Pohoda, neřešímHawkeye píše:Díky Eneskovi, doufám, že jsme ho moc nenakrknul
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Velké poděkování Onyxovi a rovněž smekám…
…sám jsem se v těch textech ztrácel a Onyx to vše stíhal odehrávat.
…sám jsem se v těch textech ztrácel a Onyx to vše stíhal odehrávat.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Jojo, trhy byly dokonalým brabeništěm, atmosféra rozhodně nechyběla.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Taky díky, nechápu Onyxovi DM schopnosti ...beztak to nehrál sám a naprogramoval si několik AI pomocníků :-D :-D :-D
Jenom jsem nakoukl a byla to pěkná zábava. Třeba zase nakouknu někdy. :-)
Jenom jsem nakoukl a byla to pěkná zábava. Třeba zase nakouknu někdy. :-)
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
-
Onyx
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za všechna poděkování a taky chci poděkovat za hru a hlavně za trpělivost, když jsem zrovna prodával na ruhé straně tržiště, než kde jste si vybírali.
Sice jsem chvílemi úplně nestíhal, ale přiznám se, že jsem takovéhle věci již dělal v reálu a ono to není zas o tolik jiné, než když se do krámu nažene 20 lidí najednou a každý chce hned něco jiného (v obchodní hantýrce se tomu říká Parník. Neptejte se mně proč).
Každopádně tam byla moc hezká atmosfére a ani jsem nemusel doplňovat NPC, abych udělal zdání davu.
Zároveň bych se chtěl omluvit, že dnes večer nebudu mít moc čas, takže to na tržišti asi nebude moc živé. Zato se připravte na sobotu. Zkusím trochu obměnit nabítku.
Sice jsem chvílemi úplně nestíhal, ale přiznám se, že jsem takovéhle věci již dělal v reálu a ono to není zas o tolik jiné, než když se do krámu nažene 20 lidí najednou a každý chce hned něco jiného (v obchodní hantýrce se tomu říká Parník. Neptejte se mně proč).
Každopádně tam byla moc hezká atmosfére a ani jsem nemusel doplňovat NPC, abych udělal zdání davu.
Zároveň bych se chtěl omluvit, že dnes večer nebudu mít moc čas, takže to na tržišti asi nebude moc živé. Zato se připravte na sobotu. Zkusím trochu obměnit nabítku.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Díky za trhy, hodně mne překvapilo, že i dnes bylo na trzích docela narváno a že se stále prodávalo o sto šest. Škoda, že se nepřihlásilo víc prodavačů. Mohli jsme uvolnit zátěž z DM a vydělat si u toho i dost peněz (u krejčové by se dala určitě vydělat hromada).
Bylo to celé pěkné a díky všem účastníkům i okolookounějícím :)
Bylo to celé pěkné a díky všem účastníkům i okolookounějícím :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“