na Eq neni toho moc čo sa da po materialnej stranke dosiahnut a preto čim skor bude na učte niekolko platiniek tim skor sa prestane kolečkovat a začne HCRPIT

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Nic neohýbám woxo a to tvé P.S, četl jsi vůbec můj příspěvek a věnoval mu pozornost? Nevšiml sis, že jsem to tam psal sám? Bohumžel, nehodlám podrazit důvěru těch, kteří s tím přišli, kdybych to udělal, jsem si jistý, že by to některým vzalo chuť a odešli by z EQ a přestali hrát. Což by byla škoda, vzhledem k tomu, že pro EQ udělali dost a momentálně mají chuť tvořit.Woxa píše:Je hezké, jak to tu hned ohýbáš, ale on nikdo nepsal, že to nejde bez toho. Samozřejmě, že jde a samozřejmě, že i obyčejný hráč bez bonusů, všech těch možností a povinností může udělat pěkný AQ či něco podobného. Bylo pouze řečeno, že s tím je to snažší.
P.S.: co jiného tu děláš ty, než zákulisní politiku plnou šeptandy?
Už mě to moc nebaví, já nikde nepsal, že to, že nejednám napřímo je lepší či horší, než to co dělají hostitelé. Naopak jsem říkal, že to není zcela košér, můj důvod však je ten, že bych byl rád, kdyby s tím lidé vystoupili sami, protože je to lepší.Woxa píše:Takže:
Hostitelé/DX drbou kandidáty na H/SH za jejich zády a na základě těchto drbů se pak volí SH/H => je to špatné, je to hnusná šeptanda a kamarádíčkování
Dráp a jeho "informátoři" drbou za zády hostitelů a na základě těchto drbů zde Dráp svůj názor na H => zcela v pořádku, protože oni informátoři s tím na světlo jít nechtějí a Dráp nemůže zradit jejich důvěru.
Nezlob se na mě, ale já tam prostě rozdíl nevidím.
Hawkeye píše:Ale o jak moc? Takový se se jistě nevyhne pozornosti DX ani pozornosti ostatních hráčů, kteří mají (a vždy měli) moýnost takového tahouna na hostitele navrhnout.
Ne, nemají.Equilibrie web píše:Na hostitele mohou navrhnout hráče sami hostitelé a DM. Na nominaci se musí shodnout stávající DM a Hostitelé (respektive nikdo nesmí být proti).