Pozitivně :-) Spíš zas ty termíny a finance.Braenn píše: P.P.S. Mezi řečí, jak jste na tom s příchylností ke kostýmovaným plesům?
Občasné výlety a jiné bohulibé činnosti - kam asi?
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Výsledky pátrání:The_Balrog píše:
(kdo správně určí, kde sedí Alkaran, dostane nějakou cenu :))

No.. jestli se tedy dobře dívám... může jít o barokní sochařské dílo "výklenková" kaple sv. Václava, Kárané nedaleko Čelákovic,
http://www.google.cz/search?q=K%C3%A1ra … 24&bih=645
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Laura Boo
Rozy
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Pche, sedí na zemi
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Zprošťuji Tě Balrogu nutnosti, splnit slib odměnění.The_Balrog píše:No výborně, gratuluju! :)
Teď budu muset opravdu vymyslet odměnu :D

Byla to příjemná výzva, nechtěla jsem... aby utichla za řádky s odhady vzdáleností.
Když už... tak je to opravdu Mourisson, který odměnu zaslouží. Otázka zněla "Kde" ne "U" nebo "Před"… jeho odpověď byla rychlá a zjevně správná i... (vtipná)

Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Laura Boo
Rozy
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Díky za přímluvu!! 

Lothias Cys'variana
Nene, Pražský fantasy ples klesal s každým ročníkem, dala jsem si dva roky pauzu, pak jsem to (před dvěma lety) zkusila znovu, a výsledek byl tristní přesně tou sestupnou tendencí, kdy se slovo fantasy propadlo skoro tak hluboko, jako význam slova ples. Spíše nějaký klasický "šermířský". Láká mě nejvíc tohle - čistě náhodou stejný víkend, jako burza:) http://www.ceskyserm.cz/ActionDetail-1471Eltharion píše:Taky tak zhruba. Pražský fantasy ples býval na jaře, jestli si pamatuju. To by mohlo být dost času B-) :-)
Je na něm super, že hraje "dobová" hudba, nikoli nějaký metal, jako v případě konce (druhé poloviny) fantasy plesu, a je to spojený s výukou historického tance. A protože kolové tance jsou vážně lehké, dají se nejen naučit za deset minut, ale na místě rovnou uplatnit. Takže nemusíte umět tančit předem!
Kdyby se našel jeden, dva, tři čtyři jednotlivci libovolného pohlaví (páry netřeba), bylo by to super! (Já fím, snažím se už opravdu zoufale, ale přítele na to jen ve dvou nedokopu :X)
Jesperovi se tenhle víkend do Prahy nechce. Ale na onu šermířskou burzu bych si klidně zajel, přičemž bych loboval pro Brno.
Z toho mám trošku obavu, za prvé proto, že nemám obecně rád akce, kde se houfuje nezdravý počet lidí, a za druhé proto, že neumím tančit. Ale připouštím, že kostýmový ples by mohl být něco jiného, než plesy běžné a snad by i stálo za to se zúčastnit.Braenn píše:...P.P.S. Mezi řečí, jak jste na tom s příchylností ke kostýmovaným plesům?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bych uznal mourissonovi odpověď, musel bych jej tím pádem zařadit do skupiny lidí, kvůli kterým se do návodu na mikrovlnku píše "nesušte v tomto přístroji kočky" a na kelímek s kávou "pozor, horké, nebezpečí opaření!" Jelikož věřím, že Mourisson do této skupiny lidí nepatří, nemohu mu odpověď uznat jako správnou.Mini píše:Když už... tak je to opravdu Mourisson, který odměnu zaslouží. Otázka zněla "Kde" ne "U" nebo "Před"… jeho odpověď byla rychlá a zjevně správná i... (vtipná)
Navíc pamatujte, co se stává vyčůránkům:

„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Od tama kde bydlím cesta do Prahy je přesně 430,- a zpátky dalších 430.- :-)Alfray píše:Je mi to šumák, ale máš to za 590,- ;). Což uznávám není málo a na jedno odpoledne se to nevyplatí časově, ale nebalamuť :-P.Strigo píše:Přesně tak... z Ostravy to mám 4 hodiny vlakem, a cena tam a zpět 900 :-)Lassair píše:…
Elnor Lethi - zdrcen společností
Zeerith'Zakn Olath
Teldrin De'Thein
Zeerith'Zakn Olath
Teldrin De'Thein
V tomhle asi nejsem tak tristní, osobně si i rád pak zaskáču na něco odlehčeného :) Co se týká dobových plesů, zažil jsem naposledy brněnský historický ples s výukou tanců a musím říct, že to byla i trochu nuda - možná jsem rozmazlený, na plese bych rád i něco jiného než tančil :-) Třeba i nějaká ta tombola, hry, to co patří řekněme spíš k těm "novodobým". Ale samotná výuka třeba byla fajn.Braenn píše:Je na něm super, že hraje "dobová" hudba, nikoli nějaký metal, jako v případě konce (druhé poloviny) fantasy plesu, a je to spojený s výukou historického tance. A protože kolové tance jsou vážně lehké, dají se nejen naučit za deset minut, ale na místě rovnou uplatnit. Takže nemusíte umět tančit předem!
Každopádně, mám rád obecně kostýmované společenské akce (když nejdu sám :) ), takže... zvažuju.
Účet "Kocourmodroocko"
Eldir Alcaseä - elf ze zlata
To jsme se tam tímpádem viděli. Je to docela dost let zpět, že? V Řečkách, v takovým dřevěným čemsi, už nikdy nebylo opakování.…Eltharion píše:V tomhle asi nejsem tak tristní, osobně si i rád pak zaskáču na něco odlehčeného :) Co se týká dobových plesů, zažil jsem naposledy brněnský historický ples s výukou tanců...
...A zvažuj. Věřím, že společnost dělá mnohé ze zábavnosti. Počítám tak napůl s Jesperem a teď i s Jitkou/Mini a Maliardou, tak dej vědět co nejdřív! Kdyby bylo nutné, v Brně mám k půjčení jeden pánský kostým, a něco ne tak plesového, ale o to víc dobového v Praze.
P.S. Když máš rád kostýmované věci, nelákalo by tě dělat oživování historie?

Naposledy upravil(a) Braenn dne 1. 11. 2012 17.36, celkem upraveno 1 x.
Zvažuju, zvažuju :) Taky pátrám po dalších lidech, je možný, že by se přidala kámoška a ještě jeden kámoš s partnerkou, EQ negativní, ale to snad nevadí B-) Každop. vše je v procesu jednání.Braenn píše:...A zvažuj. Věřím, že společnost dělá mnohé ze zábavnosti. Počítám tak napůl s Jesperem a teď i s Jitkou/Mini a Maliardou, tak dej vědět co nejdřív! Kdyby bylo nutné, v Brně mám k půjčení jeden pánský kostým, a něco ne tak plesového, ale o to víc dobového v Praze.
P.S. Když máš rád kostýmované věci, nelákalo by tě dělat oživování historie?Máme jedno místo v autě na akce, nějaké vybavení na půjčení do začátků... *kouká tak nějak všeobecně kolem* Jen to opravdu není levný koníček, pokud nechceš dělat jen civila.
Ale co se oživování historie, do toho už asi nepůjdu... mám za sebou dva roky v šermířské skupině a zkušenosti nemám špatné, ale tak nějak ta hlavní věc, kterou jsem si z toho odnesl, že aby to za něco stálo, měl by to pro člověka být koníček číslo jedna. Kterému je ochoten obětovat čas i peníze. A já si uvědomil, že to já nejsem :-)
Účet "Kocourmodroocko"
Pozor, neplést šermířské skupiny (předpokládám mluvíš o klasické všegotice a vystupováním před lidmi se scénikou) s oživováním historie. Ale máš recht, čas i peníze to vyžaduje. Spíše to druhé, nutno říct, těch slušných bitev na vrcholnou gotiku je za rok do deseti i s výjezdy do ciziny.
Nu a ples - šla by Maliarda, dávná EQ hráčka, pak tedy Jitka, Anaďák nad tím uvažuje a Jesper také.… a ty a tví kamarádi, to už by byla velmi solidní účast! Dokážete dát vědět cca do konce příštího týdne, ať mohu rezervovat místa?
Nu a ples - šla by Maliarda, dávná EQ hráčka, pak tedy Jitka, Anaďák nad tím uvažuje a Jesper také.… a ty a tví kamarádi, to už by byla velmi solidní účast! Dokážete dát vědět cca do konce příštího týdne, ať mohu rezervovat místa?