Žádosti o audienci u sira Nargiena
Moderátor: Dungeon Master
Vážený princi Nargiene,
opět jsme zavítali do Železné říše a při této příležitosti Vás prosíme, zda byste nemohl sjednat schůzu s inkvizitory Solarova řádu, o které jsme s Vámi mluvili při naší minulé návštěvě. *všední dny po 19h, víkend po 15h až do nočních hodin*, zdržíme se patrně jen několik týdnů, *začátkem nového týdne* patrně odplujeme zpět do Království.
S uctivým pozdravem,
Te'lyn Niruviel a Caled Nailo,
Modrozlaté duo
opět jsme zavítali do Železné říše a při této příležitosti Vás prosíme, zda byste nemohl sjednat schůzu s inkvizitory Solarova řádu, o které jsme s Vámi mluvili při naší minulé návštěvě. *všední dny po 19h, víkend po 15h až do nočních hodin*, zdržíme se patrně jen několik týdnů, *začátkem nového týdne* patrně odplujeme zpět do Království.
S uctivým pozdravem,
Te'lyn Niruviel a Caled Nailo,
Modrozlaté duo
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Vážený sire Nargiene,
tímto bych Vás rád požádál o udělení audience ohledně nejnovějších událostí Arnagolské posádky. V dohledné době navruji *čtvrteční a páteční večer* či později *neděle*
S pozdravy, Lenwe A. Sillimaure
Ctěnému Vojvodovi Hag HArgol,
tímto bych Vás rád požádál o udělení audience ohledně nejnovějších událostí Arnagolské posádky. V dohledné době navruji *čtvrteční a páteční večer* či později *neděle*
Durmin s Vámi, Lenwe A. Sillimaure
S pozdravy, Lenwe A. Sillimaure
Ctěnému Vojvodovi Hag HArgol,
Durmin s Vámi, Lenwe A. Sillimaure
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
Vážený sire Nargiene,
nechť je toto psaní žádostí o audienci a několik chvil Vašeho tolik vzácného času, neb zůstává mi ve Vašem kraji několik rolí, jež jste mi osobně přidělil a jež si žádají sluchu a rozhodnutí velitele vojska a zástupce království.
Dne sedmnáctého měsíce vinobranu roku 1147 p. v. d. vlastní rukou sepsala v královském městě Mithalliru Mithirwen Celeavaeil
nechť je toto psaní žádostí o audienci a několik chvil Vašeho tolik vzácného času, neb zůstává mi ve Vašem kraji několik rolí, jež jste mi osobně přidělil a jež si žádají sluchu a rozhodnutí velitele vojska a zástupce království.
Dne sedmnáctého měsíce vinobranu roku 1147 p. v. d. vlastní rukou sepsala v královském městě Mithalliru Mithirwen Celeavaeil
Mithirwen Celeavaeil
-
- Kontaktovat uživatele:
Audience pro pana Lenweho se tímto uděluje na *středu 12.12 od 21.00*. Čas konání audience je možno změnit.
Prosím pana Caleda a slečnu Telyn, aby se v pátek 14.12 dostavili ve 20.00 do mé kanceláře na již domluvenou schůzku s jeho eminencí inkvizitorem Servantesem.
Audience pro madam Nephtys se tímto uděluje na *středu 12.12 od 20.00*. Čas konání audience je možno změnit.
Audience pro slečnu Maireig se tímto uděluje na *čtvrtek 13.12 od 20.00*. Čas konání audience je možno změnit.
Audience pro madam Mithirwen se tímto uděluje na *čtvrtek 13.12 od 21.00*. Čas konání audience je možno změnit.
Podepsán Sir Nargien ze Skalního Hrádku, Mithallirský princ a následník trůnu, vrchní velitel Mithallirské stráže a armády.
Prosím pana Caleda a slečnu Telyn, aby se v pátek 14.12 dostavili ve 20.00 do mé kanceláře na již domluvenou schůzku s jeho eminencí inkvizitorem Servantesem.
Audience pro madam Nephtys se tímto uděluje na *středu 12.12 od 20.00*. Čas konání audience je možno změnit.
Audience pro slečnu Maireig se tímto uděluje na *čtvrtek 13.12 od 20.00*. Čas konání audience je možno změnit.
Audience pro madam Mithirwen se tímto uděluje na *čtvrtek 13.12 od 21.00*. Čas konání audience je možno změnit.
Podepsán Sir Nargien ze Skalního Hrádku, Mithallirský princ a následník trůnu, vrchní velitel Mithallirské stráže a armády.
-
- Deadlymoon
Sire Nargiene,
žádám Vás o audienci ohledně pana Selvagiona.
Nevyhovuje mi *pondělí*, jinak *během týdne mohu po 20:00*
žádám Vás o audienci ohledně pana Selvagiona.
Nevyhovuje mi *pondělí*, jinak *během týdne mohu po 20:00*
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
- Deadlymoon
*pátek* mi bohužel nevyhovuje. Navrhuji *sobotu, lépe neděli*.
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Re: Žádosti o audienci u sira Nargiena
Sire Nargiene
Chtěl bych vás osobně požádat o svolení k provedení složitého zaklínání na území Říše.
S úctou, Serbitar Draga
Chtěl bych vás osobně požádat o svolení k provedení složitého zaklínání na území Říše.
S úctou, Serbitar Draga
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Vážený princi Nargiene,
Já, Bennet z Cormacku tímto žádám o audienci za okolností které si vyžadují nejvyšší spěch. Kdykoliv.
Chci podat hlášení o krádežích dobytka. Děkuji.
*přiložena pečeť s velikým, zdobným "C" *
Já, Bennet z Cormacku tímto žádám o audienci za okolností které si vyžadují nejvyšší spěch. Kdykoliv.
Chci podat hlášení o krádežích dobytka. Děkuji.
*přiložena pečeť s velikým, zdobným "C" *
Peter Fitzpatrick
"Když budu mít vůči zloději dluh,
pak tedy jsou všechny zákony dým.
Buď bude noc nebo světlo a den,
hot nebo čehý a nic mezi tím."
Bennet z Cormacku - Mrtev
-
- Kontaktovat uživatele:
Audience pro pana Serbitara Dragu se tímto uděluje na *pondělí 29.4 od 20.00*. Čas konání audience je možno změnit.
Audience pro pana Benneta se tímto uděluje na *pondělí 29.4 od 21.00*. Čas konání audience je možno změnit.
Prosím pana desátníka Alquista, aby za mnou přišel do mé kanceláře v *neděli 28.4 od 20.00*. Čas konání této audience je možno změnit.
Audience pro pana Benneta se tímto uděluje na *pondělí 29.4 od 21.00*. Čas konání audience je možno změnit.
Prosím pana desátníka Alquista, aby za mnou přišel do mé kanceláře v *neděli 28.4 od 20.00*. Čas konání této audience je možno změnit.
-
- Kontaktovat uživatele:
Audience pro pana Calcatha se tímto uděluje na *úterý 30.4 od 20.00*. Čas konání audience je možno změnit.
Vážený sire Nargiene,
Čas audience jež jste mi podal *29.4. večer* je pro mne nanejvýše nevhodný.
Navrhuji posunout audienci na *sobotu večer, neděli kdykoliv (kromě 17:00 - 19:30) nebo pondělí dopoledne*
podepsán vojín Bennet z Cormacku, průzkumník Mithalirského vojska *přiložena pečeť se zdobným "C"*
Čas audience jež jste mi podal *29.4. večer* je pro mne nanejvýše nevhodný.
Navrhuji posunout audienci na *sobotu večer, neděli kdykoliv (kromě 17:00 - 19:30) nebo pondělí dopoledne*
podepsán vojín Bennet z Cormacku, průzkumník Mithalirského vojska *přiložena pečeť se zdobným "C"*
Peter Fitzpatrick
Sire Nargiene
Královská Magická Univerzita nabídla nečekaně pomoc vlastních zdrojů i půdy, ztratila se tak nevyhnutelnost ohrožení území Říše v případě selhání. Omlouvám se za opožděnou zprávu o vývoji této situace. Svou žádost o povolení tímto stahuji.
S úctou, Serbitar Draga
Královská Magická Univerzita nabídla nečekaně pomoc vlastních zdrojů i půdy, ztratila se tak nevyhnutelnost ohrožení území Říše v případě selhání. Omlouvám se za opožděnou zprávu o vývoji této situace. Svou žádost o povolení tímto stahuji.
S úctou, Serbitar Draga
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím pana seržanta Alquista a pana vojína Benneta, aby za mnou přišel do mé kanceláře v *pátek 10.5 od 20.00*. Čas konání této audience je možno změnit.
Prosím pana Kalkata, aby za mnou přišel do mé kanceláře v *pátek 10.5 od 21.00*. Čas konání této audience je možno změnit.
Prosím pana Kalkata, aby za mnou přišel do mé kanceláře v *pátek 10.5 od 21.00*. Čas konání této audience je možno změnit.
Sire Nargiene omlouvám se ale termín schůzky mi zcela nevyhovuje.
Mohu buď *Ve středu, čtvrtek nebo až v neděli večer*
Děkuji , seržant Alquisteremius Weber
Mohu buď *Ve středu, čtvrtek nebo až v neděli večer*
Děkuji , seržant Alquisteremius Weber
RIP