Obrázková příloha zpěvníku
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Já myslím, že Tolkienovi trpaslíci jsou nejtrpasličtější ze všech, jen někteří z Jacksonovy tvorby Thorinovy výpravy vypadají poněkud netrpaslicky.
EDIT: Ačkoliv nejsem nějak proti Jacksonově pojetí, tak mi velmi vadí, když někdo filmy bere jako "Tolkienovo dílo". Tolkienovo dílo je Tolkienovo dílo a ničí jiné :-D a nepřivlastňuje si nic jiného :-D.…
EDIT: Ačkoliv nejsem nějak proti Jacksonově pojetí, tak mi velmi vadí, když někdo filmy bere jako "Tolkienovo dílo". Tolkienovo dílo je Tolkienovo dílo a ničí jiné :-D a nepřivlastňuje si nic jiného :-D.…
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
To jo, pozor na trpaslíky, zvláště, když se jim dostane do rukou nějaká ta kovadlinka.… ani nemusí být zrzavá.The_Balrog píše:Cítím tam ty trpaslíčky s kladívkama, jak ji buší do zrzavý kovadlinky :)
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Tak ta je jasná A povedená
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Pěkná (a poznal jsem ji taky), i když jsem měl o tváři jinou představu, ale když Pipi říká, že dobrý, tak to beru :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Krásný obrázek Morgí, moc povedený, jako snad každý v poslední době
Jen si dovolím říci svůj názor, což určitě morgií neber osobně protože to není přímo k tobě. Ale to na EQ nehraje žádná jiná postava že všichni musí kreslit Aris? Jen když zkontroluji forum co se děje nového, tak narazím nejmíň na dvě další. Už mi to opravdu přijde spíše jako Aris Spam.
Jen si dovolím říci svůj názor, což určitě morgií neber osobně protože to není přímo k tobě. Ale to na EQ nehraje žádná jiná postava že všichni musí kreslit Aris? Jen když zkontroluji forum co se děje nového, tak narazím nejmíň na dvě další. Už mi to opravdu přijde spíše jako Aris Spam.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Měla jsem od Pipiho nějaké instrukce už předem.
Taky screeny kvůli oblečení.
Ale největší podíl /kromě mě :D/ na tom má Balrog, který zná Aris samozřejmě velmi dobře :)
Takže je to jeho velká zásluha.
Pro Pipiho jsem to pojala jako překvápko tak trochu. A tak trochu jsem se bála, že nebude spokojený, ale jsem ráda, že je.
Taky screeny kvůli oblečení.
Ale největší podíl /kromě mě :D/ na tom má Balrog, který zná Aris samozřejmě velmi dobře :)
Takže je to jeho velká zásluha.
Pro Pipiho jsem to pojala jako překvápko tak trochu. A tak trochu jsem se bála, že nebude spokojený, ale jsem ráda, že je.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
heh... Corgana? Já ji/ho zatím IC snad ani nepotkal, ale vždy jsem ji měl za lidskýho chlápka, protože se mi v Anadeho playerlistu u Corgany ukazuje tohle:
No, pobavilo
No, pobavilo
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska