Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Lassair

Příspěvek od Lassair »

Od zítřka do 27 (přibližně) budu pryč, takže se do hry pravděpodobně nedostanu.
Béééé...
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Omlouvam se za ten blby odlog uprostred rozhovoru, ale rozloucil se se mnou internet. (tohle pizlam z telefonu)
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

Od neděle (20.1) jedu na týden na hory, takže tu nebudu
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Zlofas

Příspěvek od Zlofas »

Na dobu neurčitou končím s EQ, omlouvám se všem se kterými jsem měl něco rozehraného. :hi:
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Tomas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas »

Zlofas píše:Na dobu neurčitou končím s EQ, omlouvám se všem se kterými jsem měl něco rozehraného. :hi:
No sakra, kdo půjde s Tomem ke Chcípákovi? :ermm:
Alquist

Příspěvek od Alquist »

Od příštího týdne budu ve hře jen sem tam a to po dobu neurčitou.
Ne že bych měl s někým něco rozehranýho ale stejně :bigwink:
Ungo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ungo »

Omlouvám se za následující protažení questových záležitostí, ale nebudu teď moc dostupný. Hodlám si ted dát od všeho pauzu.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
Tahyere

Příspěvek od Tahyere »

Omlouvám se slečně El, že ta cesta s náma byla nakonec tak komplikovaná, představoval jsem si ji maličko jinač:/
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

Omlouvám se spolustolovníkům u Marda, že jsem tam seděl jak leklá ryba. Byl jsem po dnešku docela utahaný a ten šrumec v chatu cca deseti lidí, jsem prostě nezvládal.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
placidity

Příspěvek od placidity »

Omlouvám se všem, dnes bohužel těžce nestíhám protože okolností třetích stran. Děkuji za pochopení.
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.

Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Omlouvám se za včerejší náhlé zmizení, musel jsem nečekaně rychle končit.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Omlouvám se Pipimu a Nicovi, ale nevím, co se děje. Naloguji a po pár vteřinách mě to odpojí kvůli vypršení limitu. A icq mi taky chvíli jde, chvíli ne. Snad se nějak vymotám ven bez úhony sám :).
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Rekwil

Příspěvek od Rekwil »

Taky se omlouvám za to že jsem včera nabyl ve hře jak jsem měl být..nešel mi net
Tahyere

Příspěvek od Tahyere »

Omluvám se, ale zdechl mi počítač, tak dokud se to nevyřeší, asi mě ve hře moc neuvidíte...
Alquist

Příspěvek od Alquist »

Omlouvám se. že jsem zmizel z Turnaje.
Ale neměl jsem nějak náladu dále setrvávat takže po spadnutí netu už nějak nebyla chuť se zovu nalognout.
Pardon :clover:
RIP
mottlis

Příspěvek od mottlis »

Omlouvám se všem co mají se mnou něco rozehraného ale na neurčitou dobu se mé hraní dost omezí
Tudíž se všem omlouvám
Brelekír Der-Tyen
-----------------------------------------------------------------------
Eldrer de Tarill - "Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë"
Roland Der-Tyen - "Na slovíčko..."
Andell Der-Tyen - "Proč ne..."
Rado Gerpin - Velice znalý, moudrý, inteligentní,milý a starý gnóm (odešel zpět do Gnorrisu)
Mini

Omluva

Příspěvek od Mini »

V úvodu bych chtěla napsat, že obsah mých dalších slov neni nějak ovlivněn s žádným ze soukromých povídání k věcem z fóra. Nebyly to řádky PM, které mě přivedly k přemýšlení.… přiznání... a omluvě.
Chci se omluvit, za nedobré smýšlení a tvrdé soudy hry druhých.

Prohlížím fórum, všímám si názorů lidí, reaguji na ně... a... a cítím, že často příliš unáhleně, nebo zbytečně tvrdě.
Sešli jsme se ve hře, ve které hrajeme role svých postav. Přesto, že se v nich často odrážíme i my... jde stále jen o hru.
Čtu svý příspěvky a děsím se sama sebe, jako bych se sama stávala tím nejhorším člověkem, kterého jsem v životě potkala.

Kolik je lidí... tolik je názorů... na život, na vzhled, na to co nás baví a na to co nemáme rádi. A možná právě proto, je život pěkný a baví nás žít ho dál, nechat se překvapit s kým nás seznámí, co zvláštního nám ukáže. Člověk by asi tak jasně nevnímal co ho těší, když by nepoznal trápení.
Myslím, že všechno to... s mírou... má v životě smysl. Stejně tak zlo a napětí ve hře, jako to množství charakterů a způsobů her... asi právě v tom je to bohatství narozdíl od hry, kterou si, na domácím počítači, můžeme zahrát každý sám.

Poznala jsem... že se téměř v každém příspěvku, krom poděkování, hodně mýlila a často psala to co jiné vlastně vůbec nezajímá. Člověk tak nějak dozraje... k zjištění, že vypisovat se na fóru, kromě slov díků, omluvy za odpojení od hry a vlastní obhajoby.. nemá příliš smysl.
Vypadá to, jako loučení... (no s fórem možná :-) )… ale je to jen pochopení... nedávno jsem psala o právu na vlastní názor, snažila jsem se poukázat na fantasii, která je v povaze každého z nás a najednou jsem se chovala stejně ukrutně.
Co jsem, že jsem si na ten čas myslela, že mám právo kritizovat? Mýlila jsem se, teď se omlouvám.
Pokud má hra, své zastánce... pak jistě... dobrá bude. ;-)
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Mizela

Příspěvek od Mizela »

Omlouvám se, že se omlouvám až teď, ale mám toho teď hodně a na hru jsem nějak v tom všem úplně pozapomněla. Neumím odhadnout, kdy budu mít zase chvilku na lognutí, ale určitě to nebude v příštích pár dnech.
:ermm:
Lhyer Ilk
--
*sklopí uši*
Calcathea

Příspěvek od Calcathea »

Rád bych se omluvil všem hráčům a DX. Udělal sem chybu, mnozí již jistě víte jakou. Bugoval jsem.

Mrzí mě že sem tím způsobil potíže, ublížil tak hře a přidal práci DX.

Udělám vše pro to aby se to už nikdy neopakovalo.
Calcath: Bývalý otrok poznamenaný Ostrovem.
Vallador: "Jsem lovec. Luk pasti a tak."

Každý z nás žije ne každý ale skutečně umírá!
dzuvak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dzuvak »

Chtěl bych se tímto omluvit všem zainteresovaným, kteří možná nabyli dojmu, že má postava hrotí situaci a snaží se namontovat do něčeho rozehraného. IC to tak vypadat má. Jako hráč jsem ale od začátku naprosto přesvědčený o tom, že k domluvě jak mezi postavami tak hráči musí dojít a bylo to tak i zamýšleno. Budu se těšit.

Díky za pochopení.
Irenej z Arkádie
Odpovědět