uz na to narazim po 4. tak to sem dam. Slo by na ty vzkazy co se pisou, zmenit nazev itemu na nejakou formu textu nazvu? Napr: "Vzkaz: Dej si pozor na vlky" ?
Jsem chtel dat vzkaz pred prednaskovku typu "DNES PREDNASKA O DRACICH" ale ono se to na zemi nezobrazi a lidi by to brali a nevratili :) Uz jsem to chtel vickrat
Vzkazy
Moderátor: Dungeon Master
Vzkazy
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
no nemyslim zadny system. Papir necham na zemi, ale aby sel nadpis precist uz kdyz na to najedu mysi, bez nutnosti to sebrat. Uz jsem takhle nechaval par vzkazu na zemi.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
-
- Kontaktovat uživatele:
Tedy: Vylepování plakátů, jen obejeto .)Alcatraz píše:no nemyslim zadny system. Papir necham na zemi, ale aby sel nadpis precist uz kdyz na to najedu mysi, bez nutnosti to sebrat. Uz jsem takhle nechaval par vzkazu na zemi.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
na vylepování plakátů máš nástěnkuGran píše:Tedy: Vylepování plakátů, jen obejeto .)Alcatraz píše:no nemyslim zadny system. Papir necham na zemi, ale aby sel nadpis precist uz kdyz na to najedu mysi, bez nutnosti to sebrat. Uz jsem takhle nechaval par vzkazu na zemi.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
-
- Kontaktovat uživatele:
Omg .) Ty jsi neviděl letošní volební kampaně, že ne .)))The_Balrog píše:na vylepování plakátů máš nástěnkuGran píše:Tedy: Vylepování plakátů, jen obejeto .)Alcatraz píše:no nemyslim zadny system. Papir necham na zemi, ale aby sel nadpis precist uz kdyz na to najedu mysi, bez nutnosti to sebrat. Uz jsem takhle nechaval par vzkazu na zemi.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit