Jo no.. :) To mě taky dneska dostalo.. :3 a jak se k tý smrtce Elur měl.. :) Škoda že to nebyl Marlath.. a zároveň bych za to chtěl poděkovat..
Eluriorfin Patson- Mladý, depresivní.. Krev Milující, nemrtvé obdivující.. -Popraven sťatím a následným spálením. Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech Lembas - Sněden
Že hrobník a kovář na EQ jsou nejspíše skoro totožná řemesla
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Postava A mi pošle psaní se zpátečním kontaktem, reaguji a na uvedené číslo píšu odpověď
Číslo je špatné a dopis obdrží postava B a posílá upozornění, že došlo k omylu
Nicméně postava B jaksi nepostřehla, že už dáááávno mám jiné číslo a tak i tento dopis skončil jinde
nevím zda se smát či plakat :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz Bonus:Knihovna v Amfiberai
Když jsem si na svém současném vraku včera nastavoval minimální hodnoty grafiky, objevila se mi v nabídce jediná možnost rozlišení: 800x600, 1Hz. Není divu, že mi to (ne)jde, jak mi to jde.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Pavel Urban píše:Když jsem si na svém současném vraku včera nastavoval minimální hodnoty grafiky, objevila se mi v nabídce jediná možnost rozlišení: 800x600, 1Hz. Není divu, že mi to (ne)jde, jak mi to jde.
To je příliš už i na Pipiho poměry
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Dnes mě dostalo, když jsem při proklikávání jednoho NPC rozhovoru zjistil, že další NPC se jmenuje Ungo.
Byť shoda je zcela náhodná, jistá podobnost by tu byla :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz Bonus:Knihovna v Amfiberai
A jako perlička - cesta byla správná, do vězení se dá jít dvěma vchodama. Dlouho už sem se u NWN tak nezachlámal - naposled, když katovi padla na setnutí hlavy jednička :D
Nejmenované Dx promine ;)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Mě dostal trpaslík jak se držel v moři sudu a připlul k němu elf. Trpaslí hned řekl "Táhni to je moj sud! *dá mu pěstí*
Nebo kapitán jak chtěl mého Viktorka hodit přes palubu za blbé řeči:D
Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161) https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.