Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Opět den, kdy jsem v té hře (oproti očekávání) vydržel asi tak 3x déle a vyplatilo se. Opravdu jsem se bavil.
Divadlo se podařilo, snad jen diváckou účast jsem očekával větší, ale co - jejich chyba :)
Nicméně hercem dne se stává Alquist, taková krátká blbost, ale opravdu pobavila, díky.
Divadlo se podařilo, snad jen diváckou účast jsem očekával větší, ale co - jejich chyba :)
Nicméně hercem dne se stává Alquist, taková krátká blbost, ale opravdu pobavila, díky.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Tak.. *polkne a nejistě se podívá na řádky*
Také chci poděkovat za pěknou hru, při které člověk úplně zapomněl na únavu po pracovním týdnu... a udržela mě u EQ dobu, kterou bych nečekala.
Jo, tak to mám rada. Velké díky oběma... všem... tam.
EDIT: Zpětně když pročítím zprávu z vedlejší stránky.. velmi pobaví! Jeden velký jinotaj! (hra mimo hru)
Také chci poděkovat za pěknou hru, při které člověk úplně zapomněl na únavu po pracovním týdnu... a udržela mě u EQ dobu, kterou bych nečekala.
Jo, tak to mám rada. Velké díky oběma... všem... tam.

EDIT: Zpětně když pročítím zprávu z vedlejší stránky.. velmi pobaví! Jeden velký jinotaj! (hra mimo hru)

Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Laura Boo
Rozy
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Výprava byla..hm....jak to vystihnout. Zábavná, to je to správné slovo. Chaos, to by mohlo být druhé slovo. Nesvár, to sedí taky krásně. Ale když to vezmu z pohledu hráče a ne postavy, tak mě to bavilo. Sice postava málem úpěla jak tragické to bylo, ale jako hráč jsem si zahrál a pobavil se. Jen je docela škoda, že to šlo až příliš hladce, takže postavy akorát ztratí zase strach ze smrti.
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Děkuji za výpravu, za boj, za myslící nemrtvé, za oživení hry z vyšších míst.
Z pohledu své postavy mohu potvrdit, že vše nešlo tak úplně hladce, když měli kostlivci chuť trefovat se do daného bojovníka.
Na to.. že velitel výpravy, při sestavování skupiny, nehleděl na velikost lvl., ale bral i postavy které měly zájem být tam a pomoci (a to je podle mého fajn)… pak to byl chvály-hodný výhon.
Díky... "elfovi vod lesů", "děkuji přátelům i votravným přátelům
", "průzkumníkovi"… i obětavé a nepřehlédnutelné pomoci "slečně vod bohů" 
Z pohledu své postavy mohu potvrdit, že vše nešlo tak úplně hladce, když měli kostlivci chuť trefovat se do daného bojovníka.
Na to.. že velitel výpravy, při sestavování skupiny, nehleděl na velikost lvl., ale bral i postavy které měly zájem být tam a pomoci (a to je podle mého fajn)… pak to byl chvály-hodný výhon.
Díky... "elfovi vod lesů", "děkuji přátelům i votravným přátelům

Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Laura Boo
Rozy
- Deadlymoon
Oh my gosh!
Díky ti Pipine!!!
Ať si každý říká co chce, ale já kdykoliv, když s tebou hraju, si zahraju víc než báječně!
Jsem hrou unešen, doslova ji žeru, představuju, vytvářím a ty mi vždy svoji hrou tak krásně notuješ.
Díky ti za tvé HCRP!
Díky ti Pipine!!!

Ať si každý říká co chce, ale já kdykoliv, když s tebou hraju, si zahraju víc než báječně!
Jsem hrou unešen, doslova ji žeru, představuju, vytvářím a ty mi vždy svoji hrou tak krásně notuješ.
Díky ti za tvé HCRP!

Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Deadlymoon píše:Oh my gosh!
Díky ti Pipine!!!![]()
Díky ti za tvé HCRP!

No … tak díky.
Jsi mě teda docela zaskočil.

- Deadlymoon
Já sám nevím čím to je. Zřejmě mi hodně pomáhá portrét tvé postavy, který je již tak známý, že si ji dokáži pak ve hře snadno představit... navíc mi ten portrét k tvé postavě sedí. Pak stačí, že odejdeš s postavou k zrcadlu a podíváš se do něj a já si to dokážu představit naprosto reálně a z toho jsem pak uplně unešen

Nephtys - Podezřele svítící elfka