Hawkeye píše:… jak jsem říkal, reklama na šampon
Obrázková příloha zpěvníku
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
první co mi prolítlo hlavou: "ten kozák se povedl" :)
Jak tam není to tělo a protože doprovodný text jsem si přečetl až pak, tak jsem si to zkrátka s trpem nespojil. A je to fakt pěkný, né že ne.
Jak tam není to tělo a protože doprovodný text jsem si přečetl až pak, tak jsem si to zkrátka s trpem nespojil. A je to fakt pěkný, né že ne.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Woxa, děkuju :)
Žorži, jo, no já jsem ráda, že byl Hobit tak "málo trpaslíkoidní" Ale to není to, oč tu běží, ani má vina ;).
A kdyby jako náááhodou někdo Bofura neznal... http://comicsen8mm.com/wp-content/uploa … fur-01.jpg
Žorži, jo, no já jsem ráda, že byl Hobit tak "málo trpaslíkoidní" Ale to není to, oč tu běží, ani má vina ;).
A kdyby jako náááhodou někdo Bofura neznal... http://comicsen8mm.com/wp-content/uploa … fur-01.jpg
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Ještě, že jsem nepoužil ani jedno slovo z toho, co jsi citoval . Vypadá uplně přesně jako Bofur... jen nevypadá jak trpaslík. :) Možná takovej ten trpaslík, co postává před domem - anglicky Gnome, ne Dwarf.The_Balrog píše:To jsem přesně čekal, že přijde George a řekne: „Takhle Bofur nevypadá!“ :D
Reagoval jsem tak primárně kvůli Pipiho reakci, kde se mu líbil trpaslík, byť je to vyloženě netypickej zástupce svýho rodu. A tady uznávám svojí chybu, protože jsem z Pipiho příspěvku pochopil, že to bere v rámci EQ reálií a ne reálií Pána Prstenů (kde trpaslíci nejsou vzhledem příliš trpasličtí oproti EQ), čímž ve mě vyvolával potřebu bránit trpaslíky.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.