diky za odpověď
Moderátoři: World Builder, Dungeon Master
Počkat počkat.… nesedí mi tam několik věcí, nejvíc asi to "Zemřela o hodně dříve a nemoc neměla". Nemohl bys to rozvést? Jak je to dlouho, co zemřela, jakým způsobem byla oživena (průchod přes avatary? Oživení když už jsi byl na druhé straně? Nebyl jsi tam a někdo tě zvedl?).DarckDewy píše:Mě se to stalo také.. Byl jsem někde u zlobřích plání. A byl tam rituální oltář neurčený žádnému z bohů. Naházel jsem tam věci a najednou se mi objevilo že mě bohové vyslyšeli. Hned na to jsem dostal dar.. Ale k tomu i posmrtnou nemoc. Která ničím nešla vyléčit.. Štvalo mě to myslel jsem si že jsem jí dostal jak jsem prošel vodou... Ale poté mě upozornili na to že bych si nic neměl pamatovat když mám tuto nemoc... I když má postava nezemřela... (Zemřela ale o hodně dříve a nemoc neměla) …
Braenn píše:Počkat počkat.… nesedí mi tam několik věcí, nejvíc asi to "Zemřela o hodně dříve a nemoc neměla". Nemohl bys to rozvést? Jak je to dlouho, co zemřela, jakým způsobem byla oživena (průchod přes avatary? Oživení když už jsi byl na druhé straně? Nebyl jsi tam a někdo tě zvedl?). [/list]DarckDewy píše:Mě se to stalo také.. Byl jsem někde u zlobřích plání. A byl tam rituální oltář neurčený žádnému z bohů. Naházel jsem tam věci a najednou se mi objevilo že mě bohové vyslyšeli. Hned na to jsem dostal dar.. Ale k tomu i posmrtnou nemoc. Která ničím nešla vyléčit.. Štvalo mě to myslel jsem si že jsem jí dostal jak jsem prošel vodou... Ale poté mě upozornili na to že bych si nic neměl pamatovat když mám tuto nemoc... I když má postava nezemřela... (Zemřela ale o hodně dříve a nemoc neměla) …
No, nevím, z mé skutečnosti na každé postavě (protože všude mám extras) jsem měl vždycky posmrtku. Ale znám dvě postavy, které nemají runy, a v životě tu posmrtku neměly. To je sakra podivnej random,ne?placidity píše:Tím to není, mi umřely postavy bez run i s runami, a vychytal jsem oživení bez debuffu na obou. On je to prostě nějaký random...
Jen ve výjimečných případech je povoleno mluvit OOC, tedy jako hráč, a pak je nutné aby taková hláška měla na svém počátku znaky "//" nebo "OOC" (např. "//omlouvám se - přehřívá se mi počítač").
Jen ve výjimečných případech je povoleno mluvit OOC, tedy jako hráč, a pak je nutné aby taková hláška měla na svém počátku znaky "//" nebo "OOC" (např. "//omlouvám se - přehřívá se mi počítač").
Tak to je pak (asi) jasný. Ve světle toho, co říkáš, jsi neměl posmrtku i když jsi ji měl mít - bud kvůli nějakému lagu/bugu, nebo kvůli těm runám. A tím, že jsi obětoval, a sáhlo se ti na staty, si systém viditelně uvědomil i ty mínusy, které tam měly být celou dobu. A naskočily. Že ty se modlíš k nějakému zákonnému bohu? :)DarckDewy píše:…
Je možné, že na to má vliv tvůj status, tedy sice nemáš extras, ale máš do systému sáhnuto jinudy. Ostatní zmínění ho nemají/neměli a jsou bez posmrtky.placidity píše:Já zase z mé zkušenosti s Ignácem vím, že se mu podařilo umřít, a po oživení na sobě žádné debuffy neměl (runý má).Stejně tak vím, že Ulrika (která runy nemá), několikrát zemřela a posmrtku měla.
Takže jsi měl prostě smůlu, nebo já štěstí.
Nevím jak jinak to mám napsat.
EDIT: celé je to myšleno tak, že obě postavy měly za svoji existenci více oživení, a to jak s debuffem, tak bez něj.
Braenn píše:Tak to je pak (asi) jasný. Ve světle toho, co říkáš, jsi neměl posmrtku i když jsi ji měl mít - bud kvůli nějakému lagu/bugu, nebo kvůli těm runám. A tím, že jsi obětoval, a sáhlo se ti na staty, si systém viditelně uvědomil i ty mínusy, které tam měly být celou dobu. A naskočily. Že ty se modlíš k nějakému zákonnému bohu? :)DarckDewy píše:…
A s tou pamětí - nepamatuješ si to, co se ti stalo těsně před smrtí (v případě toho, že tě zabilo nějaké singl NPC stačí prostě zapomenout události po "šel jsem takhle na zlobry a pak mám tmu"). Ztráta paměti nemá žádný vliv na posmrtku a posmrtka na ni, ať ti běží nebo neběží.
Co... ? Já teď ještě 5 dní nemůžuBraenn píše:Nutno pokusem vyzkoušet. Darckdewy, je to na tobě!