Čili dnes? Tak to škoda, že jsem nevěděl dřív, jinak bych se přidal.Braenn píše:V úterý jdu s Aefarem na pivo. V Brně. Kdyby se někdo chtěl přidat, pak PM, FB nebo po telefonu podrobnosti.
Občasné výlety a jiné bohulibé činnosti - kam asi?
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Do 30. září je v Kutné Hoře výstava http://www.europajagellonica.eu/
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Prosím, prosím, někdy v září! Je tam ta výstava Europa Jagellonica, právě do konce září, a já se tam pořád odhodlávám jet - ale cesta pro jednoho/dva je s přidáním vstupného docela darda.Onyx píše:Nedávno mne napadlo, že by bylo zajímavé udělat výlet z Prahy do Kutné hory. Podívat se do středověkého dolu, jak se razili mince a další zajímavosti. Bylo by to asi na některý víkendový den a zajímalo by mne, kdo by se chtěl přidat.
Edit: Ehm, Balrog mne předběhl.
K tomutoThe_Balrog píše:Do 30. září je v Kutné Hoře výstava http://www.europajagellonica.eu/

Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Mám to stejně. Připadají v úvahy víkendy 22/23 a 29/30 v září.drake127 píše:K tomutoThe_Balrog píše:Do 30. září je v Kutné Hoře výstava http://www.europajagellonica.eu/. Tento víkend mi nevyhovuje, jiný víkend by to mělo přednost.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak fajn. Klidně to naplánujem třeba na sobotu 22.9. To by se mi taky spíš hodilo.
Koukal jsem na jídní řády a zrovna v tu sobotu tam hezky jedou vlaky:
Z Prahy Hl. n. to odjíždí v 10.05 a v 10.57 jsme v Kutné hoře. Případně se dá jet ještě o dvě hodinky dříve, ale to záleží na tom, co všechno chceme stihnout a jak se nám bude chtít vstávat (osobně bych si i přivstal, aby jsme viděli všechno).
Zpátky to jede v 17.00 nebo 19.00 a za hodinku jsme v Praze na Hl. n.
Jízdné pro jednoho je 101 kč za jízdu jen tam, ale pokud nás pojede víc a koupíme si spáteční jízdenku, tak na to budeme mít nějakou slevu. jen momentálně nevím jakou.
A na tu výstavu se taky rád podívám. Proto jsem zrovna zvolil tohle město.
Koukal jsem na jídní řády a zrovna v tu sobotu tam hezky jedou vlaky:
Z Prahy Hl. n. to odjíždí v 10.05 a v 10.57 jsme v Kutné hoře. Případně se dá jet ještě o dvě hodinky dříve, ale to záleží na tom, co všechno chceme stihnout a jak se nám bude chtít vstávat (osobně bych si i přivstal, aby jsme viděli všechno).
Zpátky to jede v 17.00 nebo 19.00 a za hodinku jsme v Praze na Hl. n.
Jízdné pro jednoho je 101 kč za jízdu jen tam, ale pokud nás pojede víc a koupíme si spáteční jízdenku, tak na to budeme mít nějakou slevu. jen momentálně nevím jakou.
A na tu výstavu se taky rád podívám. Proto jsem zrovna zvolil tohle město.
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, jsem Kutnohorák, takže pokud byste měli zájem tak vám můžu případně udělat i průvodce po KH apod (a na výstavu bych se taky rád podíval) :-) Jen tento víkend jsem ve znojmě na vinobraní, jinak bych mohl asi kdykoliv
Jinak čas a místo v Kutný Hoře pro mě nehraje roli
Před jedenáctou můžu být na hlavním nádraží, najít vás tam a kdyžtak vám k tomu případně dodat i něco málo o KH, pak ukázat nějaké ty nejhezčí památky, vzít to na tu výstavu a zakončit to do nějaké té hospůdky :-)
Jinak čas a místo v Kutný Hoře pro mě nehraje roli

Před jedenáctou můžu být na hlavním nádraží, najít vás tam a kdyžtak vám k tomu případně dodat i něco málo o KH, pak ukázat nějaké ty nejhezčí památky, vzít to na tu výstavu a zakončit to do nějaké té hospůdky :-)
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Tam by asi nejlepší na sraz bylo Palackýho náměstí, to je ve městě a je to odtamtud poměrně blízko jak k dolu o kterém psal Onyx, tak ke galerii kde by měla být ta výstava
http://mapy.cz/#x=15.266486&y=49.947711&z=15
(Vlevo dole od palackého je muzeum stříbra (to je ten důl) a dál tou rovnou ulicí , barborskou, je GASK, kde je ta výstava) Jen nádraží vlakový je trochu dál, tak půlhodinka, tři čtvrtě hodinka normální chůzí dle mého odhadu. Ale jezdí přímo z nádraží i autobusy k centru. Co se týče případné hospůdky tak to už je dle vkusu, my většinou na takové ty větší pokecy a tak chodíme k Dačickýmu, to je také v centrum kousek od náměstí. Venkovní i vnitřní posezení, celkem dobrá hospoda.
http://mapy.cz/#x=15.266486&y=49.947711&z=15
(Vlevo dole od palackého je muzeum stříbra (to je ten důl) a dál tou rovnou ulicí , barborskou, je GASK, kde je ta výstava) Jen nádraží vlakový je trochu dál, tak půlhodinka, tři čtvrtě hodinka normální chůzí dle mého odhadu. Ale jezdí přímo z nádraží i autobusy k centru. Co se týče případné hospůdky tak to už je dle vkusu, my většinou na takové ty větší pokecy a tak chodíme k Dačickýmu, to je také v centrum kousek od náměstí. Venkovní i vnitřní posezení, celkem dobrá hospoda.
Lothias Cys'variana