Tak tohle mě za poslední dobu dostalo opravdu nejvíce. Čarodějka/Zaklínačka/klerička, která pobíhá po městě s vyvolaným kostlivcem a volá na mě Ajris s Vámi, pane*usměje se*
Nevěděl jsem, že Ajris změnila svůj jídelníček a vkus.
Tomas píše:Příjemný pocit, když ze svitku Požehnej Zbraň výjde Balor,
A co teprve, když ten balor zaútočí na Mithallirskýho prince?
asi zajímavá podívaná ne?, jinak mě se to naštěstí podařilo na poušti takže jsem nikoho neohrozil a jen zdrhal co to šlo...
Jo, bylo to super, akorát tam zrovna bylo tolik lidí, že si jen málokdo všiml, kdo že to vlastně udělal a balor moc dlouho nepřežil... takže jsem ani nezdrhal :D
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Tak mě dostala moje vlastní postava. Mohl jsem na hrebogovském turnaji být druhý, sakra! Ale né, pán prostě bojuje jen do 'těžce raněn', s tím se IC nedá nic dělat, grrrrr.
Selvagion píše:Tak mě dostala moje vlastní postava. Mohl jsem na hrebogovském turnaji být druhý, sakra! Ale né, pán prostě bojuje jen do 'těžce raněn', s tím se IC nedá nic dělat, grrrrr.
Nemám Selviho rád
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Selvagion píše:Tak mě dostala moje vlastní postava. Mohl jsem na hrebogovském turnaji být druhý, sakra! Ale né, pán prostě bojuje jen do 'těžce raněn', s tím se IC nedá nic dělat, grrrrr.
Nemám Selviho rád
Díky ti, nebýt Selvi takovej jouda, nebyl jsem druhý
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz Bonus:Knihovna v Amfiberai
Megan dcera Rumbalova: [Talk] ja ja fajně Bujonuuu *nadzvedne levou část zadnice a uleví si*
Megan dcera Rumbalova: [Pověz] *můžeš cítit od megan zápach*
Xar'ko Ishii: [Pověz] *cítím smrad od megan , ale nic neřikám protože nechci dostat hlavičku*
Jak si jdeš s postavou... nějak ti nedojde, že jsi v elfím lese... narazíš na čaroděje v kabátě, fajn. Pak se ale postupně kolem něj začnou odhalovat další a další zaplášťovaní elfouni