oba dva obrázy jsou úžasné, klidně bych si je doma dal na zed, to myslím smrtelně vážně
Morgie a Wolfe velmi kvalitní práce, když jsem zkoukl vaše dílka o nic se už radši nebudu pokoušet, abych se nemusel stydět
jen k wolfovi, jak Ty obdival moje mráčky tak já obdivovat tvoje vodní hladina, moc pěkná
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
S hladinou jsem si fakt lámal hlavu a není podle mých představ. Co samý jsem teda dělal i se dnem, ale nakonec se ty odleskly docela povedly. Jsem alespoň rád, že umím zase o něco víc :)
S hladinou jsem si fakt lámal hlavu a není podle mých představ. Co samý jsem teda dělal i se dnem, ale nakonec se ty odleskly docela povedly. Jsem alespoň rád, že umím zase o něco víc :)
Podle mě je hladina výborná, a všechny ty odlesky opravdu obdivuju... I to dno.
Závidim:)
Vždyť ta voda je suprová!
Já se snad taky ještě do něčeho pustím, hned jak někde ukradnu trochu času.
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne* Isandra - podivná strážná Lucie Dobrotivá - jsem královna!
………………………………………… Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Jen taková rychločrtečka suchým pastelem. :) Moc se mi s tím nechtělo hrát, jen mi nedalo nehodit na papír ještě jeden pohled na Mamonín.
EDIT: dala jsem trochu světlejší verzi, ve skutečnosti je to celé takové jemnější, ale nějak se mi to nedaří dostat do kompu tak, aby se mi to líbilo :)
No zase to nepřehánějte, není to až takový zázrak. Ale musím říct, že jste mně tím fakt udělali radost :)
Hawkeye: Třeba nějaká verze, na které je Aris, existuje :P
Nu a nějaký čas do konce kola ještě máme, takže bych nejspíš mohl zvládnout nakreslit ještě jeden obrázek. Na začátku jsem si udělal dost přípravných náčrtků – tak do kterého bych se měl pustit nyní? :)
Naposledy upravil(a) The_Balrog dne 5. 2. 2013 11.07, celkem upraveno 1 x.