Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Díky všem za účast a dražitelům za platinky… :)
Sem tam jsem stihl zaslechnout šepot Mithirwen a Maír, děkuji za pobavení… ;-)
I když to Anade nedávala znát (kvůli soustředění na aukci jsem ani nestíhal na něco třeba reagovat, něco by Anade i tak ignorovala), tak jsem lecos zaslechl a pobavil se.
Díky Lothiasovi za funkci klíčníka.
Velké dík patří Wolfovi, bez kterého by to nešlo tak hladce.
Last but not least: Díky Olymarovi za podporu ze strany DM při organizaci a přípravě aukce.
Sem tam jsem stihl zaslechnout šepot Mithirwen a Maír, děkuji za pobavení… ;-)
I když to Anade nedávala znát (kvůli soustředění na aukci jsem ani nestíhal na něco třeba reagovat, něco by Anade i tak ignorovala), tak jsem lecos zaslechl a pobavil se.
Díky Lothiasovi za funkci klíčníka.
Velké dík patří Wolfovi, bez kterého by to nešlo tak hladce.
Last but not least: Díky Olymarovi za podporu ze strany DM při organizaci a přípravě aukce.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Díky za dnešní setkání v jeskyních...bylo to hodně napjaté

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Počkej, já myslel že tu chuděrku podporoval LothiasBraenn píše:Také děkuji. Za ochotu a lognutí se DM, za napjatou atmosféru ostatním a Vanovi a Jesperovi za neutuchající podporu té chuděrky:)
Jsem zvědavá, kam povede ta zvláštní situace z předání...

EDIT : A co mě rozesmálo byla ta situace kdy ta proti sobě stáli Van a Lothi, každý kryl jednu, napjatá situace, a z vedlejší místnosti : Jesper Dain : *odebere si kousek mravenčího krunýře*

Lothias Cys'variana
Já také děkuji, všem zúčastněným. Především později mi srdce bušilo jako o závod, byť z reakcí nejmenovaných strážných mi bylo málem k pláči.
.
Přeci si tak krásnou vědeckou vycházku nenechá pokazitEDIT : A co mě rozesmálo byla ta situace kdy ta proti sobě stáli Van a Lothi, každý kryl jednu, napjatá situace, a z vedlejší místnosti : Jesper Dain : *odebere si kousek mravenčího krunýře*![]()
![]()

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Díky všem, s kterými jsem si dneska zahrál, a zvláště pak Labirovi za rychlý servis.
Zároveň přidávám omluvu těm, které Caled nějak odbyl nebo ignoroval, ale prostě už tak se řešilo asi tisíc věcí naráz :)
Zároveň přidávám omluvu těm, které Caled nějak odbyl nebo ignoroval, ale prostě už tak se řešilo asi tisíc věcí naráz :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Díky za včerejší totální zmatení postavy
Chudák nevěděl kde má co proč dělat, tak prostě dělal co umí 

Lothias Cys'variana
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Díky za včerejší pokec v Amfi, dlouho jsem si tak dobře nepokecal, nebovail se a tak
Takže díky všem co tam včera byli. A taky díky Dattenovi za překvapení 

Lothias Cys'variana
Děkuji dneska za fajn hru Strigovi a ostatním. 

Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Díky za dobrou hru Strigovi, Pavlovi a ostatním zůčastněným.
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!