Pomozte najít Bystřinku
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Pomozte najít Bystřinku
Lognul jsem se ze starého počitače s jiným Cd klíčem a isa systém mne odstavil od hry. Když jsem se pak lognul už se správným klíčem, zmiznul mi koník co stál na nádvoří Arnagolu. Možná ho dovede nějaké DM vypátrat, možná se nějakou haluzí objevil kdekoliv na Desce. Možná se u mne po restartu objeví.
Kdbyste jej našli, dejte mi prosím vědět. Díky. :)
Kdbyste jej našli, dejte mi prosím vědět. Díky. :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“

...yup

(Nicméně neviděl jsem, nenašel jsem, snad se najde... Nemůže být třeba zpět ve stájích?)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
*loguje zlobra a jde sníst svačinu než jí někdo najde*
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
The_Balrog píše:…

Promiň, člověče... Neboj, najdeš ji!
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Mne napadá jenom ten Hag Hargol, konina je na Vánoce jak dělaná! (Btw. nevíte, zda jde systémově kůň stáhnout a naporcovat? :-D Když už bych toho koníka hledal, tak aby to nebylo zbytečné.…)TT píše:Třeba ti ho vzal právě ježíšek, aby mohl šunčičkou a salámkem obdarovat potřebné.The_Balrog píše:Nojo, všichni plný huby srandiček. Kdyby ježíšek naděloval spravedlivě, tak máte doma každej tunu uhlí.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele: