DOHODA NA DOBĚ HRANÍ
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: DOHODA NA DOBĚ HRANÍ
Pondeli v podvecer (klidne v tech 19:00)
Ryalin Dryniath - nejvíc asi hraničář
V pondělí se domů dostanu mezi půl osmou a osmou. Takže přijdu, jak budu moci.
Protože se blíží další slavnosti a tentokrát jsou plánované na několik po sobě jdoucích dní, zajímalo by nás, kdy se vám termíny nehodí, ať to můžeme napasovat co možná nejlépe. Prozatím to vidíme na konání do měsíce reál, někdy přes týden (po-st).
Co vy na to?
Co vy na to?
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
ideální by to bylo tak za dva až tři týdny (pro mně)
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Jo, za mě spíše přes týden někdy než o víkendu.
Neutral Good Dungeon Master 

Víkendu se asi nevyhneme, ale jednotlivé soutěže rozhodíme spíš nějak přes všední dny.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Standartně mi vyhovuje Pondělí, Středa, Neděle, případně i Pátek. Ale od května kdo ví co bude
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
Já obecně nemůžu v pondělí a pátky. Jinak tak od osmi plus mínus, téměř vždy.
"Tinve"
Soví pírko
Morgie †
Tilia Cordata
Ne každý si pamatuje co si přečte ve hře, takže pro sichr...
Slavnosti se nám trochu protahují čekáním, každopádně v neděli bude info schůzka pro soutěžící, a to jak přihlášené tak nepřihlášené (Místo a čas je na nástěnkách). A pokud už jste zapomněli o co půjde, bližší info zde : viewtopic.php?f=25&t=1311&start=220#p140028
Slibujeme, že pevné datum slavností bude vyvěšené ihned poté, co se chytíme ve hře s Onyxem ;)
Slavnosti se nám trochu protahují čekáním, každopádně v neděli bude info schůzka pro soutěžící, a to jak přihlášené tak nepřihlášené (Místo a čas je na nástěnkách). A pokud už jste zapomněli o co půjde, bližší info zde : viewtopic.php?f=25&t=1311&start=220#p140028
Slibujeme, že pevné datum slavností bude vyvěšené ihned poté, co se chytíme ve hře s Onyxem ;)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Lainathiel - služby průvodce
Mohu vám být k dispozici v pondělí cca po 18h, pak ve středu už nějak přes den, oba dny maximálně tak do 23-24h.
Pokud bude zájem, tak PM (nebo můžete tell na libovolnou postavu, když mě chytnete ve hře).
Mohu vám být k dispozici v pondělí cca po 18h, pak ve středu už nějak přes den, oba dny maximálně tak do 23-24h.
Pokud bude zájem, tak PM (nebo můžete tell na libovolnou postavu, když mě chytnete ve hře).
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Strašení U Spáleniště
Dohravání : Pondělí od 20:30 ?
Ez, Nico, Kas a další... vyhovuje ?
Dohravání : Pondělí od 20:30 ?
Ez, Nico, Kas a další... vyhovuje ?
RIP
Úterý by nešlo?
Dobře jinak. Můžu pořád :-D … kdy vy ? :-Dlukasaspire píše:Úterý by nešlo?
RIP
Zítra bych to zvládl, víkend by šel taky a úterý je nejlepší :)
Pro mě ideální asi sobota. Ale na Eze bych to nutně nevázal, prim hraje Kas ;)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Mě je to jedno.. Jen abych to třeba den předem už věděl.. :)
A ano vím že nejsem vůbec důležitá postava v tomto řešení..
A ano vím že nejsem vůbec důležitá postava v tomto řešení..

Eluriorfin Patson- Mladý, depresivní.. Krev Milující, nemrtvé obdivující.. -Popraven sťatím a následným spálením.
Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech
Lembas - Sněden
Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech
Lembas - Sněden
V rozumnou dobu se do hry dostanu do neděle včetně, pak je pět dní zabitých, chytím leda tak půlnoční podniky. Ale jak říká kokos, prioritní je paní hostinská.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Torwald Seveřan - cestu hledající
"Úřední hodiny" : Neděle od 19- X , Uterý od 16(18) - X, čtvrtek od 18 - X … jindy po domluvě přes PM nebo když se tam nachomítnu.
Díky
Díky

RIP