Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Od neděle (20.1) jedu na týden na hory, takže tu nebudu
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Na dobu neurčitou končím s EQ, omlouvám se všem se kterými jsem měl něco rozehraného. 

Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Omlouvám se spolustolovníkům u Marda, že jsem tam seděl jak leklá ryba. Byl jsem po dnešku docela utahaný a ten šrumec v chatu cca deseti lidí, jsem prostě nezvládal.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Omlouvám se všem, dnes bohužel těžce nestíhám protože okolností třetích stran. Děkuji za pochopení.
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
-
Omlouvám se všem co mají se mnou něco rozehraného ale na neurčitou dobu se mé hraní dost omezí
Tudíž se všem omlouvám
Tudíž se všem omlouvám
Brelekír Der-Tyen
-----------------------------------------------------------------------
Eldrer de Tarill - "Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë"
Roland Der-Tyen - "Na slovíčko..."
Andell Der-Tyen - "Proč ne..."
Rado Gerpin - Velice znalý, moudrý, inteligentní,milý a starý gnóm (odešel zpět do Gnorrisu)
-----------------------------------------------------------------------
Eldrer de Tarill - "Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë"
Roland Der-Tyen - "Na slovíčko..."
Andell Der-Tyen - "Proč ne..."
Rado Gerpin - Velice znalý, moudrý, inteligentní,milý a starý gnóm (odešel zpět do Gnorrisu)
Omluva
V úvodu bych chtěla napsat, že obsah mých dalších slov neni nějak ovlivněn s žádným ze soukromých povídání k věcem z fóra. Nebyly to řádky PM, které mě přivedly k přemýšlení.… přiznání... a omluvě.
Chci se omluvit, za nedobré smýšlení a tvrdé soudy hry druhých.
Prohlížím fórum, všímám si názorů lidí, reaguji na ně... a... a cítím, že často příliš unáhleně, nebo zbytečně tvrdě.
Sešli jsme se ve hře, ve které hrajeme role svých postav. Přesto, že se v nich často odrážíme i my... jde stále jen o hru.
Čtu svý příspěvky a děsím se sama sebe, jako bych se sama stávala tím nejhorším člověkem, kterého jsem v životě potkala.
Kolik je lidí... tolik je názorů... na život, na vzhled, na to co nás baví a na to co nemáme rádi. A možná právě proto, je život pěkný a baví nás žít ho dál, nechat se překvapit s kým nás seznámí, co zvláštního nám ukáže. Člověk by asi tak jasně nevnímal co ho těší, když by nepoznal trápení.
Myslím, že všechno to... s mírou... má v životě smysl. Stejně tak zlo a napětí ve hře, jako to množství charakterů a způsobů her... asi právě v tom je to bohatství narozdíl od hry, kterou si, na domácím počítači, můžeme zahrát každý sám.
Poznala jsem... že se téměř v každém příspěvku, krom poděkování, hodně mýlila a často psala to co jiné vlastně vůbec nezajímá. Člověk tak nějak dozraje... k zjištění, že vypisovat se na fóru, kromě slov díků, omluvy za odpojení od hry a vlastní obhajoby.. nemá příliš smysl.
Vypadá to, jako loučení... (no s fórem možná :-) )… ale je to jen pochopení... nedávno jsem psala o právu na vlastní názor, snažila jsem se poukázat na fantasii, která je v povaze každého z nás a najednou jsem se chovala stejně ukrutně.
Co jsem, že jsem si na ten čas myslela, že mám právo kritizovat? Mýlila jsem se, teď se omlouvám.
Pokud má hra, své zastánce... pak jistě... dobrá bude. ;-)
Chci se omluvit, za nedobré smýšlení a tvrdé soudy hry druhých.
Prohlížím fórum, všímám si názorů lidí, reaguji na ně... a... a cítím, že často příliš unáhleně, nebo zbytečně tvrdě.
Sešli jsme se ve hře, ve které hrajeme role svých postav. Přesto, že se v nich často odrážíme i my... jde stále jen o hru.
Čtu svý příspěvky a děsím se sama sebe, jako bych se sama stávala tím nejhorším člověkem, kterého jsem v životě potkala.
Kolik je lidí... tolik je názorů... na život, na vzhled, na to co nás baví a na to co nemáme rádi. A možná právě proto, je život pěkný a baví nás žít ho dál, nechat se překvapit s kým nás seznámí, co zvláštního nám ukáže. Člověk by asi tak jasně nevnímal co ho těší, když by nepoznal trápení.
Myslím, že všechno to... s mírou... má v životě smysl. Stejně tak zlo a napětí ve hře, jako to množství charakterů a způsobů her... asi právě v tom je to bohatství narozdíl od hry, kterou si, na domácím počítači, můžeme zahrát každý sám.
Poznala jsem... že se téměř v každém příspěvku, krom poděkování, hodně mýlila a často psala to co jiné vlastně vůbec nezajímá. Člověk tak nějak dozraje... k zjištění, že vypisovat se na fóru, kromě slov díků, omluvy za odpojení od hry a vlastní obhajoby.. nemá příliš smysl.
Vypadá to, jako loučení... (no s fórem možná :-) )… ale je to jen pochopení... nedávno jsem psala o právu na vlastní názor, snažila jsem se poukázat na fantasii, která je v povaze každého z nás a najednou jsem se chovala stejně ukrutně.
Co jsem, že jsem si na ten čas myslela, že mám právo kritizovat? Mýlila jsem se, teď se omlouvám.
Pokud má hra, své zastánce... pak jistě... dobrá bude. ;-)
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Laura Boo
Rozy
Rád bych se omluvil všem hráčům a DX. Udělal sem chybu, mnozí již jistě víte jakou. Bugoval jsem.
Mrzí mě že sem tím způsobil potíže, ublížil tak hře a přidal práci DX.
Udělám vše pro to aby se to už nikdy neopakovalo.
Mrzí mě že sem tím způsobil potíže, ublížil tak hře a přidal práci DX.
Udělám vše pro to aby se to už nikdy neopakovalo.
Calcath: Bývalý otrok poznamenaný Ostrovem.
Vallador: "Jsem lovec. Luk pasti a tak."
Každý z nás žije ne každý ale skutečně umírá!
Vallador: "Jsem lovec. Luk pasti a tak."
Každý z nás žije ne každý ale skutečně umírá!
Chtěl bych se tímto omluvit všem zainteresovaným, kteří možná nabyli dojmu, že má postava hrotí situaci a snaží se namontovat do něčeho rozehraného. IC to tak vypadat má. Jako hráč jsem ale od začátku naprosto přesvědčený o tom, že k domluvě jak mezi postavami tak hráči musí dojít a bylo to tak i zamýšleno. Budu se těšit.
Díky za pochopení.
Díky za pochopení.
Irenej z Arkádie