Wolfovy obrázky ze hry
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Špión :)
A jinak teda moc pěkné.
A jinak teda moc pěkné.
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Díky,
teď jsem se koukal na muj první obrázek v prvním příspěvku a docela mě to pobavilo
Jaký jsem měl na začátku problém s kreslením lidí (a kreslením obecně)… a že každým pokresleným papírem se to skutečně zlepšuje...
Ona hezká určitě je, ale bohužel pod látkama :D
Mě se líbí ty ornamenty dycky, nejvíc je vůbec tvořit
teď jsem se koukal na muj první obrázek v prvním příspěvku a docela mě to pobavilo
Jaký jsem měl na začátku problém s kreslením lidí (a kreslením obecně)… a že každým pokresleným papírem se to skutečně zlepšuje...
Ona hezká určitě je, ale bohužel pod látkama :D
Mě se líbí ty ornamenty dycky, nejvíc je vůbec tvořit
Neutral Good Dungeon Master
Já si myslím, že poměrem je kůň v pohodě. Elf je menší jak člověk viď a může mít většího koně mno :D
No to by mě taky zajímalo, jak by to dopadlo. Ale pouštět se do toho nehodlám, protože je tam strašně moc lidí a já postavy kreslím strašně nerad, protože mi vůbec nejdou.
No to by mě taky zajímalo, jak by to dopadlo. Ale pouštět se do toho nehodlám, protože je tam strašně moc lidí a já postavy kreslím strašně nerad, protože mi vůbec nejdou.
Neutral Good Dungeon Master
tak mohl bys nakreslit jen Zaltaise a koně v lese Je to škoda mno.Wolf píše:Já si myslím, že poměrem je kůň v pohodě. Elf je menší jak člověk viď a může mít většího koně mno :D