Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Díky
Ráda bych poděkovala za quest Hawkeyemu. Byl to zajímavý příběh, bohužel ne všechny končí dobře... no, tedy spíš... ne všechny konce jsou podle představ. To pak, už bylo nad její síly.
Díky podivínům Šklíbovi a Žvínovi. :-)
Děkuji za doprovod a všechnu pomoc Alkaran a Alfrayovi v jejichž společnosti to vše začalo... Alquistovi, bez kterého by se za moře snad neodhodlala :-), sourozencům v té vzdálené zemi, Serbitarovi za jeho dedukce a posunutí ke správné cestě, všem z hostince v Tirianu i těm co se zastavili, aby si nechali vyprávět kus toho příběhu.
Petrovi od Králů děkuji za pomoc v poušti.
Na tvrzi patří mé díky Lenwemu... a také Ai za její zápal pro hru. :-)
Obrovský dík patří Calcathovi... za to že tam skoro všude byl s ní a dodával odvahu, kde tolik scházela.
V zajímavém příběhu jsem prožila celý víkend a hodně večerů... DÍKY.
Díky podivínům Šklíbovi a Žvínovi. :-)
Děkuji za doprovod a všechnu pomoc Alkaran a Alfrayovi v jejichž společnosti to vše začalo... Alquistovi, bez kterého by se za moře snad neodhodlala :-), sourozencům v té vzdálené zemi, Serbitarovi za jeho dedukce a posunutí ke správné cestě, všem z hostince v Tirianu i těm co se zastavili, aby si nechali vyprávět kus toho příběhu.
Petrovi od Králů děkuji za pomoc v poušti.
Na tvrzi patří mé díky Lenwemu... a také Ai za její zápal pro hru. :-)
Obrovský dík patří Calcathovi... za to že tam skoro všude byl s ní a dodával odvahu, kde tolik scházela.
V zajímavém příběhu jsem prožila celý víkend a hodně večerů... DÍKY.
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Laura Boo
Rozy
Díky všem kteří semnou posledních pár dní hráli. Hra stála zato a doufám že ste se bavili i vy ostatní. Týká se to všech lidí kolem oné události s drakem. Ať dvěma elfúm v Tirianu tak Serbitarovi, Lenwemu na tvrzi, Ai, Šklíbovi... atd... A jedno obrovské díky Rozy i když Calovi teda dává zabrat :)
Díky.
Díky.
Calcath: Bývalý otrok poznamenaný Ostrovem.
Vallador: "Jsem lovec. Luk pasti a tak."
Každý z nás žije ne každý ale skutečně umírá!
Vallador: "Jsem lovec. Luk pasti a tak."
Každý z nás žije ne každý ale skutečně umírá!
Tak teda fakt dík a dobrou 

Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Jako, dík, ale příště asi vytáhnu luk a všechny emaře postřílím hend ze startu, kdo s tím má furt hrát minimálně do jedné do rána :)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Díky za prima slavnosti!
- Předně za vybudování zázemí, které snad žádná slavnost a turnaj pořádaný PC ještě neměli.
- Pak za organizaci turnajů, které docela odsýpaly a měly spád a měly i vítěze...
- I za organizaci následné tancovačky, u které sice nevyšlo divadlo a jedno překvapení, ale i tak se mi zdálo, že se lidi baví. :)
- A taky tomu chlapíkovi, co to objednal a je tajemný jako hrad v Karpatech.
- Jo a hobitímu bardovi za fajn písničku o Koláčkobraně! :) To bylo milé vzpomínání.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Taky dík za oslavu, skončilo to naprosto jinak než jsem čekal (což je kladné!!)
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Jojo, organizace byla skvělá, sypala se asi obden a v praxi nebyla žádná, ale nakonec SE to nějak udělalo :)
Každopádně díky všem, s kterýma jsem něco kolem té slávy odehrál, vesměs to bylo fajn. A dnes díky za kecací afterpárty.
Mimochodem nejvíc z celé slavnosti se mi líbil parket z koberečků, zvlášť když tam pak Tahyere nainstaloval discokoule :)
Každopádně díky všem, s kterýma jsem něco kolem té slávy odehrál, vesměs to bylo fajn. A dnes díky za kecací afterpárty.
Mimochodem nejvíc z celé slavnosti se mi líbil parket z koberečků, zvlášť když tam pak Tahyere nainstaloval discokoule :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska