Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Díky zuzuovi za technické zázemí, a hostům že dorazili. Doufám, že se vám všem líbilo.
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
+1placidity píše:Díky zuzuovi za technické zázemí, a hostům že dorazili. Doufám, že se vám všem líbilo.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
+2placidity píše:Díky zuzuovi za technické zázemí, a hostům že dorazili. Doufám, že se vám všem líbilo.
Eluriorfin Patson- Mladý, depresivní.. Krev Milující, nemrtvé obdivující.. -Popraven sťatím a následným spálením.
Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech
Lembas - Sněden
Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech
Lembas - Sněden
Velký dík taky z řad obecenstva (rukojmích?)
Příchod kolaborantů s okupačním vojskem, zapůsobil na mou postavu natolik věrohodně, že nesedět o pár stolů vedle mistr Kralden, bylo cítit spálené maso.
Mírnou frustraci z toho, že si Kostas nadělal v rozhodující chvíli do nohavic, dokonale zastínila výhra v tombole. Na jednu oslavu opravdu široká paleta pocitů si myslim. Díky.
p.s. Tombola mi silně zapáchala něčím, co tady v kotlině české nazýváme "karlovarská losovačka"

p.s. Tombola mi silně zapáchala něčím, co tady v kotlině české nazýváme "karlovarská losovačka"

Irenej z Arkádie
Poděkování organizátorům, tedy jmenovitě bardskému duu a pandě.
Parádně jsem si oslavu užil a Alena samozřejmě ještě víc.
Nadchla mne soutěž s víny, muselo to dát práci… Smekám.
P.S.: Losovačka snad byla stylem „jen ať to nevyhraje NPC“.
Parádně jsem si oslavu užil a Alena samozřejmě ještě víc.
Nadchla mne soutěž s víny, muselo to dát práci… Smekám.
P.S.: Losovačka snad byla stylem „jen ať to nevyhraje NPC“.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Díky za dnešní večer. Nejprve dřevorubci, pak těm pochybovačům od Drehanu a nakonec i "pohádkáři" z tvrze. Po pár dnech jsem měl zase pocit, že ta hra i k něčemu je, někam směřuje a není to jen takové tlachání aby časovky tikali :)
Také díky, ze začátku se to sice tak nějak vleklo, nic se nedělo a měl jsem chuť zbalit kufry a vyfičet do Amfi, ale nakonec se to rozjelo a nějak jsme se pohnuli :)
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji všem trpaslíkům a kultistům, kteří na oslavu přišli. Kdyby vás bylo víc, měli jsme připravenou spoustu programu; takhle to byl jen slabý odvar pařby, na kterou se nezapomíná. :)
A speciální díky patří Lenwemu, Olymarovi a všem dalším pomocníkům (Lajna? :)), kteří organizaci umožnili.
A speciální díky patří Lenwemu, Olymarovi a všem dalším pomocníkům (Lajna? :)), kteří organizaci umožnili.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“