Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Ano. Přesně o tom je poslední věta mého předchozího příspěvku.Hawkeye píše:Ono je také nutné zvážit to, že v případě touhy pobavit nezasvěcené byse jeden velmi snadno dostal do křížku s vynášením IC informací. To stejné platí i topic Poděkování.

Je něco mezi první a druhou hodinou ranní. Dvojice postav se dostává do neřešitelného sporu a nedostatek času je přivede k rozhodnutí pomocí hodu mincí. Jedna zvolí rub, druhá líc, mince je vyhozena do vzduchu a padne...hlava. Následuje minuta ticha. Krátce poté se třetí postava optá na výsledné rozhodnutí "vrhačů"...a strhne se přestřelka tellů směřovaných do trojúhelníku s jediným cílem a to spojit správně pojmy "rub a líc" s "hlava a orel". Po další minutě je rozhodnuto, 2:1 převažuje názor, že hlava je rubem, líc a orel prohrávají.lukasaspire píše:Hod mincí
Nevím do jaké míry je to zábavné, ale rozvedeno.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Torwald Seveřan - cestu hledající
teď už je to asi jedno, ale mince mají vcelku rozepsané popisky, stříbrňáky a zlatáky mají na líci portréty panovníků, co má platinka si nepamatuju a měďák je bez portrétu. Ale pokud se házelo stříbrňákem nebo zlaťákem tak jste rozhodnuli špatně :)zdech píše:Hod mincí...
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Na poslední chvíli stíhám poštu. Horko těžko vypotím vzkaz, už ho chci odeslat, poštačka se ptá na číslo. Koukám do adresáře, píšu číslo a milá zlatá poštačka "odlogne". :)
Dneska nás dostalo zhruba tohle:

Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
A pak ještě navštevník, který rychle vstoupil a ještě rychleji vystoupil, když zjistil, že by asi nebyl sám :)
Dostalo mě, že i na EQ jsou stále Grammar Nazis!
http://www.youtube.com/watch?v=N4vf8N6GpdM

- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Alquistovo odposlouchávání! To bylo úžasné
a jak jí málem dostal dveřma

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Zásadně mi tu na EQ foru chybí něco jako téma "Ku***, aneb pojďte filtrovat své emoce ze hry." (hm, byla by všeobecná nálada k jejímu užívání, že bych založil? B-) ) Tak to napíšu sem :-)
Dostal mě vlk, co mě rozkousal ve chvíli nepozornosti při rybaření. A xxx expů v pr... Jo, je to moje chyba, člověk nemá odcházet od pc v potenciálně nebezpečné zóně a nemá si vypínat systémové zvuky aby slyšel, že ho někdo kouše... a tak, sypu si popel na hlavu, ale, no, prostě nasere to. A já se potřebuju vypsat xD Takže dostal mě vlk. Doslova :)
Dostal mě vlk, co mě rozkousal ve chvíli nepozornosti při rybaření. A xxx expů v pr... Jo, je to moje chyba, člověk nemá odcházet od pc v potenciálně nebezpečné zóně a nemá si vypínat systémové zvuky aby slyšel, že ho někdo kouše... a tak, sypu si popel na hlavu, ale, no, prostě nasere to. A já se potřebuju vypsat xD Takže dostal mě vlk. Doslova :)
Naposledy upravil(a) Eltharion dne 9. 11. 2012 15.54, celkem upraveno 1 x.
Účet "Kocourmodroocko"
Eldir Alcaseä - elf ze zlata
Eldir Alcaseä - elf ze zlata
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Hádka o jezevci.. :D ta tam dostala na slavnosti v AMFI
Eluriorfin Patson- Mladý, depresivní.. Krev Milující, nemrtvé obdivující.. -Popraven sťatím a následným spálením.
Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech
Lembas - Sněden
Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech
Lembas - Sněden