( Jinak jediné co se mi nezdá na Systému hostitelů (Starších hráčů ) Tak jsou to asi možnosti.. :) které starší hráči mají.. )
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
No ani se nesnažim niějak zvlášt trollovat, na to máme PlacákaAkruo píše:..,
To bude asi mými příspěvky, omlouvám se...DarckDewy píše:.. Asi to nechápu.. Je napsáno no Flame.. a mě se zdá že je to tu plné Flamu.... Asi nevím co znamená Flame..
Sám jsi uznal, že ten systém je nastaven ne zcela dobře, tak se pojďme dobrat nějakého řešení. Určitě je možné. Ale dal bych si pozor na to "vytrvalé stěžování", nemusí to znamenat indikaci bezpráví, ale rozhodně by to mělo dohnat všechny k jakési reflexi a hledání... Já schválně debatuji takto obecně, protože nemám právo jako nehrající mít výtky vůči konkrétním hráčům, ale domnívám se, že pokud se změní nějaké obecné nastavení , tak to pomůže i v konkrétních případech.Hawkeye píše:Takže myslíš, že když si někdo dostatečně vytrvale stěžuje, mělo by mu být dáno za pravdu?![]()
Stejně bych si rád poslechl konkrétní výtky na konkrétní hostitele, ta obecná debata je taková no... obecná.
Tady je rozdíl stěžovat si a stěžovat si.. ;)Hawkeye píše: Takže myslíš, že když si někdo dostatečně vytrvale stěžuje, mělo by mu být dáno za pravdu?…![]()
Ale všelidové hlasování ani nikdy na EQ být zavedeno nemělo. Nikdo o tom nemluví. Mluvím o "všelidové" debatě, která udělá dobré podloží pro rozhodování patřičných orgánů.Hawkeye píše:Jak jsem už mnohokráte řekl, je zde spousta daleko palčivějších problémů. Navíc si vůbec nemyslím, že toto je téma pro všelidové hlasování.Akruo píše:…
Jo.. pokud o někom něco říkám za jeho zády, místo jemu přímo... je to určitě přínosem a lidi si určitě nebudou myslet, že jim bylo ukřivděno...Hawkeye píše:...Ale ohledně onoho hlasování.
Svedete si představit co by se dělo, kdyby návrhy na SH nebo nedej bože hostitele, byly vyřejné, nebo snad dokonce hlasování o nich? Že přínos pro nezvolené hráče? Ale kdeže, obyčejná prachsprostá závost by opět zatnula svá kusadla. Proč ten byl navržen? Proč já ne? To neni fér, To je protože to to to a to a to je špatné!. Brr, uplně se mi ježí chlupy.
Akruo píše:Taky netvrdím, že úmysly jsou vždycky u všech čisté, ale je třeba se nad problémy zamýšlet, a když je na ně upozorňováno dlouhodobě, tak to nebude jenom v osobní zášti, ale dost možná i právě v nějakém celkovém pohledu na danou problematiku a možná by se s tím mělo začít něco dělat...
Jo, přesně to Akruo říkal.. tvá dedukce a porozumění psanému textu je přímo geniální. .. Nebo jsi možná jen troll a překrucuješ slova jiných, aby byla ta diskuze trochu delší a zajímavější.Hawkeye píše:Takže myslíš, že když si někdo dostatečně vytrvale stěžuje, mělo by mu být dáno za pravdu?…
Je zde spousta daleko palčivějších problémů? tak je vyřeš... Zatím jen sedíš se založenýma rukama a místo toho, abys řešil problémy, řekneš, že jsou daleko palčivější... a ty palčivější nejsou řešitelný, tak vlastně neřešíš nic. Vítejte v Česku.Hawkeye píše:Jak jsem už mnohokráte řekl, je zde spousta daleko palčivějších problémů. Navíc si vůbec nemyslím, že toto je téma pro všelidové hlasování.
Tak já se třebas ozvu (bude to bráno jako strašná osobní zášť a to že tě nemám rád, ale k čertu s tím)Hawkeye píše:Takže myslíš, že když si někdo dostatečně vytrvale stěžuje, mělo by mu být dáno za pravdu?![]()
Stejně bych si rád poslechl konkrétní výtky na konkrétní hostitele, ta obecná debata je taková no... obecná.
Nikdo neříká, že je to lehká věc, proč ten "tón" (pokud se to dá použít u internetové písemné diskuze)? Já si to zkusil mnohokrát a vím, že se prostě nelze zavděčit všem. Ale někdo tu chtěl konkrétní přímou kritiku a dostalo se mu jí.…Wolf píše:Tvoření questů je asi strašně lehká záležitost... zkus si to, z pozice hráče, né DX.