Balrogovy obrazy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Koho dneska zajímají něčí práva? A navíc je to o písku mezi půlkami... 

Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Jo, jde jen o písek, Aris bude plnit jen tu roli pozadí :D
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Achjo
Vy jste dva.
Vždycky se mi říkalo, že je třeba do toho trochu zapojit fantasy, že ne všechno jde dělat přesně podle reality a že EQ prostě reálná není. Tak tady tu trochu fantasy v jejím podání máte. Jinak ano, vskutku velmi dobře, Balrogu. Jsem rád, že se podařilo ukázat všem, že už nemá dlouhé vlasy, že má tetování, které se ve hře velice těžko popisuje a že jde docela dobře vidět stavba těla. Takže díky díky díky..

Vždycky se mi říkalo, že je třeba do toho trochu zapojit fantasy, že ne všechno jde dělat přesně podle reality a že EQ prostě reálná není. Tak tady tu trochu fantasy v jejím podání máte. Jinak ano, vskutku velmi dobře, Balrogu. Jsem rád, že se podařilo ukázat všem, že už nemá dlouhé vlasy, že má tetování, které se ve hře velice těžko popisuje a že jde docela dobře vidět stavba těla. Takže díky díky díky..
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Ta druhá je hezká, Asařina zbroj? 

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Imho jsou to různé zbytky po dobrodruzích, které byly nalezeny v poušti (zatímco původní majitel práchnivěl o pár metrů dál) :)
btw: první co mě napadlo, když jsem to viděl ve hře, bylo opravdu "ze kterého šroťáku to má?"
btw: první co mě napadlo, když jsem to viděl ve hře, bylo opravdu "ze kterého šroťáku to má?"

Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Sázím na to že to bude tím že se v tom nevystavuje strážímBraenn píše:Já bych se spíš ptala "Proč ji ještě v Říši nezatkli"?![]()
.

EDIT Pavel: Debata o vynášení tajných informací přesunuta sem.
Lothias Cys'variana
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
hehe, díky, no postavičky mi šilhají docela často, naštěstí to mnohdy není příliš poznat. :) Ale snažím se, aby moc nešilhaly. Obvykle to pokazí lesk v očích, který to oko nasměruje jinam, než když ho nechám jen jednou barvou. Je to docela zvláštní a ještě jsem nevychytal, co s tím. A tady jsem lesk zkusil udělat. :/ A jak to dopadlo.Mini píše:Pokusím se o návrat k obrázku:
Musím říci, že je hodně povedený. Pěkný je i zvolený podklad. Výtka jediná - díky poloze duhovek, zdá se že tak trochu šilká. (pokud Aris nelétá něco před nosem co by sledovala)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Lesk v očích... byl pro mne vždy "přítel" v obrazech (viz. Laura), něco co vždy oživí a pomůže... tak nevím, co bys mohl proti tomu tak... asi ho dát na lepší místo. ;-)The_Balrog píše:hehe, díky, no postavičky mi šilhají docela často, naštěstí to mnohdy není příliš poznat. :) Ale snažím se, aby moc nešilhaly. Obvykle to pokazí lesk v očích, který to oko nasměruje jinam, než když ho nechám jen jednou barvou. Je to docela zvláštní a ještě jsem nevychytal, co s tím. A tady jsem lesk zkusil udělat. :/ A jak to dopadlo.Mini píše:Pokusím se o návrat k obrázku:
Musím říci, že je hodně povedený. Pěkný je i zvolený podklad. Výtka jediná - díky poloze duhovek, zdá se že tak trochu šilká. (pokud Aris nelétá něco před nosem co by sledovala)
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Laura Boo
Rozy
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Vteřiňák. 

Lothias Cys'variana
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele: