Nachlazení

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Darren Finngard
Kontaktovat uživatele:

Nachlazení

Příspěvek od Darren Finngard »

Tak me tak napadlo jestli by treba hospodsky Mordo nemohl prodavat i nejaky caj nebo nejake pilulky proti nachlazeni. Prijde mi zbytecne chodit do chramu pokazde kdyz dostanu rymu a kasel. Myslim si, ze by bylo daleko logictejsi kdyby si sla postava dat nejaky bylinkovy caj do hostince a pak by nasledoval odpocinek.
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: Nachlazení

Příspěvek od labir »

Darren Finngard píše:Tak me tak napadlo jestli by treba hospodsky Mordo nemohl prodavat i nejaky caj nebo nejake pilulky proti nachlazeni. Prijde mi zbytecne chodit do chramu pokazde kdyz dostanu rymu a kasel. Myslim si, ze by bylo daleko logictejsi kdyby si sla postava dat nejaky bylinkovy caj do hostince a pak by nasledoval odpocinek.
Dobrý nápad. Něco s procentuelním účinkem (např. šance 10% při požití že to pomůže) a s omezenou dobou trvanlivosti (např. 10 min reálných) - pak by vystydnul a ztratil svou sílu .
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

No kdo si toho všiml, tak ví, že servírka prodává léčivé čaje. (a to skutečně léčiv, jen proti nemocím ne)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Co se pamatuju, tak nedávno tu byl nějaký nápad na teplé nápoje do zimy, ale stejně tak se pamatuju, že to někdo hnedkon zavrhnul ^___^
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Jsem _proti_ zavedení čajů do inventáře hostinského... můj postoj je pochopitelný, pokud se zavedou, ztratí servírka zase o kousek na významu .)
Darren Finngard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darren Finngard »

Gran píše:Jsem _proti_ zavedení čajů do inventáře hostinského... můj postoj je pochopitelný, pokud se zavedou, ztratí servírka zase o kousek na významu .)
Jenze ty tam nejsi 24 hodin denne. Online nebyvas zas tak casto. Navic servirka s leky nema mit nic spolecneho a nebo ano ? :umnik: :sclerosis: :bigwink:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

The_Balrog píše:Co se pamatuju, tak nedávno tu byl nějaký nápad na teplé nápoje do zimy, ale stejně tak se pamatuju, že to někdo hnedkon zavrhnul ^___^
Ano, protože jsem ještě neměl AVU (Advanced Variables Unit), která umožňuje udělat časově omezenou platnost čehokoliv. Takže nápoje horké jen názvem stále ne (byl by to prostě jen další item). Ale nápoje horké po omezenou dobu a pak dál stále s použitím, ale bez své moci ….takže je nelze naházet do inventáře na "pozdější použití" - ty ano.

Ty čaje by se mohli normálně v hospodách prodávat - byla by to naopak další položka pro to co lze nabídnout extra. Navíc časem s craftem budei vaření což získá pohostinství i nový rozměr.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Darren Finngard píše:Jenze ty tam nejsi 24 hodin denne. Online nebyvas zas tak casto. Navic servirka s leky nema mit nic spolecneho a nebo ano ? :umnik: :sclerosis: :bigwink:
Ale dyť já vim, to byl spíš joke, než že bych to myslel vážně... i když.
No já tam zas tak často nebývám, protože moje hra je závislá na tom, zda v hospodě někdo je a někdo není... takže i kdybych měl _čas_ tam být 24 hodin denně, tak tam prostě _nechci_ být - taková osamocená servírka uprostřed Desky je vážně vtipná =P .))

Jenže ona to není obyčejná servírka .) Tady nejde o léčení - tady jde přece o čaje, které dělá .)
Lord Xeen

Příspěvek od Lord Xeen »

labir píše: Ano, protože jsem ještě neměl AVU (Advanced Variables Unit), která umožňuje udělat časově omezenou platnost čehokoliv. Takže nápoje horké jen názvem stále ne (byl by to prostě jen další item). Ale nápoje horké po omezenou dobu a pak dál stále s použitím, ale bez své moci ….takže je nelze naházet do inventáře na "pozdější použití" - ty ano.
Tak na tohle se vazne tesim :smile:
"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Lord Xeen píše:
labir píše: Ano, protože jsem ještě neměl AVU (Advanced Variables Unit), která umožňuje udělat časově omezenou platnost čehokoliv. Takže nápoje horké jen názvem stále ne (byl by to prostě jen další item). Ale nápoje horké po omezenou dobu a pak dál stále s použitím, ale bez své moci ….takže je nelze naházet do inventáře na "pozdější použití" - ty ano.
Dejte to na jídlo, ať se kazí v batohu a voda v čutorách (alkohol ne); ano, kvuli tomu jak často hraju bych nesměl kupovat žádný jídlo do batohu, ale nevadilo by mi to (stejně žádný vlastně nemam, protože ho neunesu... no ale stejně je to jedno protože sem přetíženej až na půdu :biggrin: )
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

kolja píše:
Lord Xeen píše:
Dejte to na jídlo, ať se kazí v batohu a voda v čutorách (alkohol ne); ano, kvuli tomu jak často hraju bych nesměl kupovat žádný jídlo do batohu, ale nevadilo by mi to (stejně žádný vlastně nemam, protože ho neunesu... no ale stejně je to jedno protože sem přetíženej až na půdu :biggrin: )
O kažení potravin pokud vím nepadlo ani slovo. Takže explicitně: POTRAVINY SE KAZIT NEBUDOU. Co by opak udělal s hratelností je myslím jasné. Jediné co se bude "kazit" budou speciální věci typ "horký léčivý bylinkový čaj na nachlazení", který prostě horký (a tím účinný) vydrží 1 herní hodinu a pak sice utiší žízeň, ale nevyléčí.
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

labir píše:O kažení potravin pokud vím nepadlo ani slovo. Takže explicitně: POTRAVINY SE KAZIT NEBUDOU. Co by opak udělal s hratelností je myslím jasné. Jediné co se bude "kazit" budou speciální věci typ "horký léčivý bylinkový čaj na nachlazení", který prostě horký (a tím účinný) vydrží 1 herní hodinu a pak sice utiší žízeň, ale nevyléčí.
No jo OK OK. Já jen psal že by mi to vůbec nevadilo (kdyby to bylo třebas na tejden nebo tak, to je jedno). Já si jídlo stejně dycky kupuju čerstvý. Vlastně je asi zbytečný to dělat, když to chci, tak si to zahraju :yes: :smile:
Zamčeno