Alternativní obrázky postav
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Sice to není alternativní obrázek, ale alternativní identita :)
http://www.godchecker.com/pantheon/slav … ity=ZALTYS
Smrt je jen začátek druhého dějství.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
No.. Žaltys, pobaltská verze Hada Hospodáříčka. Tomu se nechávalo v sednicích mléko... to by vás Zaltais hnal, kdybyste mu dali misku mléka místo misky vína :DNiamCK píše:Sice to není alternativní obrázek, ale alternativní identita :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Konečně sem, po 7 letech, našel téměř výstižný obrázek.
………………………………………………..Toto je zrcadlový pohled
Rovněž proběhl update profilu

………………………………………………..Toto je zrcadlový pohled
Rovněž proběhl update profilu
Naposledy upravil(a) Arto dne 21. 2. 2013 14.31, celkem upraveno 1 x.
Wanting something does not give you the right to have it.
fešák :)
Až tak? Doufala jsem, že to bude přeci jen o něco mírnější zjev.dráp píše:…
Může tohle vůbec vlézt do hostince v ŘÍŠI (bez toho aby to mávalo odedveří glejtem nad hlavou), aby se to nedalo považovat (pro nereakci NPC) za zneužití nepřítomnosti DM ve hře? :-)))
A ještě si sednout bez skrytí tváře před Kense... a začít brousit kosu. :-/
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Laura Boo
Rozy
Představ si, že ještě k tomu všemu může přijít do Solarova chrámu a vést bohoslužbu. A to vše zvládne bez glejtu, protože ho nepotřebuje, glejt je jen pro cizince, jako jsou tieflingové a spol. Tyrael je obyčejný člověk, nemůže za to, že jeho matka byla koza, otec Mamonínský opilec a chovatel koz.Mini píše:Až tak? Doufala jsem, že to bude přeci jen o něco mírnější zjev.dráp píše:…
Může tohle vůbec vlézt do hostince v ŘÍŠI (bez toho aby to mávalo odedveří glejtem nad hlavou), aby se to nedalo považovat (pro nereakci NPC) za zneužití nepřítomnosti DM ve hře? :-)))
A ještě si sednout bez skrytí tváře před Kense... a začít brousit kosu. :-/
Na to, že je kozou, neznám žádné jiné stvoření, které by bylo takto mírumilovné jako on.
Jeho krédo jest :
Piece and flowers

Edit:
Mělo to být peace
Naposledy upravil(a) dráp dne 22. 2. 2013 9.47, celkem upraveno 1 x.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Se nediv, opravdu to vypadá spíš jako zneužívání nereagujících NPC než jako cokoliv jiného... a hesla typu "Kousek a kytky" tomu moc nepomohou. :)dráp píše:Představ si, že ještě k tomu všemu může přijít do Solarova chrámu a vést bohoslužbu. A to vše zvládne bez glejtu, protože ho nepotřebuje, glejt je jen pro cizince, jako jsou tieflingové a spol. Tyrael je obyčejný člověk, nemůže za to, že jeho matka byla koza, otec Mamonínský opilec a chovatel koz.
Na to, že je kozou, neznám žádné jiné stvoření, které by bylo takto mírumilovné jako on.
Jeho krédo jest :
Piece and flowers![]()
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Za peace a prznění angličtiny pardon, rozespalost a probouzení v práci.
Co se týká mého příspěvku, jen ironie.
Zneužívání nereagujících NPC? Kde? V čem?
Pokud má někdo problémy s moji hrou, pořád je zde možnost sepsat report DM, stížnost DM posoudí a případně mě potrestají dle trestníku, poučí mě, vysvětlí mi co dělám špatně, kopnou do zadku.
Máte-li pocit, že zneužívám nereagujících NPC, případně nepřítomnosti DM, nuže, má ráda zní... report!
A kdyby někdo četl popisky postav, všimne si, že mám popisek popisující toto monstrům již dlouho
Co se týká mého příspěvku, jen ironie.
Zneužívání nereagujících NPC? Kde? V čem?
Pokud má někdo problémy s moji hrou, pořád je zde možnost sepsat report DM, stížnost DM posoudí a případně mě potrestají dle trestníku, poučí mě, vysvětlí mi co dělám špatně, kopnou do zadku.
Máte-li pocit, že zneužívám nereagujících NPC, případně nepřítomnosti DM, nuže, má ráda zní... report!
A kdyby někdo četl popisky postav, všimne si, že mám popisek popisující toto monstrům již dlouho

Glejty nejsou jen pro cizince, jsou i pro různý variace RDD (a sem podle mýho spadá i white goat disciple) a ti nemusí být nutně cizinci.