Občasné výlety a jiné bohulibé činnosti - kam asi?
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Taktéž dík 
EDIT : A na ty kamínky bych se klidně rád připojil

EDIT : A na ty kamínky bych se klidně rád připojil

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Moc díky bylo to skvělé a rád jsem vás viděl
Hlavně teda díky Jitce za ubytovaní
A zas na nějakém jiném srazu se snad uvidíme
Hlavně teda díky Jitce za ubytovaní
A zas na nějakém jiném srazu se snad uvidíme
Brelekír Der-Tyen
-----------------------------------------------------------------------
Eldrer de Tarill - "Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë"
Roland Der-Tyen - "Na slovíčko..."
Andell Der-Tyen - "Proč ne..."
Rado Gerpin - Velice znalý, moudrý, inteligentní,milý a starý gnóm (odešel zpět do Gnorrisu)
-----------------------------------------------------------------------
Eldrer de Tarill - "Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë"
Roland Der-Tyen - "Na slovíčko..."
Andell Der-Tyen - "Proč ne..."
Rado Gerpin - Velice znalý, moudrý, inteligentní,milý a starý gnóm (odešel zpět do Gnorrisu)
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Už začal říjen, tak než se tu začnou domlouvat kamínky, musím taky poděkovat - před týdnem touhle dobou jsem se teprve vzpamatovávala (ještě po nedělní narozeninové oslavě u sestřenice), ale lepší pozdě než nikdy, že jo
..6 hodin v KH uteklo až nesmyslně rychle, ale byla to krása, stejně jako těch dalších 6 (a více ?!) povídání v hospůdce
Tož děkuju DM za nápad na oživení běžných "chlastacích" questů (jak by se mohlo zdát nezasvěcenému čtenáři fóra
)
..paní učitelce za organizaci a trpělivý dohled
..Jitce+Ančí za bed&breakfast a úžasný pocit druidího domova
..a dalším dvěma "nováčkům" (co už mají oba dávno vyšší lvly než já :D), že mi gentlemansky přenechali gauč, ačkoliv jsem měla největší a nejlepší spacák
a taky za fotky, i když ty bez sluníčka vypadají fakt "temnější" než si to pamatuju
A těším se na další zkulturňování hráčské obce Equilibrie

..6 hodin v KH uteklo až nesmyslně rychle, ale byla to krása, stejně jako těch dalších 6 (a více ?!) povídání v hospůdce

Tož děkuju DM za nápad na oživení běžných "chlastacích" questů (jak by se mohlo zdát nezasvěcenému čtenáři fóra

..paní učitelce za organizaci a trpělivý dohled

..Jitce+Ančí za bed&breakfast a úžasný pocit druidího domova

..a dalším dvěma "nováčkům" (co už mají oba dávno vyšší lvly než já :D), že mi gentlemansky přenechali gauč, ačkoliv jsem měla největší a nejlepší spacák

a taky za fotky, i když ty bez sluníčka vypadají fakt "temnější" než si to pamatuju

A těším se na další zkulturňování hráčské obce Equilibrie

Gréta Whistle (list ve větru)
Verenna Perith (snící mysl plnou jara; ale doupě pod sněhem...)
Verenna Perith (snící mysl plnou jara; ale doupě pod sněhem...)