malá připomínka, kdyby to šlo, bylo by fajn, kdyby se po refreshnutí neměnilo nastavení zobrazených položek. Tedy že refreshnu a vidím opět jen postavy, i když jsem předtím měl zobrazené i jména portrétů
Anade po včerejším editu v prvním příspěvku píše:…
Pokud chcete implicitně některé části (ne)zobrazovat, lze si dát do záložek příslušný odkaz. Jde to udělat např. kliknutím pravým myšítkem na odkaze (v menu) a volbou otevřít. Takto lze otevřít stránku s vhodným nastavením a tu si dát do oblíbených položek.
O papoušcích…
O papoušcích…
Přidán odhad herního času. Více k tomu v prvním příspěvku.
O papoušcích…
O papoušcích…
Díky, tohle mi hodně pomůže, když na fórum smolím něco, kde potřebuji uvést i aktuální čas.
Vždy jsem byl napruzený z "nutnosti" lognout. :)
Vždy jsem byl napruzený z "nutnosti" lognout. :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Ten kdo si rád zaRPí, že si to může zjistit herně. ;-)Hawkeye píše:Dalo by se ale spekulovat, zda to není až příliš přesné Přecijen, kdo by si ted slotoval Zjisti čas
Neuzavřené konce, atmosféra strachu, smrt postavy! ...to je to, čeho se lidé nejvíce bojí a co nenávidí, ale na co vzpomínají nejdéle!